Prijava
   

Vremensko razdoblje hvatanja za dupe

1. Imaš četri godine i na nekoj proslavi uhvatiš zgodnu tetu za dupe. Tata ponosan, keva se sramežljivo smeši, teče i ujaci navijaju, i daju mito mladom jebaču.

2. Imaš četrnaest godina, u školi apiš drugaricu za južni deo leđa, razredna, ti daje ukor, ćale se pita koji ti je kurac, bolje da si uzeo pornić nego što si mu ovo priredio, majka te prekoreva, grdi te i govori da ništa nisi bolji od ujaka i teče, koji su i dan dnas ponosni, i daju mito stasalom jebaču.

3. Sa dvadeset i četri hvataš one od trideset i četri. Ona se ne buni, roditelji žive svoj život, savršeno ih ne zanima, dok ujak i teča, otvaraju pivo, i željno čekaju priču sa sve detaljima.

4. Imaš trideset i četri, tata ti u staračkom domu hvata medicinsku sestru za dupe, ujaci i teče nude mito kako bi i njima našao nešto da uhvate za dupe. To su najjače godine, sada tuđa dupeta hvataju tvoju ruku!

5. Sa četrdeset i četri polako počinješ da shvataš zašto je, sada pokojni tata hvatao medicinsku sestru za dupe, a ne možeš ni da predpostaviš kako je ujaku i teči koji ne mogu na noge, a i ruke ih slabo služe. Ovogodišnja berba vatanja za dupe je ko rod Kajsije u južnoj Srbiji. Svom sestriću, daješ pare pošto je na nekoj svadbi uhvatio zgodnu tetu za dupe.

6. Sa sadašnjih pedeset i četri jedino što možeš da uhvatiš, je pihtijasta pozadina neke vršnjakinje, u vazdušnoj banji Gornjoj Trepči. Takođe, javlja se žal za mladosti, i sada bi voleo i ukor, i prekor.Ujaci i teče su pokojni.

7. Šezdeset i četvrta je sam epilog, tvoje jebačke karijere. Sada više vodiš računa o tome da li ćeš stići na vreme da izvadiš crevo, kako ne bi zapišao gaće, nego što li ćeš nekoga apiti za dupe. Prostata više ne sluša šta joj se priča. Sestrića častiš pivom, jer je zamalo nekoj klinki napravio dete.

8. U sedamdeset i četvrtoj jedina pomisao o seksu je kad iz staračkog doma, odmah ispod trešnje gde se đuska šah odjekne glas prvaka staračkog doma u šahu "sJEBO sam ti kraljicu, sad si gotov"

Komentari

+, али "четри година" - ово је неопростиво!

Ovo je ujedno i definicija o prolaznosti života :) +

ВремЕНСКО, четири, данАС, преТПОставиш, шездесет четврта, а и род кајсије. Извини, само штета за добру дефку да има ове правописне грешке. Плус.

Plus, ali stvarno ispravi ove greške, paraju oči.

Ма јебо грешке :) Важна је суштина, бит :) Ако сте ви разумели шта сам ја тео да кажем, ни мари... Јес на око лепше мајку му, ал добро шта да се ради а мрзело ме после да гледам дал сам изгрешио. :) У сваком случају људи заваљујем дубоко на плусевима :)

Kvalitetno kao defka dana :)

Bravo, zemljače!

9. Много смарају набрајачке дефиниције...

9. Много смарају набрајачке дефиниције...

10. Дотерово стањље забрињава,постаје џангризав.

+ на дефку.

Укуси су различити ако те смара даш - ако ти се допада плус :) Нема ту пуно филозофије Ћеро или једноставно игноришеш и останеш равнодушан...

Ma dobra:)) Zajebi sitnice, bitna je sustina:)

10. Дотерово стањље забрињава,постаје џангризав.

11. Е, јеби га ако је искрен коментар лош... А да сам џангризав сви ме таквог знај из неког разлога :П

Како се нико није сетио да у ове ретроспектвне дефиниције убаци фазу фетуса.

Хаахах, могао сам још и да опишем трку најбржег спермића :))))

"ispod tresnje gde se djuska sah" hahaha :))

bas dobro ali na kraju malo dosadnije ali je sve jedno extra +++++

Krajnje depresivno...................ali..................takav je zivot....................

Ћути добро је, навијао сам да твоја дефиниција буде деф. дана и на крају си прешишао мог кандидата за један глас. Моја није ни за курац, тј. ни за дефиницију дана.

sic transit gloria mundi

OGROMAN +...znaci brate PLUSCINA... :)

Vise tuzno nego smesno...;)

Јужни део леђа. ахахахахаааа

potarzanska. valja