Prijava
 1.    

  operacija trijumf

  Projekat Nove Komunističke Partije Jugoslavije. Najavljuje se kao pionirski poduhvat, ima petokraku kao znak, okuplja zemlje bivše Jugoslavije, a Slovenci samo gledaju i ne učestvuju . .

 2.    

  operacija trijumf

  Takmicenje mladih "talenata" u tome kako postati instant pevaljka

  Ukratko polu-Idol polu-Veliki Brat

 3.    

  operacija trijumf

  Simbolican naziv za emisiju koju je verovatno smislio neko OPERISAN od muzike pa mu ovo dodje kao veliki TRIJUMF.

 4.    

  operacija trijumf

  Emisija koja je operisana od bilo kakve mogućnosti da bude trijumf istog trenutka kad je sastavljen najretardiraniji voditeljski četverac ikad: hrvatska zla barbika, manično depresivni grbavi šizofrenik, debeli raspali epitom svega odvratnog i, da izvinu deca, Ana Mihajlovska.
  Pre će biti operacija katastrofa.

 5.    

  operacija trijumf

  Obrazovna ekspozitura Megatrenda; završiti Muzičku akademiju za tri meseca i odmah postati uspešan u svom poslu-zvezda pa gde to ima? U planu su i studije 10-tog dana crnog pojasa iz ekonomsko-mehaničke-geopoetike i kurs partnerske bontonizacije za makrobiotičkim stolom. Diplome su priznate širom zemalja IV sveta kao i u još neotkrivenim oblastima surove klime (eksperti Megatrend-Emotion konglomerata mozgova trljaju ruke predvidjajuci da je zbog efekta staklene bašte i to samo privremeno, jer njima je i vasiona mala).

 6.    

  operacija trijumf

  Dobar povod da teletabisi vrište sa druge strane ekrana...

 7.    

  Operacija Trijumf

  To je show koji ubuduće treba da se zove

  OPERACIJA KAKO JE PROPAO ROCK 'N' ROLL!

 8.    

  operacija trijumf

  ...upalim trojku zvezde granda. gost:goca trzan.
  ...upalim cetvorku operacija trijumf. gost :jelena karleusa.
  isti kič. gasim televizor. odem na vukajliju.

  u čemu je razlika ?

 9.    

  Operacija trijumf

  Opis određene osobe, koja je operisana od akcije bilo kakve vrste. Dotični je večiti pobednik u bilo kom vidu blamiranja, gluposti ili debilizma, pa se zato u šali kaže da trijumfuje, šta god uradio.

  -Vidi ga batica, izložili ga da bi mu dobro stajala nularica i on se brže bolje ošiš'o, a ima glavu k'o kinesku glasačku kutiju.
  -Ma pusti budalu. Dečko je operacija trijumf.

 10.    

  Operacija Trijumf

  Promašena investicija.Zamisao koja je trebala da utiče na promenu muzičkih tokova u Srbiji a još prilikom proglašenja pobednika,naslutilo se na koju će stranu krenuti stvar.Učesnici OT su se brzo uklopili u kolotečinu domaćih talk show emisija zajedno sa Zvezdama granda,Kursadžijama i ostalim sličnim pojavama.

  "Uz nebulozna pitanja Sanje Marinković i histerični smeh Lee Kiš,sve postaje bespredmetno"

 11.    

  operacija trijumf

  BIG BROTHER V 2.0

 12.    

  operacija trijumf

  Bratstvo Jedinstvo Part II

 13.    

  operacija trijumf

  Savršeni izgovor za promovisanje glumačkih sposobnosti Jelene Karleuše.
  Obrazloženje: u toku svakog od mnogobrojnih reklamnih blokova, koji su debelo prošiveni kroz manifestacije "Operacije Trijumf", obavezno se prikažu sve tri reklame sa gospodjom JK, nekoliko puta.

 14.    

  operacija trijumf

  (Ne)uspeli pokusaj reanimranja pop muzike kod nas,o cemu najbolje svedoci gledanost:milion ljudi je gledalo finale operacije trijumf, dok je Grand gledalo redovno dva miliona ljudi.

 15.    

  operacija trijumf

  Radni naziv: "operacija debakl". Zabavno-sportski program u kom izmedju skokova bez motke clanova zirija, talentirani omladinci i omladinke izvode glazbene evergrine.

  "alo baki zovi emousn da nam pozajmi nekog kaskadera."

 16.    

  operacija trijumf

  operacija kao i svaka druga,trijumf dolazi sam po sebi i ne gubi svoj sjaj ali samo kada se dovoljno predamo i imamo dovoljno mesta u sebi za svakog koji zeli da na fer nacin podeli taj momenat sa nama..tada mozemo da kazemo da smo pobednici..bez izdvajanja..

  studenti akademije trijumf mada ne mogu da kazem da su se nasli u ovoj mojoj definiciji