Prijava

Па није ниш' слагао.

Па није да није, ајде добро, не свиђа му се стадион и то је ок јер је то део његовог посла, ал шта се вата за зграде и ратове и пизде материне... Не могу да замислим лика који ово мисли о Србији а треба да наложи ликове који ће да играју за исту ту земљу.

Јбт, колико се Друловић ложио да води репрезентацију Србије толико је овај друга крајност.

Realno, ako dobija pare nek ćuti i smrdi. Ok je što kenja za stadion, ali ovo nema veze sa njegovim poslom.

Боље и ово него да прича како је све супер, да воли Србију и шта ја знам.... дошао човек да узме паре и јебе му се. Сигурно да је професионалац.

Мада се слажем да никад неће моћи да наложи наше играче. Једноставно, може он да набуџи прејак тим, да играју до јаја и све... ал' не знам, јбг. Погледајте Салета и кошаркаше, то је тим. Зато нисам за стране тренере, нема ту чуке.

Ma bilo je brdo domaćih trenera koji nisu ništa uradili. Zajebi, za naše fudbalere je bitnija disciplina.

Селектор нам је човек који не поштује земљу за коју ради. Надам се да ће бар да разјасни ово, демантује или да се извини.

Надмена холандска сељачина, притом курчина од тренера. Нема никакав успех у каријери, води углавном трећеразредне репрезентације са којима, опет, ништа вредно помена не уради.

О граду нема право да сере, па све да изгледа као Братислава у Еуротрипу, јер му то није посао.
За стадион има пуно право, јер је јебена ораница, и то се види и на тв снимку из сваког угла, види се из авиона, и одакле хоћеш, а и то му је посао.

Овај други део приче, што прича о игри репрезентације против Француза, игра је и ту била гола курчина и са таквом игром ћемо се мучити и у овој групи да изборимо Светско.

ДКО
У баскету је Сале институција. Пола ове земље би му попушило курац да им он то тражи, а у фудбалу немамо никог таквог, немамо такву величину и тако готивну личност. Јебига, и они што су били близу тога су себе дискредитовали милион пута до сада. А и мање више и њих боли стојко за Србију (Сале је опет много везанији за репрезентацију него Пикси, Мијат и екипа, јер је Сале био првак свега живог, а ови су се борили за пролаз у четвртфинале фазон). Нама за почетак треба неко ко ће да изгради квалитетан тим, који ће макар конкурентан да буде јачим селекцијама, па ће лагано и то ложење на репрезентацију доћи на своје.
Јебига, размисли и сам, колико пута те је наша репрезентација натерала у животу да пожелиш да истрчиш напоље и цепаш фудбал? А баскет какви год били, јебига, полуфинале пре четири године, пре тога ништа, па пре тога светски прваци два пута за редом, па сада опет полуфинале. И људи константно гину (јер су имали кога да гледају како гине), па и тебе вероватно засврбе прсти, макар и не обожавао да играш баскет.

И ово што рече Лари. Само што нама треба заиста квалитетан тренер, а не просечан тренер.

А и овај Адвокат не зна да треба да каже "сарма екселент, сербиан грлс со хот мач сехи вери бјутифул, СЛИ-ВО-ВИ-ЦА!"

Да ми позовемо Ника Слотера за селектора, а?

А и овај Адвокат не зна да треба да каже "сарма екселент, сербиан грлс со хот мач сехи вери бјутифул, СЛИ-ВО-ВИ-ЦА!"

Па управо то, треба бре да се ложи, да нас фолира како ће ћерку да да за србина и како ће да купи плац до Томиног у Бајчетини. Шта курац има да ми прича ту приче неке. Знам ја шта овде смрди и без њега.

А и овај Адвокат не зна да треба да каже "сарма екселент, сербиан грлс со хот мач сехи вери бјутифул, СЛИ-ВО-ВИ-ЦА!"

Не треба уопште да прича о земљи. Мојне да се зајебавамо, јеботе, самим тим што је селектор, не треба да сере по земљи коју води. Јер је он представља такође. Кога боли курац шта он приватно мисли о томе. То говори и о његовом односу ка послу, схвата рад у репрезентацији као сезонски посао, у фазону, кога боли курац, јебе ми се за вас.

Добија довољно велике паре да би требало и говна да једе ако се од њега то захтева.

Ја то више контам као објашњење тамо њима да би им било јасно зашто је и стадион срање и не знам какву би корист имала репрезентација од тога да је узео да прича све најбоље.

Па можда и јесте, ал јбг сад, прилично неспретно објашњење за лика од скоро 70 дина. Зато и рекох да би било добро да му савез скрене пажњу па или да демантују или да се појасни. Шкк, што морамо да пустимо да нас пљују чак и ови које плаћамо.

Ne treba da priča ni jedno ni drugo, jebote nije političar, ćuti i radi svoj posao lažni Nemče.

bice ista igra kao i sa bilo kojim selektorom.isti kurac.lepo je rekao za stadion,takvi su nam svi.sta on zna gde je dosao,da ga mi nismo zvali vodio bi viljem drugi.doce ovde u par meseci na 2 nedelje,odigrace neku tekmu repka i kraj.procemo dalje...i sa pizonom bi to uradili.koliko god to nerelano zvucalo.imamo najsupackiju grupu.i opet cemo iz prekida davati golove.

Realno bole me kurac šta će da priča. Njegov posao je da Srbiju odvede na evropsko, jer je realno da odemo. Ako uspe, neka kenja šta hoće, ako ne uspe, marš i to je to. Ovo što kenja, neka kenja ako mi igramo fudbal. Nije ni bitno.

Realno bole me kurac šta će da priča. Njegov posao je da Srbiju odvede na evropsko, jer je realno da odemo. Ako uspe, neka kenja šta hoće, ako ne uspe, marš i to je to. Ovo što kenja, neka kenja ako mi igramo fudbal. Nije ni bitno.

U onakvoj grupi bi stručni štab u sastavu "Bata Đora, AlKosan, Muta Nikolić, Momčilo Bajagić Bajaga" odveo reprezentaciju na EP. Njegov posao bi trebalo da bude da napravi ekipu koja može da dođe da prođe grupe makar na EP.

Rejalno Dik je na granici kompleksaške visine...1,70

To kontam da je imao dok je aktivno igrao fudbal. Sad ima 66 godina i verovatno 1.66m.

Moći će novinari da ga zovu holandski Napoleon kad se plasiramo na EP hehe