Prijava
 1.    

  Viljuška

  Dok se na srpskim dvorovima jelo viljuškama, svet još nije ni znao šta je to kompjuter.

 2.    

  Viljuška

  Srednjevekovni pribor za jelo u srba. Na dvoru se obično jelo zlatnim viljuškama. Ovaj pribor za jelo se kod nas sve manje koristi jer smo izmislili pljeskavicu u lepinji.

  "Mi srbi na dvoru viljuškom boc, a švaba s rukama S RUKAMA usta ga jebem"

 3.    

  viljuška

  Prvobitni naziv za spravu namenjenu nabadanju gastronomskih vragolija u cilju prebacivanja iz tačke A do aparata za žvakanje bio je TILJUŠKA. Samo su Srbi znali kako se koristi, sve dok godine špijuniranja nisu urodile plodom. Zapadno evropski civilizanti su otkrili tajnu. Shvatili su da se viljuškom može nabosti i da nije neophodno pipati šniclu da bi je pojeo.
  Srbima je ostalo samo da odnos prema escajgu podignu na viši nivo i počnu da joj persiraju.

 4.    

  Viljuška

  Centralni objekat dokaza da su Srbi tehnološki napredan i razvijen narod. Sam dokaz se zasniva na činjenici da su Srbi jeli viljuškom još pre hiljadu godina, dok ostali nisu ni znali šta je to.
  Manjkavost dokaza je u činjenici da za hiljadu godina Srbi tehnološki nisu makli ni milimetar od ožderavanja plehanom viljuškom za klimavim drvenim stolom, dok drugi narodi svoje astronaute na putu za Mars hrane koncentrovanim pečenjem iz tube (ironično - opet bez viljuške).

  I opet vam kažem - mi smo jeli viljuškom dok su oni prstima i zubima kidali!

 5.    

  viljuška

  Oružje za nabadanje.
  Kulturne civilizacije je koriste.

  U Srbiji se sve to rešava pesnicama.

  Saću da te iznabadam!

 6.    

  Viljuška

  Najsigurnija antena za kasetofon.

 7.    

  Viljuška

  Dok se na srpskim dvorovima jelo zlatnim viljuškama, svet je jeo rukama – i pitao se ko je drpio escajg?

 8.    

  Viljuška

  "Dve viljuške ne čine escajg!" je malo prearanžirana verzija izreke - "Dve laste ne čine proleće!"

 9.    

  Viljuška

  Kuhinjski objekat kojim, mi, Srbi, veliki, uzdignuti (i nebeski) narod dokazujemo ostalima nasu superiornost i civilizacijski napredak.

  Citiracu Dzonija Stulica iz njegove knjige 'Smijurije u mjerama':

  - Dok smo mi jeli s viljuskama, oni nisu ni znali da postoji sifilis!

 10.    

  Viljuška

  Prefinjena mršava osoba koja na proslavama nabada najsitnije komadiće hrane.

  - Kakva si svinja od čoveka. Nimalo kulture nemaš.
  - Da sam kulturan kao vi gospođo, sada bih na ulici padao u nesvest a moja žena bi morala da radi i muške poslove.
  - Šovinisto!
  - Gospođo, nije on šovinista, on je moj muž. A vi biste morali da malo povedete računa o kilaži i kulturi ponašanja. Mršavi ste k'o viljuška.

 11.    

  Viljuška

  Nešto što će i za sto hiljada godina(ako naravno budemo postojali kao narod) i dalje uzdizati Srbina iznad svih ostalih naroda i narodnosti, jer su, jelte, njegovi preci, dok su ostali varvarski narodi jeli rukama, obedovali zlatnim viljuškama na velelepnim srpskim dvorovima. Nije bitno to što su isti ti preci tj. njihovi potomci kasnije bili pokorovani skoro od svih evropskih naroda i sto je zemlja tih predaka vremenom toliko unazadovala, da od nje skoro nista nije ostalo. NE, to nije bitno, jer je nebeski srpski narod znao za viljuške dok su ostali(najcesce Švabe) jeli rukama, sto pokazuje koliko su oni ispod Srbina, ciji je beloglavi sup jeo zlatnom viljuškom. Nema veze to sto je taj isti Švaba kasnije napravio 80% automobila koji se voze u Srbiji. NE, viljuška je viljuška, jos zlatna. Ponos i dika. Nesto što ćemo im uvek nabijati na nos. Nešto što oni nikad neće moći da podnesu. Uvek će im u mislima biti ta zlatna viljuška, naročito dok se budu vozili najnovijim BMW-om ili letovali na Ibici. Nema drugi što Srbin imade.

 12.    

  Viljuška

  Viljuška je jako interesantna stvar. Na prvi pogled deluje kao obični deo escajga za proždiranje tvrdokornih materija (sve što se može držati međ' prste). Ali to nije sve! Ova specijalno izrađena sprava se odmah pretvara u oružje! Na ovaj način nekoga možete vrlo lako probosti, iskopati oko, hendikepirati, itd... Sjajno! I to nije sve! Ova umotvorina može se koristiti i kao sečivo! Idealno za sečenje mekih materija, tipa jaja "Na oko", puter, omlet, itd... Nazovite odmah, i po promo ponudi dobićete 20 ovakvih viljušaka... Da, Da, dobro ste čuli, 20 viljušaka po ceni jedne! I to sve za 499,99 RSD ! Iskoristite ovu specijalnu ponudu dok traju zalihe, i dobićete ovu specialno home-made kompaktnu plastičnu kesu za odlaganje... Kesa se lako sklapa i odlaže! I to sve za 499,99 RSD!!!

  Pozovite odmah! 011/486-26-96

 13.    

  Viljuška

  Visoka i vitka riba koja balansira na štiklama od dvajes' i više santima.

 14.    

  Viljuška

  Studentska antena.

  -brate, 17 kanala, koja ti je antena?
  -pa viljuška

 15.    

  Viljuska

  Najefikasnije sredstvo za kopanje ociju.

 16.    

  Viljuška

  Sprava za otvaranje piva pri nedostatku adekvatnog otvaraca. Radi na principu poluge, ekoloski cista i fino dizajnirana sa aerodinamicnim dodacima na kraju. Nasla je primenu i u borilackim vestinama, elektrotehnici, cesanju, cesljanju, a u nekim zemljama je cak koriste i kao pribor za jelo.

  Paznja: Bez nastavaka, bez kabala, jedostavnim potezom ruke prebacujete je iz moda za "jedenje" u mod za "ubijanje"

 17.    

  Viljuška

  Alat koji se koristi za otvaranje piva kada se otvarač negde zagubi.