Prijava

Vi ste svi konjine koji se nervirate zbog ovakvih stvari. Šta, neko će vas poslušati preko foruma? Nešto ćete promjeniti? Koji se kurac nervirate zbog ovakvih stvari, ko im jebe mater.
Boli me kuracccccc, neka nas izbace iz jebenog fudbala
Mislite da se zvaničnici nerviraju zbog ovakvih stvari? Jašta rade.
Naš je najveći trip što mislimo da se svijet urotio protiv nas, jes eto nemaju pametnija posla no se bude sa idejama kako pokoriti Srbiju pffff
haha srbija do tokija nos ti ko u pinokija haha brt

не нису се уротили само случајно нас понижавају на дневној бази и отимају, јел тако, случајно је то мисим, немају они време блабалабала јес ти дечко нормалан?

није то ништа чудно да се против некога води агресивна и непријатељска политика. ТО НЕ ЗНАЧИ ДА СЕ ОН САМО ТОБОМ БАВИ И ДА ТЕ ВИДИ КАО НАЈВЕЋУ ПРЕТЊУ него да једноставно те у сколпу своје гео политике ЈЕБЕ.

a ti mu dodjes kao neki jogin koji sve posmatra sa filozofskim mirom?ne znaci da se neko nervira ako napise na forumu nesto koji i sluze za tako nesto.da covek isere svoje cenjeno misljenje.na 99 posto stvari ne mozes da utices,pa opet pricas o njima.razgovora radi,ubijanje vremena,sukobljavanje stavova...

KOSOVO JE SRCE SRBIJE SRCE SRBIJE SRCE SRBIJE
KOSOVO JE SRCE SRBIJE SRCE SRBIJE SRCE SRBIJE
KOSOVO JE SRCE SRBIJE SRCE SRBIJE SRCE SRBIJE

Мислим на то што су албанци одма скочили да бране оно говњиво ћебе које никако није њихова застава и онда се после правдали.
Што И ДАЉЕ не оправдава људе који улећу са столицама да их бију.
Нису одреаговали емотивно већ дебилно. То је управо оно што је провокатор хтео да се деси, да попали глупу масу и успео је у томе. Ко му је то омогућио? Па да, јебени емотивци. Набијем их на курац кад су руља која не зна да мисли.
А провокација је могла бити и много лошије осмишљена, свакако би проузроковала реакцију безрепе стоке.

и још једном, не можеш да казниш фудбалски савез албаније због дрона јер није управљано њиме са стадиона. Можеш да их казниш само за понашање фудбалера, а то су и добили. Нас, са друге стране, можеш да упропастиш због организације меча.

DVADESEZ GODINA OD SREBRENICE I DVANJE TRI BODA ŠIPTARIMA! SLIUČAJNOS?
ZAR RATKO NIJE MOGO DA GENO>CIDIŠE GODINU RANIJE? KO JE NAREDIO KARADŽIĆU DA DEVESE PET UBIJE TURČINA? KAKO JE UEFA FINANSIRALA UČK NA PODRUĆJU ŽEPE?

како си ретардирано циничан матори то тек курцу не служи.

ne znam dali znas,ali su neka stvari zabranjene na medjunarodnim utakmicama kako se ne bi provocirali protivnicki navijaci,kao ne bi doslo do njihove reakcije.niko nije ocekivao da ce neko sranje da leti i da ce uleteti gomila ljudi.to je novo za sve i nisam siguran da bi bilo ko mogao da organizuje mec sa necim sto je do tada bilo neverovatno kao bezbednosni rizik.verujem da su dobro organizovali mec bas zbog toga sto je tekma bila neverovatno rizicna.ne verujem da bi se iko zajebavao jer smo i pre te tekme na tankom ledu bili.otkud znas odakle je upravljano dronom?

Brate, stvar je jednostavno takva da su oni krivi za dronovanje i ljutu provokaciju, a mi zbog ljutih debila na terenu.

taj rad.nismo mi nista krivlji(ako se ovako kaze) od njih.

Nismo. I kažem, pojedeno je govno sa žalbom.

ne znam dali znas,ali su neka stvari zabranjene na medjunarodnim utakmicama kako se ne bi provocirali protivnicki navijaci,kao ne bi doslo do njihove reakcije.

PA NIJE FUDBALSKI JEBENI SAVEZ UPRAVLAO DRONOM JEBOTE TREĆI PUT.
Bar nema dokaza, a ako nema dokaza, onda nije.

otkud znas odakle je upravljano dronom?

bilo u novinama. A i ne može na "dobro organizovanoj" tekmi neko sa tribina da upravlja dronom jebenim, pogotovo ako je albanski navijač okružen sa 100 pandura koji ih čuvaju.

nisam siguran da bi bilo ko mogao da organizuje mec sa necim sto je do tada bilo neverovatno kao bezbednosni rizik.verujem da su dobro organizovali mec bas zbog toga sto je tekma bila neverovatno rizicna

aj ovako. Zamisli nemce da uleću na teren. Zamisli šveđane, holanđane, francuze, pa čak i jebene engleze, da uleću na teren. Ne ide a? Zato što se zna koja je kazna. Zatvor + zabrana prisustvovanja momentalno. Da kod nas hapse takve likove, što je definicija dobre organizacije, znaš kad bi uletali. Ovako kad znaju da mogu da se izvuku, što ne bi. Mogli su staviti još 5000 pandura pa nisu. Jednostavno nije sprečeno uletanje i to je to.

TREBA DA ISPADNE SRANJE U ALBANIJI
AL KAKO NAPRAVITI VEĆE SRANJE ŠIPTARI SU MORA SE PRIZNATI POSTAVILI VISOKE STANDARDE SA DRONOM

Да доведемо Пауновића на полувремену да очита молитву?
мада ја бих сад ставио младе да играју све утакмице, нек их наградимо мало. А и не сумњам да имају бољу синергију и да би играли боље. Осим албаније, не треба им тл срање.

Molitva nasred baliskog stadiona nije loše al nešto nisam siguran da bi ispalo veće sranje mora bolje!

Пантела кад би играо било би тад крви, овако њааах. Сви ми делују као пелинци. Али би најжешћа сцена била кад би цео Максимир звиждао нашу химну и Миха се изнервира, скине шуљу а оно на бицепсу истетовиран Ратко Младић како кења по Готовини, онда утрчи у терен и Луку Модрича звекне бобаном по лобањи. Дође до општег расула, кроасани са трибина улете на терен и у том тренутку се изнад Максимира створе три хеликоптера а у њима Говедарица, Бата Мирковић и Ђуло Мештер ( не знам што ал стварно би била фора да се он појави лоло ). Спусте из хеликоптера двадесетак конопца, ови наши се попну, вину се у ваздух, а Хаџић из неке планинчине у којој се крије пошаље оне мисили ракете из Вормса на Максимир и побије гамад. Док тела кроасана лете у ваздух, са разгласа из хеликотера пичи " Ђуришићу млад мајоре".

сад се сетих овог поста лоло

ja sam u novinama procitao da je remin brat upravljao dronom.recimo...jedna od informacija.da li postoji neka zvanicna zabelska ko je upravljao dronom i odakle?da li je bila neka istraga?ne znam dali svedjani,holandjani i ko vec ima neku zavadu sa nekim,pa da mogu da ih isprovociraju toliko.mozemo samo da nagdajamo sta bi uradili.da je to tako kao sto ti predstavljas odavno bi nas izbacili.ne samo nas,vec bilo koga.ocigledno su i oni shvatili koliko je velika provokacija.

Ево једноставно, колико год да си испровоциран не смеш да правиш још веће срање од провокатора, јер си онда глуп ко курац и казне те. Ако си паметан, не реагујеш или макар спречиш реакцију и онда је провокатор глуп ко курац и казне га.
Толко је моје мишљење. Одох да радим нешто продуктивно, нећу се расправљам више.

Ubaciti nerasta od 200-300 kila da pojuri malo ove po terenu lolo

Ево једноставно, колико год да си испровоциран не смеш да правиш још веће срање од провокатора, јер си онда глуп ко курац и казне те. Ако си паметан, не реагујеш или макар спречиш реакцију и онда је провокатор глуп ко курац и казне га.