Prijava
   

Pičkast

Pičkastom samo u ličnim dokumentima piše da je muško. To je idealan sin za svaku porodicu jer on uvek sluša mamu i tatu!
Nikada nema hrabrosti da lupi šakom o sto, i najlakše mu je da izigrava žrtvu i da pušta da neko njime briše pod! Takav se u vezama nikada ne trudi i nikada se ne bori, već sve prepušta svojoj lepšoj polovini, koja je ujedno postaje i jača polovina ako uspe da je izmanipuliše. Ne daj bože da se oženi, taj će biti večiti papučar, slabić čije će sve probleme rešavati supruga pored njenih problema i još plus čišćenja, pranja, kuvanja i gajenja dece. Takvi nisu nikakav autoritet svojoj deci! Posle dosta godina braka supruge počinju da ih mrze, a deca da ih žale!
Njihov život je najčešće parazitski ili poluparazitski (ako kojim slučajem nađu posao).
To su emotivni, socijalni, moralni paraziti koji isisavaju svu pozitivnu energiju, vreme i emocije onima koji im se posvete!
Takvi su omraženi i među pederima!

Svi idioti u koje sam bila zaljubljena! Čekam za promenu nekog ko nije pičkast! Čim budem prema nekome stvorila zaštitnički odnos, pobećiću glavom bez obzira!

Komentari

то је данас у моди...

Ali to nije zdravo!

Svi idioti u koje sam bila zaljubljena

Ladno si se zaljubljivala u pičkaste likove

oni su samo osjecajni :P

Da niste ti i Barakuda raskinuli, pa sad ovdje plačeš, na samo sebi svojstven način?

Draga selenijum, ja sam u vezi sa Barracudom, i ne placem!

Ako ces da se hranis suzama, na mom profilu ces da crknes gladna!

Ah, Anđelka, Anđelka, bila si i ostala paljevina na kvadrat...

A, ti si bila i ostala nolajfersko isfrustrirano djubre na kvadrat! Ima da me se okanes, je l' ti jasno!? Ti jedva cekas da te neko napusi, pa da dobije ban! Samo sto mene bas zabole da li cu da dobijem ban! Zbog tebe dobiti ban i nije neka steta jer si sitna riba! Javi mi se kad postanes neko i nesto!

De mala prestani više da se ložiš i kurčiš. Meni govoriš da sam nolajfer, a ti se ložiš na sve što vidiš. Smiri malo te hormone koji te drmaju. Ja nisam ni prva, a vjerovatno ni poslednja koja ovako misli. Da si inteligentna, koliko tvrdiš, ne bi se kurčila na svakom ćošku Vukajlije. A za ovo da čekam da me neko napuši pa da dobije ban, mogu samo da konstatujem da si pukla ko sijalica.
Bjež na spavanje, prošli crtići prije dnevnika.

Selenijum, upravo si trolovana, nastavi molim te da se jos malo smejem!

Cakana, ja ne ynam ko se prvi primio...

Ne znam. Odbij mi od plate kad saznas!

Svi idioti u koje sam bila zaljubljena! Čekam za promenu nekog ko nije pičkast! Čim budem prema nekome stvorila zaštitnički odnos, pobećiću glavom bez obzira!

Za par godina očekujem demant uz obrazloženje "Ali tad sam imala samo 19 godina", ili koliko već...

Ahahaha.
Komentari su vr'.

Za par godina očekujem demant uz obrazloženje "Ali tad sam imala samo 19 godina", ili koliko već...

Hahahahaahha...Dobro si rekao...

Oću i ja drogu koju ti uzimaš.

Do đav'la, ja sam pičkasta. :( +