Prijava
   

Komšiluk

Zgradurina u kojoj živimo je matora ruina, ali na pristojnom mestu. Komšiluk je pun kretena, ali ima i pristojnih ljudi.

Na potkrovlju je neki metroseksualac/dukatlija, biznismen ili tako nešto, vozi merdžu, vodi zdrav život, skija, planinari, pičke materine. Sredio stan, i bole ga tukson za ljude. Jebiga, uvek je odskakao od okoline. Evropljanin, otprilike.

Odmah ispod njega je matorac koga pola zgrade mrzi, tukao se sa mojim ćaletom iks puta. Ali dobro, i moj ćale se svađao sa pola zgrade. Imao je neke veze koje je potezao čim neko sranje izbije, pa nikad nije najebao ljudski.

Odmah do nas su tetka i teča. Razveli se pre jedno dvadesetak godina, pa se pet godina vukli po sudovima i svađali. Teča je tukao nju, ona teču, išao moj ćale da interveniše i nikome ništa nije bilo po meri. Razveli se, a još uvek žive zajedno. Idu jedno drugome na kurac neopisivo, ali nemaju gde. Da imaju, otišli bi svako svojim putem. Jebeno im je.

U stanu pored je porodica Cigana. Nikada nikome loše nisu uradili, posebno nama. Fini ljudi. Sad, da li zato što su ganferi ili zbog nečeg drugog, ne podnosi ih komšiluk. Matori Ciga je ranije šljakao kod ćaleta redovno, ali sad ima neki svoj poslić, lepo mu ide. Keva zajebava ćaleta da će da ide kod Cige da šljaka.

Sprat ispod.

U garsonjerici je večiti student, drtina od sto dvadeset kila i dva metra, propali košarkaš. Ima veze po celom gradu, bole ga tukson. Lenčuga. Okej sam sa njim, mada je čudan malo.

Stan do njega je bio naš. Ono, ćale uporno tvrdi da je još uvek, ali unutra je matorac, neki pekar, koga striktno zabole za to šta moj ćale misli, i kakve papire ima. Opet, i ovaj ima neke veze u muriji, i ćale mu ne može ništa. Kao plus, ajde što pravi burek da umreš, nego mu sin glavni izvor opijata u hudu. Dilerčina raspala. Ćale baš zna da izabere, pa to ti je.

Preko puta studenta je neki tipus koga je svako jebao kako je hteo, i sad će izgleda da proda stan pekaru, ovaj ga jebe pa ga rastura. Ali ono, Dejan Cukić tip. Bole me.

Odmah ispod ganfera je jedna šupčina od čoveka. Kad god je ćale upao u neko sranje, ovaj je priskakao i pokušao da nađe sebi korist. Zabija nož u leđa kad stigne. I još se folira da je okej, govnar.

U prizemlju je dedica koji samo sere o istoriji, i o svojoj slavnoj prošlosti se svađa sa Cukićem odozgo, pošto samo njega zanima. I sere o zdravlju, jebalo ga maslinovo ulje. Ali generalno okej tip, gotivi mene i ćaleta.

U podrumu je dlakavi lik koji u nekom ćumezu životari, niko ga posebno ne gotivi, a ćale mi kaže da je njegov otac ranije bio vlasnik zgrade, ali da je morao da proda stanove. Ne poznajem ga niti ga nešto viđam, a ni ne zanima me.

Komentari

Wow, i nas zabole tukson za komsiluk. +

+ :) Dudarimov stil - d'umreš dobro

sti to sad gledao ove ludake na studiju B? dobra serija, totalno su looooodi

Врхунска ствар. Плус.

ha ha da vidis tek moj komsiluk ali meni puca za njima....

ja ne znam ko mi zivi u zgradi, sretnem nekoga u prolazu jednom u par dana. komunikacija se svodi na to da komsija sa sprata iznad ponekad mora da lupa u pod jer se derem u 3-4 ujutru na poljake u nekoj igrici

+