Prijava
   

Medijatorski tim

Skupina srednjoškolaca, wannabe budućih parlamentaraca i ostalih dupeta iz fotelja, koja bi da u 21. veku na velikom koncercu Staniše Hendriksa, cige koji vraški praši ’armoniku, sve nacije plaču zbog izrečenih ružnih reči komšinici Mici. Po njihovoj teoriji, *Sigurne kuće* su apsolutna nebuloza, jer je neko od njih lepo mogao da ode u kuću straha i kaže ljudima da bi trebalo da se vole i medjusobno uvažavaju. Ko se voli taj je kul.

Nakon što je Djomla Ratkapna izbo šrafcigerom Juneta Pikslu, mladjeg burazera Dekija Čitulje, zajebanog beogradskog batice, okupila se ekipa dovoljna da započne treći svetski rat. Izblajhane devojke u helankama duginih boja sve posmatraju uz histerisanje i izveštačene jecaje. Masakr u najavi.

Najednom, dolazi kul tip. Nosi naočare za sunce i član je medijatorskog tima Matematičke gimnazije. Prilazi im kao Luk Skajvoker Dart Vejderu kad je saznao da mu je ćale, popravlja šiške, namešta kragnu. Pali Drinu prepakovanu u kutiju crvenog Malbora kineskom kopijom Zipa i kul glasom zbori:

Kul medijator: Ljudi, koji vam je? Šta se bijete? Trebalo bi da se volite. Zar ste zaboravili to? Ono kao, sreća, ljubav i te fore. Ajmo, mir mir mir, niko nije kriv.
Svi u glas: Ava ava ava, direktorka krava!
Kul medijator: Taj rad!
Djomla Ratkapna: Jes’ vala. Gde mi je pamet bila kad sam bušio Juneta. O, dobri moj June. Nisam treb’o tol’ko da ispizdim što mi ukro paklu tamnoplavog Besta. Medijatore ti si moj novi najbolji ortak. Završim ti pajdo ako ’oćeš laganica. Mo'š i koku ako 'oćeš.
Kul medijator: E sad si kul, skoro k’o ja. Ja sam tako jednom jeb’o Šeron Stoun.
Deki Čitulja: Kul medijatore koji si ti car! ’Oću i ja budem kul k’o ti (baca motornu testeru). Djomla tebro ja te volim. Dodji te ljubim.
Kul medijator: Eto, sad si i ti kul. Koji sam car e!
Blajhana devojka u helankama: Kikiki koji ste carevi! Kako ste samo kul!
Blajhane drugacice blajhane devojke u helankama: Je, oplodite nas! Vadite močuge kikikiki
Svi u glas: Jea! Kako smo samo kul!
Radnom ciga prolaznik: Taj rad!

Komentari

Deki Čitulja

Ahahhahahahahha

Kakav si ti kralj brate, znači nemaš jednu lošu defku :) +

Znaci samo si izmenjao imena ljudima iz moje bivse gimnazije iz medijatorskog tima :D preslikano!
favourite definitivno, posluzice kao tovar kad tad :)

random ciga prolaznik:taj rad! jooj cela defka ti do jaja al kad sam ovo procitala,tresla sam se od smeha... ahahahahahahahaha + *

totalno kul defka :D

Ti si faca, čoveče.

+