Prijava
   

Stari svetski poredak

Divna vremena kada su carevi pamprčili svoje sestre i jeli nerođene bebe a životni vek bio maksimum 30-40 godina. U ovim vremenima vladalo je verovanje da mozak služi za hlađenje krvi i da duše mrtvih izlaze iz Hada kako bi pile ljudima krv. Na ova vremena se uglavnom pale prvi muškarci jer misle da su oni tada mogli da rade šta hoće iako je istina da bi i oni najebali zbog kuge, rata, gladi i sličnih zanimljivih stvari. Nakon ovog doba došli su zli liberali i uveli nakaradnu toleranciju i neprirodnu dobrotu. Ali razloga za brigu nema pošto se čovečanstvo ubrzano vraća u stara dobra vremena tako da ćemo uskoro svi moći da uživamo u pravom ugođaju starog svetskog poretka.

Komentari

Bravo, odlicna definiciija. Ionako je ovaj abortus od sajta kontaminiran nacosima i populistima!

Vukajlija je 4chan za srbe obogacen domacim zlom i primitivizmom. Ima na ovom sajtu i dobrih stvari ali 95% je "ako smo postali od majmuna kako ima majmuna" i mrznja prema zenama, deci, invalidima i svima ostalima koju su pokupili od zapadnjackih desnicara i ostalih "treci put" govana.

Njima se sve svodi na dosadno jebanje od kojeg bi i neadnertalac poludeo. Kako im ne dosade seks i fudbal dosadni. Nista dobrota, humanost, kako samo usvajamo stvrai od psihopata sa zapada a nikad od liberala?

pa ovaj poredak je i dalje na snazi, pretezno u zaostalim muslimanskim drustvima

Liberali su pederi....i usput,sa Zapada...

Sve te odvratne drevne civilizicije na koje se vi palite su bili pederi i pedofili, u srbiji je bolje biti ubica ili silovatelj nego "strasni" peder.

A pederi su dobri ljudi za razliku od dosadnih pravih muskaraca, ajde sto ste zli ali sto ste dosadni ko proliv zeleni!

Педери и неандерталци (неолиберали и неоконзервативци) су међусобно две екстремне супротности. Ако једни не ваљају, то не значи да су они други аутоматски добри. Ниједан екстрем не ваља.

Ubi nas fanatizam.
Od svake vrste po jedan je previše.