Prijava
   

Seljak

Karakterna osobina dečka koji pokušava da ti skine devojku. Indijanac koji zna za tvoje postojanje i opet pokušava da se nabacuje tvojoj devojci. Koji redovno i uporno pokušava da ti sruši sve što si ti sa mukom neko vreme gradio u vezi.
Devojka u takvoj situaciji može da odreaguje na dva načina. Kao devojka koja voli svog dečka i kao devojka kojoj baš i nije stalo (čitaj: DROLJA). Ona koji voli svoga dečka, reći će mu za postojanje istih neandretalaca, i na njihove upade u vašu privatnost reagovaće neprijateljski nastrojeno i odbojno.
Ona koja ne voli svog dečka ili joj do njega nije baš stalo, reagovaće tako što će dopustiti brđaninu da joj se najslobodnije i bez zadrške udvara, i onda na osnovu njegove veštine, zaključiće šta dalje, prevariti dečka, ili uvaliti dečka u sranje tako što će reći da je napada neki slepac kako bi se taj dečko pokušavši da zaštiti svoje potukao i eventualno dobio neke batine.
Dečko u takvoj situaciji takođe može da odreaguje na dva načina.
Prvi način je kada je dečko samouveren i kada veruje devojci, a on se poklapa i sa ženskim prvim načinom, dakle, zna da ga devojka voli. Odreagovaće šmekerski, pustiće seljaniju da smara do određene mere dok ne bude bilo potrebno ukoliko dođe do toga, da se dokaže da on zna za postojanje seljaka,ali mu ne smeta, siguran je da neće izgubiti voljenu osobu, ali će staviti do znanja mangupu koji mu napada devojku da to nije u redu i da je jedino rešenje ako se takvo ponašanje nastavi, fizički obračun.
Drugi način je da odreaguje bezglavo i ishitreno, da odmah napadne devojku zašto uopšte ima kontakt sa njim i zapreti tom indijancu da će dobiti batine,a ubrzo zatim i pređe sa reči na dela i uđe u fizički kontakt. Glup način,ali i dalje znači da dečko voli svoju devojku, samo nije siguran u njena osećanja.