Prijava
   

Volim te

Jer me ometaš. Zašto me ometaš? Jer razmišljam o tebi skoro konstantno. Ne mogu se usredsrediti na mir uma i na ništavilo koje me smiruje i zbog kojeg sam srećan ponekad. Apstraktno je to, nije vidljivo niti se može zamisliti, ali je tu. Potrebno mi je, a potreba je po difoltu patnja. Imati telo i um je patnja. U krugu života i smrti poznat mi je samo mali fragment sa desnog poluprečnika, a ti... Moj bože, ti zauze skoro ceo taj prostor. Volim te, naučen sam da je voleti dobra stvar i da saosećanje treba gajiti, ali niko mi nije rekao da će toliko boleti. Ako se ikada probudim znam da će negde u pozadini moga svesnog bića i dalje svrbeti tvoja slika, ma koliko se češao.
Grejati se na struju u ovo doba godine nije baš isplativo. Možda bih trebao nazvati dedu i babu, pitati ih kako su i šta rade. Gledaju Zehru. Moram što pre izaći iz matriksa.
Ponovo se moj um vraća na tebe, ali to je okej. Navikao sam. Jednog ću se dana vratiti tamo gde sam te upoznao, do tad kako bude biće.

Ljubav kao pojam sa aspekta još jednog smrtnika.

Komentari

pronadjoh se + plaky

Bolna definicija.
Volim da boli.

Није грубо није прљаво па стога не боли. Осим ако не укомпонујете црњу и Лису Ен. Онда надам се да знаш шта следи иако си у принципу само један осовац или евентуално средњошколац/гимназијалац.

Jeste patetika, ali nije lose stivo, aj neki plus

Mala digresija, jesi je karo'?

I ja volim... Al nesretno!

Tužno. Eh znam kako ti je.

Kao da sam ja pisala. Volim patetiku. :-( <3

Jbg konji nemaju rogove :(

Ali Srno ovo nije patetika. De-der mi je označi ovde. Podvuci je. Mnogo veliki postotak ljudi ne razpoznaje o čemu se radi.