Prijava

Напокон један глас разума!

Јашта!

САЋЕ РУСИ ДА СТАВЕ ВЕТО, ако не ставе јебаће им расни маму!

Удри, Расни!

Zamisli šveđane, holanđane, francuze, pa čak i jebene engleze, da uleću na teren.

Улетео је Данац пре две године и ударио играча Шведске. Додуше већ је било 0:3, тако да је утакмица регистрована тим резултатом, али Данска осим два меча играња пред празним трибинама није теже кажњена.

Није било никаквог масовног улетања. Улетео је Богданов са још пар људи, а па је улетело неколико десетина редара да га избаци са терена, није он ни дошао до било ког од Албанаца. Играчи Албаније су скочили да ударају Митровића и да му отму му заставу и избила је мања туча између играча.

Митровић је реаговао сасвим нормално. Ко би нормалан немо посматрао да му непознати објекат лети изнад главе? Понашање играча Албаније је било некоректно и са циљем да се изазове публика, а да не причамо да су кренули у тучу са нашима. На дрон нико од организатора меча није могао да утиче јер је пуштен ван стадиона. Кривица организатора меча, тј. ФСС-а у вези дрона не постоји. Пошто је била окачена застава велике Албаније, кривица јесте на Албанцима. Њихови држављани су наводили дрон, конкретно брат Едија Раме. Е, сад што је Вучић сероња па га је пустио и забашурио све то зарад "добросуседских односа" уништавајући доказе да је албанска влада планирала ово, то је друга прича. Свака част Вучићу који је успео да помогне Албанији да се по први пут квалификује на неко велико такмичење. Сад може да твитује до миле воље.

Можда једина права одлука је морала да буде да се Албанцима забрани да воде навијаче у гостима до краја квалификација, да све утакмице до краја квалификација одиграју без присуства публике (или макар меч са Србијом), а да се одигра нови меч у Београду, такође без присуства публике.

Naši na zagrevanju ubace dimne bombe u teren, aktiviraju se kasnije u bojama zastave. Šipci polude i krenu da biju naše.

Gledam ove šiptarske komentare po blicu i svuda. Kao nije se smelo odgovoriti .
Ma šta se nije smelo mamu im jebem? Niko nije ni krenuo da utrči na sam dron (kružio je oko 3 minuta pre sletanja do Mitrovića) već se utrčalo kad su šipci krenuli da tuku Mitrovića. Trebali smo da dopustimo da šiptari tuku Srbe u Beogradu?
Trebali smo im i više jebati majku a zastava je trebala da gori.

Џорди
Ево једноставно, колико год да си испровоциран не смеш да правиш још веће срање од провокатора, јер си онда глуп ко курац и казне те. Ако си паметан, не реагујеш или макар спречиш реакцију и онда је провокатор глуп ко курац и казне га.
Толко је моје мишљење. Одох да радим нешто продуктивно, нећу се расправљам више.

sve je to tacno,al na stadion ne idu akademici.akcija jednih je izazvala reakciju drugih.

I sve po zakonu, zato sam prvi, ne bi bilo ove krvi da je bilo sve po zakonu....

PHAHAHAHAHHAAH SAD SMO U MINUSU TOOOOOOOOOOOOOOOO
OBAVEZNMO IZGUBITI SVE DO KRAJA!!!!!!!!!!!111

Ако се сетимо шта се све дешавало, нас у уствари сјебао Вучић. Човек је под притиском Кирбија и Девенпорта пустио Раминог брата из притвора, под њиховим притиском је наредио уништавање свих доказа против албанске државе која је организовала пуштање дрона, а све то "зарад добросуседских односа и ширења мира на Балкану". Рекао је тада да ће за 10 ДАНА објавити имена свих криваца, прошло је 10 МЕСЕЦИ и ништа. Добро се сећам да је оптуживао албанску владу да стоји иза овог инцидента. Сад може да се дописује са Рамом до миле воље, пун ми курац више његовог Интернет патриотизма после мазања говнима и увлачења у буљу Западу и непријтељима у региону.

Требало би да се окупе највиђеније трол главе и да засесну и направе већи пројекат од тог дрона.

Капирам да су нам се шипци толико испишали уста да нас неби опрао ни миша тумбас који свршава по албанцима при интонирању њихове химне

Какав је ваш предлог, како истроловати албанце?

Imam jednu super foru za trol šiptara.

Kao grupa naših navijača ode dole i kad ih šiptari napadnu oni pobegnu i ostave zastavu. Neku veliku, onako jedno 80 metara dugu.Šiptari će je naravno izneti kao trofej. A zastavu pre toga uraditi nekom hemijskom supstancom, da posle odredjenog vremena spadne farba i da piše mi smo pičke najveće na šiptarskom.

Šta ti dečko radiš...

Ili u onu šipku gde se drže bubnjevi ugraditi dimne bombe u bojama zastava i da se kativiraju na daljinski pogon i da iz šiptarskog kopa izadje trobojka.

Ovaj, poslati par aviona i zbombati stadion aupičkumaterinu, nek izginu svi. Jebaćemo mater šiptarima, pobićemo naše navijače, svejedno su govna jebena, usput i igrače, i oni su govna.

Riješili bi problem za 15 minuta.

jos samo da nadjemo par ispravnih aviona.

или типа да прошверцујемо свиње малене на којима пише велика албанија и лансирамо их у терен да јуре лепту и играче. Типа крљнемо их мало спидом да буду брже

Ovo sa svinjma je kvalitetno verovatno bii bolje igrali od naše reprezentacije

ne smemo zivotinje da pustamo,silovace ih oni stocari.zao mi zivotinja.bolje da siluju kolarova ako imaju afinitete prema ljudima,tacnije poluljudima.mada,ne verujem...

U koliko sati je žreb sutra i prenosi li neko ?