Prijava

Danko Lazovic....

Pa da li je realno jebeno? Mada, on je uvek solidno igrao za reprezentaciju, ali stvarno mislim da trenutno ne zasluzuje da igra. Pa vise, ako nije sramota da izustim, Skuletic zasluzuje poziv (oprosti mi Boze),nego on... malog Rajkovica je verovatno hteo malo da gurne, da dobije na ceni realno, mada treba po meni ovu sezonu da izgura u Zvezdi, i onda da se bori sa Stojkovicem, prvenstveno da bude rezerva, pa za koju godinu da preuzme i da imamo golmana sledecih 10 godina.

Za Subotica se znalo, ranije su ga jebali, dodje pa ne igra, itd. Bar u odbrani imamo veliki izbor, pa i Bane moze stopera da igra..

on ovde bude par dana mesecno.niti gleda tekme,niti ga boli kurac.video da je danko igrao u holandiji,pa aj i njega.garantuejm da ne zna koliko ima klubova nasa liga.

Ne znam ni ja. :D

ne znam ni ja,al nije to fora :D mogu da nagadjam,mislim da je 16.

Хтео бих сад онако помпезно и театрално сам себи да обећам да нећу више гледати репрезентацију, али шта који курац да лажем сам себе, опет ћу да гледам и да се нервирам.

Па који курчев Лазовић, па он пре свега у Партизану нема места, а на све то САМ је рекао да неће више да игра у репрезентацији. Е сад кад треба да се нађе опет клуб, Партизан? ШТО ДА НЕ! Репрезентација? ШТО ДА НЕ!
ПА АКО, нека нам кад смо идиоти и свако непокретно говедо може да користи и српски фудбал и репрезентацију и све. Не кажем ја да је он лош играч и да ће лоше да одигра у репрезентацији, ал јебо матер зови оне који заслужују. Шкулетић има шест пута више голова у истом том Партизану. Не знам ко овде не зна математику, ми или овај идиот холанцки, јебем га у хаг да га јебем.

А цео овај мој бес је због тога што неће да зове Суботића јер наводно овај не жели да игра. АЛИ И НЕ ТРЕБА ДА ГА ЗОВЕ, немој Суботара мађијо да се бламираш, да се цимаш и зајебаваш. После је Видић пичка. Није пичка, него паметан дечко.

Enemi brate, u pravu si, treba Skuleta mesto Lazovica, a Lukac mesto onog zvezdinog.
Ali Subotica je zvao i on je odbio, nisi informisan. Subotic je cak nakon utakmice sa Hrvatskom rekao da nece da igra dok se ne posveti klubu maksimalno....

Bolje da je Radovića zvao, realno, čovek plodi u Poljskoj ligi koja je ipak jača od naše, a i kad se pogleda kako je odigrao mečeve u Evro-kupovima, svako normalan bi ga pozvao u reprezentaciju.

Taman kad čovjek pomisli da ne može veća budala doći...

Ali Subotica je zvao i on je odbio, nisi informisan. Subotic je cak nakon utakmice sa Hrvatskom rekao da nece da igra dok se ne posveti klubu maksimalno....

"Imamo osećaj da Subotić ne želi da igra za reprezentaciju, a kada je već tako, onda je bolje da ga ne zovem, da ostane u klubu i ne remeti ostatak ekipe", rekao je Advokat

Na pitanje novinara da li misli da Subotić neće igrati dok je on selektor, Advokat je rekao:

"Komunicirali smo porukama i mejlovima. Stvari su veoma jasne. Mislim da ga neću više zvati".

Пре месец дана је дечко рекао долазим на следеће окупљање, сад као одједном неће. Па неће кад је видео да је све по старом. Чобани горе, чобани доле. Овце гледају.

pa i Bane moze stopera da igra

Може, али не треба да игра штопера. Јебемуматер, кида у Челзију, један је од најбољих десних бекова у Европи и треба да игра јебеног штопера у репрезентацији. Зајеби.

Daj nemoj da se ložite, pomešao čovek dva Lazovića, kakav Danko, on je mrtvak, sutra će uslediti demant. Jednostavno mora da usledi ispravka ili smo mi stvarno zamorčići za ovakve budale i zaslužujemo Toleta i Vučelu još milion dina

Odavno grđi izgovor nisam pročitao, Miha je makar imao muda a jednak je komad budale bio

Bolje da je Radovića zvao, realno, čovek plodi u Poljskoj ligi koja je ipak jača od naše, a i kad se pogleda kako je odigrao mečeve u Evro-kupovima, svako normalan bi ga pozvao u reprezentaciju.

Радовић, Мрђа, Шкулетић, сви су ми испред Лазовића. Па чак и неки омладинци. То би било као да те пустим да бираш белгијске чоколаде а ти изабереш интегралне грисине.

Jebote, kad vidim ove Antara je vrijedio ne 2 nego 22 miliona godišnje

http://www.mozzartsport.com/vesti/lazovic-o-reprezentaciji-ta-prica-je-zavrsena-ne-bih-je-nastavljao/85881

Ево, ово је дечко изјавио, и капа доле за изјаву и став. И хвала за све ал рекао је ћао здрао и шта сад.
Ко кад би сад позвао Видића без икакве консултације са њим. Сви би били у фазону, ел се дрогира овај? Зато сам ја сад у фазону ел се дрогира овај?

Čitam neki opravdavaju što nije zvao Radovića zbog godina, kao da ima 615 godina a ne 30. Ako može Pirlo da bude u repki sa 35 može i Radović sa 30, igraju najspremniji i najbolji u datom trenutku i to je to.

Како сам попиздео...

хаха Скаузере, да су године проблем не би звао Данка јебеног Лазовића лоло

http://www.mozzartsport.com/vesti/dik-i-njegovi-advokati-ili-zasto-je-subotic-doziveo-sudbinu-nemanje-matica/85887

A ako već ima ambiciju da ispravlja "krive Drine" i skida nečije reprezentativne kopačke sa čiviluka, Advokat je prvo morao da krene iz svlačionice milanskog Intera.

Савршен закључак.

veze nema advokat.vodi nasu reprezentaciju jer ne mora da zivi u srbiji.