Prijava
 1.    

  Vremenska kapsula

  Pilula za dan posle.

 2.    

  Vremenska kapsula

  Izgubljen pojam o vremenu usled preterane konzumacije lekova za smirenje.

  - Imaš neke droge da utrnem malo?
  - Na ti ove kapsule. Ja sam ih mešao sa nekom rakijom sinoć, bio sam ko plastika.

 3.    

  Vremenska kapsula

  Još jedna u nizu američkih izmišljotina, govnarija za podizanje publiciteta i motivaciju građana. Metalni kontejnerčić u koji se stavi nešto što je obeležilo taj trenutak u vremenu, tada važeće trendove i stanje u društvu. To se zatim lepo zapečati, zakopa u zemlju i zalije betonom sa ciljem da se otvori za unapred dogovoreni niz godina (20, 30, 40, 100...) kako bi se povukla paralela i video napredak koji je ostvaren.

  Beograd, 2013

  - Dragi gosti, predstavnici štampe, u prisustvu državnih zvaničnika, premijera Dačića, ministra finansija Mlađana Dinkića, ministara Ilića, Obradovića, Ljajića i drugih, danas, po uzoru na druge metropole, zakopavamo ovu vremensku kapsulu kako bi je za 20 godina iskopali i pokazali koliki smo napredak u stanju da ostvarimo. Unutra se nalazi jedan primerak današnjih novina i još puno drugih stvari...

  Beograd, 2033

  - Dragi gosti, predstavnici štampe, prvo da Vam se izvinimo zbog kašnjenja nastalog zbog tehničkih problema sa simultanim prevodom na kineski. Bilo je zaista neophodno jer 50% populacije u suprotnom ne bi razumelo o čemu se radi. Danas je dan kada otvaramo vremensku kapsulu kako bismo videli ostvareni napredak u voljenoj nam zemlji. Svečani čin će se obaviti za par trenutaka u prisustvu državnih zvaničnika, premijera Dačića, ministra finansija Mlađana Dinkića, ministara Ilića, Obradovića, Ljajića i drugih. Takođe mi je čast i zadovoljstvo što je svečanost međunarodna jer su sa nama i nekadašnji studenti beogradskog univerziteta, danas predsednici međunarodno priznatih Šumadije, Srema i Pomoravlja. Na žalost, predsednik Nišavske je bio sprečen. Evo, naši radnici čija je firma izabrana na nepristrasnom tenderu, razbijaju beton... Da vidimo... Gospodine Dinkiću, da li biste Vi otvorili prvi paket.
  - Naravno, hvala. Ovo je primerak dnevnih novina "Politika" sa tadašnjim datumom. Gle', moja slika! Kako sam samo bio mršav... Odmah da kažem da je ovo u naslovu očigledno greška, Kosovo je i dalje u sastavu Srbije, ne znam kako vam to još nije jasno! I da iskoristim priliku da se izvinimo zbog svih najoštrijih osuda koje smo tada izrekli. Ne znam što pominju isplatu akcija, nisam nikada o tome ni reč pomenuo... Šta ti je, Veljo, što se guraš? Sačekaj svoj red!
  - Teraj se, bre, u kurac, Mlađo, sad se setio da sam tamo smuvao i flašu domaće tad! Jebote, posle dva'es godina je garantovano grom! Uh, pogle' samo venac! A ti, mali debeli, odjebi, ne dam, moje! Šta si ucaklio sa te okice! Nemo' te nabijem na kurac pa da se okrećeš! Šta se, koji moj, sad kao ljutiš?
  - Nego, kad smo već kod prasetine, požurite, 'ladi se.
  - E, a je l’ se setiste za jagnje za Rasima? Nemoj da nas optuže za povredu prava manjina ovi iz EU, pa da nam opet odlože datum za pregovore o pristupanju?
  - E, jebiga...

 4.    

  Vremenska kapsula

  Zanimljiva zajebancija kojom možete da se podsetite svih jebačkih ambicija i želja iz mladosti. Napišite pismo i pošaljete ga sebi u budućnost. Pravi način da vidite koliko ste propali, te da su vaši snovi da ćete otići u penziju sa 40, pa proputovati čitav svet i raditi sve što ste uvek hteli, često maštarije.

  2030.godina

  - Našla sam neki stari paket. Ima pismo za tebe...
  - Daj da vidim!
  - Evo, nisam ništa dirala. I zaboga, operi te nožurine!
  ...
  Pismo:
  Arčeru, ili da kažem - trsitelju?! :šmek:
  Verujem da ovo pismo otvaraš u svojoj vili na Beverli Hilsu nakon što si se okupao u šampanjcu. Do sada si verovatno postao i najbogatiji čovek na planeti. Čestitam!
  Nemoj zaboraviti da daš koji miliončić na jebulje, koje će ići u svaku školu i zadovoljavati svakog napaljnog tinejdžera.
  Sećaš se kako je tebi bilo? Nijedna ti nije dala, a bio si napaljen kao vepar u to doba.
  To im možeš nabiti u lice, i svima u školi koji su te zvali klempavi gicko! Da te sad vide, uspešan čovek! Nisi više jadni štreber.
  Za kraj, molim te provozaj se u svom aviončiću za mene. Napravi i jedan krug jahtom oko svog ostrva.
  Neću više da te ometam, sigurno imaš divlji seks sa amazonskim ratnic...
  ...
  - Aaaa, u kurac! Ženo, donesi lavor, opet prokišnjava na glavu!
  - Prvo operi te smrdljive nožurde, pa sam podmetni lavor!