Prijava
   

Preokupacija tenisom

Pre 10-tak godina tenis je u Srbiji bio popularan koliko i Tour de France, znaci zanimljivo da se pogleda ponekad i pomalo, a od kad imamo NAJ trio (Novak, Ana, Jelena) gotovo su svi poludeli za tenisom. To je sad postao i prioritet na televiziji, cak i kada ne igraju nasi. Tako da sada kanali umesto da prenose Chelsea - West Ham, oni prenose 1/4 finale Masters kupa u Stokholmu izmedju Verdaska i Safina, sto prosecnog Srbina zanima koliko i svetsko prvenstvo u kriketu. Ali ipak tenis je postao tako IN. Danas vise klinci ne igraju ni fudbal, ni basket vec se samo dobacuju lopticama. Nije pederski sport kako neki kazu, ali je jebeno pederski kada se dve fensi pickice dobacuju preko mreze, na terenu gde sat kosta pitaj kurca kolko. Sto je najgore to je sve popularnije, tako da se igra tenis i na ulici u skolskom itd. Nemam ja nista protiv, ali nadam se da cemo jednog dana biti nekakav kurac u hokeju na ledu, pa da vas vidim onda.

"Oces na basket danas, oko 5?"
"Ne mogu brate, idem na tenis"
"Mars u picku materinu, i ti i tvoj tenis"

Komentari

Mrzim i jedan i drugi sport,ali fudbal mrzim vise,zato sto je fudbal za retrade!

Dao sam ti plus, al' ako imaš vremena pogledaj moju definiciju ,,Opšta pomama za nekim klubom''. Ima dosta sličnosti sa tvojom!

pogledacu, ali nisam je nisam video. ako je plagijat, jebiga izvini, desava se

Ma jok, nije plagijat. Ja sam pričao o fudbalu i košarci, a ne o tenisu!

tako jeeeeeeeee! ali stvarno je pederski.
pa, prvo nije bilo slobodnog kosa pa su se igrali i ,,trotoari'' i dribling po ulici i americke, a za fudbal se stavljalo kamenje na ulicu da budu golici.
Viktorije i tako dalje... kakav teren za fudbal.
Kad prolazi neki kombi ili kamion kida se mreza (kanap) za odbojku preko ulice da bi se vezao ponovo.
i za sve to se cekalo i edelo pored ako si mali da vidis da l' ima mesta. ekipice, svadja oko reda , turnircici.

a ne dva debila daju silne pare da bi zauzeli citavo pedersko igraliste za tenis. nema za zajednicke pare Frutela i sladoled pa u pauzi ekipa da uziva kad sunce upekne na ulici/igralistu.

E, ali kad ih vidim u Kosutnjaku onako debele i zadrigle, masu masnim guzicama dok trckaraju za lopticom i misle da je ceo svet njihov. Mrtvu im majku krvavim kurcem jebem.

"Mrtvu im majku krvavim kurcem jebem"
hahahaha

Drugari, ovo je hejt iz duše :D

Kad je ono Novak osvojio Australian oopen, direktor je prekinuo nastavu i pustili nam tv u amfiteatru da gledamo finale.:) +

More, ima ti i karling da pratiš kada se u tome izvežabamo, pazi šta ti kažem. :-)

Palac gore.

Ideja svakako ima rezona, ali si bio previše kontradiktoran u objašnjavanju. Jer, ako je tenis postao popularan generalno i onda se prenose i turniri kad ne igraju naši, onda ne stoji da "prosečnog Srbina" ne zanima. Nego ga baš zanima.