Prijava
   

Defektant

Klošar svoje vrste. On nije neko ko vonja travuljinu, spava na trotoaru Knez Mihailove ili organizuje i učestvuje u Hirošimi. On jednostavno žali za propuštenim prilikama. Za njega je nekada sram bio ego, bruka pobeda, a blam zlato na ZOI u Sarajevu '84. Voleo je da se ponaša kao mangup, da glumi baju sa cvidžama kupljenih kod Ho Tai Conga, ali jebi ga, vreme ga stiže, kucnuo mu je čas da ostavi neki trag za sobom, nešto što će ga predstavljati u budućnosti, a ne da se ponaša kao huligan iz gimnazije i da pravi pičvajze po komšiluku. U tom trenutku on shvata da više nema zajebavanja i da mora da se pokaže u elegantnijem stilu.

Napolju tutnji kiša. Ona prolazi pored njega, sa nekim gaborom, i stavlja mu do znanja da nema nazad i da ga je precrtala iz svog života. A bila je do ušiju zacopana baš u njega, još dok se njen cvat širio kroz varoš... Njemu se sve obija o glavu...

-A imao sam šansu kod nje jebo me otac... Koji sam ja... :izdah: Defektant.

Komentari

Još jedan u nizu razloga, zbog kojih suprugama ne treba davati pristup profilu i pseudonomim držati u najstrožoj tajnosti. Bravo!!!

Tako mali, a već sve zna. Vobra, bre, Stevčos.

Moja generacija obiluje takvim muškim primercima.
Pokušavaju da nadoknade decenije lekšarenja pred TV-om tako što mahnito kreću da se rekreiraju. Ne sputavaju ih pihtijaste stomačine, al' ih definitvno sputa kad im skočni zglob ili meniskus otkažu poslušnost. Vrate se pred TV i smišljaju kako će na dalje da nadoknadjuju davno propuštene prilike. Jedva se pomire sa tim da je jedina prilika kada su konstatovani samo ako nekom smetaju.
A ima i ženskih.
Uvaljuju se u ćerkine farmerke, skraćuju suknje, troše bogatstvo na anticelulit kreme, micelarne vode....a propustile su da shvate da im je vreme za to prošlo. A nemaju ni sluha, ni pameti za prilike koje na dalje ne trebaju da propuštaju.

Moja generacija obiluje takvim muškim primercima.
Pokušavaju da nadoknade decenije lekšarenja pred TV-om tako što mahnito kreću da se rekreiraju. Ne sputavaju ih pihtijaste stomačine, al' ih definitvno sputa kad im skočni zglob ili meniskus otkažu poslušnost. Vrate se pred TV i smišljaju kako će na dalje da nadoknadjuju davno propuštene prilike.

a ima i ljudi koji su za ljubav tupavi samo tako pa im se priča svede na isto xD