Vozio bih s njom bajs

Цоле 2014-03-10 23:22:52 +0000

Крајњи ступањ лепршаве заљубљености. Јеби га, сваком се деси да откине неноромално на неку рибу. Али, уместо да те као сваког правог homo sapiens masculinumа прође после две недеље непрестаног бацања мајмуна у несвест уз најпрљавије мисли, овде је нешто друго у питању. Наиме, кад си је видео, није ти прва помисао била како скачеш по њој као дивокоза по Јастрепцу. Не, ова вила (почећеш да користиш такве и много горе називе за њу) те је засенила другачије.

Фина девојка, студира неки зајебан факс али је увек насмејана, не кука како јој је много зајебано и да би боље прошла као певаљка на ибарској, добра према свима. Воли да се дружи са децом, а није ни свесна да ови мало старији павијани шамарају будалу и да им је она "прва" док се уче новоме занату.

А ти. Па, ти већ машташ како с њом возиш бајс на Ади и како се после слатко заједно смејете док се грлити и љубите на клупици. Наравно, ове мисли чуваш од ортака да не би добио статус пизде у друштву, што је и нормално, па кад је видиш прокоментаришеш "јебо би је" или нешто слично, а заправо би само возио бајс. Наравно после вожње би је јебао, али онако, из љубави.

-Тебра, што си толико сморен у последње време? Не причињава ти задовољство ни кад напредњацима што врбују људе на улици кажемо да је Вучић курчић и арапска курва па њима креће срце да прескаче, шта је с тобом?
-Рећи ћу ти али никоме да не кажеш?
-Гласаћеш за УРС?
-Не бре. Много је озбиљније од избора.
-Одлазиш да се бориш на страни Татара на Криму?
-Не. Брате, свиђа ми се једна риба, онако баш баш.
-Их па није страшно. Да ти се свиђа неки фрајер, то би већ био проблем. Мада не мора да значи, сад испадаш храбар и шта ти ја знам ако хоћеш да примаш у рч. Што јес јес, ја не бих смео.
-Али опасно ми се свиђа.
-Капирам те. Мени се тако свиђала она слепа Милисавка са шестог спрата, имам фетиш на те са посебним потребама...
-Не не, не разумеш... Ја...ја бих возио са њом бајс...
-Аааа о томе се ради. Реци ми: да ли је уместо обучену као амазонку замишљаш у неком широком џемперу како седи у својим розим чарапицама на каучу док те шашуљи док гледате пренос Шешеља.
-Да! Мислим...све сем овога за Шешеља...
-Како год. То ти је нормално, веруј ми.
-Па шта да радим?
-Па пази, увек ти остаје Десанка да ти прочисти главу...главе, како год.
-Али...ја бих хтео да будем са њом?
-И ја бих са Шешељом, али не дају смежурано кенгурово мудо Кевин Паркер и остали душмани. Са таквима не буде ништа, кад ти ја кажем. А ако ти је толико до бајса, возићу са тобом, само да опет спрдамо вучићевце.

18
48 : 2
  1. kakva defka suncetijebem!!!

  2. као дивокоза по Јастрепцу

    Plus samo za ovo, a ostatak je za zvijezde hehehehe +*

  3. Pomislio sam da je Đoni, ali sam posumnjao zbog pojačane doze romantike i isuficijencije žutila. (Ala valsinarbujem, a?)
    Odlično, baaš pismeno sastavljaš defke. Pluščina.
    Nego, čini mi se da se Nati posebno dopalo, hehe

  4. Ne, razlicito mi pisemo. Cole je surovo dobar autor.

  5. Ima par momenata koji su me asocirali, ne lažem
    :krsti se:

  6. Ah, proljece, ljubav i tako to... +

  7. Хвала ви, људи.

  8. Lepa definicija, lepo je kada čovek nađe sebi plazma devojku :)

  9. odlična, da nije autobiografska? Tačno znam ovaj osećaj, to je taj tip žene koji me pali. Omiljeno iz srca +8

  10. Хвала. Па онако, лично користим израз.

  11. Što je slatko ovo. :)

  12. Израз у употреби! Мада коме га упутити у ова тешка времена...

  13. Bravo, Colinjo, nasmejah se od srca:)

  14. Odlično, baaš pismeno sastavljaš defke. Pluščina.

    Ovo što reče Zero...

  15. И ја бих са Шешељом, али не дају смежурано кенгурово мудо

    ništa više neću da kažem +*

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.