Prijava
   

Prelistavanje novina u jutarnjem programu

Iritantan nacin da se upotpuni trocasovna emisija, koja bi brat bratu, trebalo da traje 15 minuta, koliko je dovoljno da se izdeklamuju najbitnije vesti iz zemlje, sveta, kulture i sporta, te prognoza vremena.
Al onda to ne bi bio jutarnji program, nego jutarnje vesti. I onda je neko "pametan" smislio da tu moze da se ubaci more "zanimljivih dodataka", kao sto su: poznati su sinoc jeli govna na tom i tom splavu, poznati kuvaju jela, za koja vi nemate para, samo za vas, poznati pricaju gde su izgubili nevinost, poseta wellness centru, saveti nutricioniste, i mnoge zanimljivosti bez kojih ne bismo mogli da zivimo. Pored svega ovog, prelistavanje dnevnih novina dodje kao slag na torti. Voditeljka prospe po stolu stampu i onda redom cita "najzanimljivije" tekstove iz njih. U goste kao strucni konsultant obavezno dolazi neka smorcina, tipa gospodja Bozen, Kiki Lesendric ili Verica Rakocevic, da daju svoje ingeniozne komentare.

Voditeljka cita Press: Velja Ilic potukao do nogu Mrkonjica u jedenju prasica i pijenju spricera u Guci. G-djo Bozen, kako komentarisete ovo?
Bozenka: Iju, ju, pa to nije zdravo. Evo ja cu obojici da uvalim moj turbo slank od algi i pecuraka. Kad to pojedu, bice vitki bas ovako kao ja.

Voditeljka cita Blic: Predstojeci Beer fest bice najkvalitetniji do sada sto se tice muzike. Kiki, zasto vi ne nastupate?
Kiki: Pazi, ja sam odavno prerastao r'n'r, mislim, boli me kurac da im sviram za male pare, mnogo mi bolje da pravim smaracku muziku i pisem tekstove za gologuze otvaracice usta koje dobro placaju.

Voditeljka cita Novosti: Gucci predstavio kolekciju jesen zima. G-djo Rakocevic, sta kazete na to?
VR: Jeeeeebote koji shit, mis'im, Gucci je izvikan, look im je totalno fake, pogledajte im samo modele, jaaaao, uzas. Ja u ovome ne bih ni djubre otisla da bacim. Kad bolje razmislim, ja nikad nisam bacila djubre, hihihihi..
Voditeljka: hahahaha, ni ja.

Komentari

знао сам да си ти аутор, чим сам видео наслов, хехе

dao sam mu plus, ali me nervira vise koliko je uporan da svaki dan ima def dana. sto je najgore, dobro mu ide. ja sam za da se banuje! :)
a sad ozbiljno : u odnosu na vecinu tvojih definicija, ova ti je malo losija. nasmijao sam se ja, ali nekako...umijes ti i bolje.
he he he

@ evomene
iskreno, ova mi se ni malo ne svidja, al necu da brisem i poserem se po sebi :).

ama sto 's je brisati, bolja je od svake moje. ne bih da glumim neku skromnost STVARNO, super pises.
I eto... tako... aj zdravo :)

блек хол, време ти је за краћу паузу са дефиницијама. Пријатељски. Слава уме да буде зајебана. ;)

Najavljujem kracu pauzu:)).

izvuklo te je djubre na kraju, ko da si bio zeshce smoren dok si pisao ovo...mozda beer fest uzima danak kreativnosti :)

@ Petric
Ocigledno su mi sipali nesto u Cesko, veceras cu da promenim stand :).

Ima i gore od toga "beogradska hronika. BVas me boli sto zbog kvarova na sinama u ulici toj i toj molimo gradjane Bejebivgrada da idu kroz Djusinu prema Cvijicevoj jer....

1. i 3. primer su do jaja. >((((((((

Ма 'де лоша,овај пример са Верицом је монументалан!
+