Prijava

Razočarenje večeri nesumnjivo Tadić, Mitrović daje golove i svi mu trče u zagrljaj, a Tadić trči sam na suprotnu tribinu i maše rukama implicira da je on dao gol raduje se sam, dobar fudbaler kao čovek govno.

Bane Ivanović najgori. Pored Tadića dobri Rukavina i Milivojević.

Ovi napred su sasvim korektni, odbrana očaj.

Pre bih stavio Kolarova ne levog halfa, Maksimovića na desnog halfa i na jednoj utakmici bih voleo da vidim Matića kako bi se snašao kao centarhalf ili više kao neka verzija libera jer nam treba i neko ko će da koriguje greške drugih kiksara u odbrani, a da može da iznese loptu na 60-ak metara od našeg gola.

Mladenović na levog bočnog, Ivanović/Basta/Rukavina/neko četvrti na desnog bočnog (kiks na toj poziciji manje košta nego kiks kao štoper), da dovede Grujića i Milinković Savića da se pokrije vezni red, ako bi Matić otišao u odbranu.

Ne znam jeste li svesni ali reprezentacija srbije u moldaviji nije ni jednom sastavila 5 pasova ukljucujuci i one pocevsi od golmana i medju defanzivcima. Igra nula. Golovi srecni mouda onaj zadnji kao lici na.nesto s obzirom da je katai ucestvovso u akciji ovo sve ostalo, sanse, sve-cista mongoloidnost moldavije.

И ја се са овим се слажем. Против Молдавије су Миливојевић и Гудељ служили за украс. Набили се уз штопере и смрдели испред шеснаестреца. Рупа између њих и Тадића и Костића - 70 метара.

Вечерас смо мало имали средину захваљујући Фејси. Миливојевић је тек с времена на време кретао напред, али и даље превише враћа лопту назад, бежи од лопте. Стефан Митровић је био најслабија карика вечерас, највише је брљао. Гудељ се баш обрукао са оним промашајем, оно би и Стојковић морао да да. Драго ми је што је Митровић прорадио, већ је било време.

Одбрана климава као и задњи везни. Против Велса ће ваљда бити боље ако играју Матић и Фејса.

Тадић следеће сезоне иде код Муриња да замени Рунија. Упамтите овај пост!

Ivanović, Kolarov, Stefan Mitrović, Nastasić, Jagoš Vuković, Kostić, Tadić, Matić, Pavlović, Gudelj - niko od njih nikad nije igrao ni za Partizan ni za Zvezdu. Dobro, jeste Nastasić bio u Teleoptiku i Vuković u Zvezdi, mada je odigrao možda tri utakmice haha. Izgleda da je bolje da što manje reprezentativaca prođe kroz večite.

Naravno da je bolje, kumovske i klubaške stvari su upropastili reprezentaciju.

Nemam stručan komentar samo sam hteo da pitam da li još nekome muslin liči na profesora čarlsa egzavijera, a mitrović na darka lazića

Da nije tadica vec bi vristali svi da ide muslin ovo je tuga. Kostic i Tadic su igrali dobro, srednji red se preskace celu utakmicu jer niko ne moze da poveze sa ona dva bolida nastasicem i mitrovicem, ivanovic tuzno sta radi covek.

Necemo mi proci ove kvalifikacije, osim ako nas ne usere.

Evo ja ću da ti odgovorim za gospodina Muslina, Dukka, Provu liči na profesora, a Remeu na Gandija http://vukajlija.com/forum/teme/10087-fudbalska-reprezentacija-srbije?strana=415#post_3602752

A ekstra, video sam to provovo, ali nisam znao na koga misli, jedine glumce koje znam po imenu su Berček i Vil Smit

slaba igra, slabaaaaa

Na rep srbije od sad gledam identicno kao na fk crvena zvezda. Hteo sam 2 2 danas da stavim gledao sam tu utakmicu sa ludogorecom u spoju sa irskom i rekao to je to. Zato su te utakmice uvek zajebane,na srce i misice, obe strane mogu.da odigraju kako im se digne. Ona prva u bugarskoj je.licila kao na nesto sto se zove sistem a ova kod nas ne postoje reci da se opise nepovezano cudno i napadanje i odbrana i kontre i siroko ali uglavnlm usko i po jednoj strani(ne mislim po duzini nego sirini posto znam da ima.dezurnih provokatora skecera i paralisanih poznavatelja, usko znaci ne dalje.od 15 metara od mesta gde je.lopta, moze.biti korisno ako se prebaci strana ali se to nece dogoditi jer su ovi cim to igraju mongoli). Cini mi se da sam jedini koji ima taj ,,trip,,? Kao i sa francuzima.na euru zivo govno od fudbala moraju paje i grizman da preuzimaju od pas igre nista u zavrsnici su vec zalicili na nesto takticki ne kazem samo mi je cudno kako su ljudi (u pocetnoj fazi) igrali golove i padali a ja stavljao 0-2 svaku i dobijao. Pogledajte recimo everton kako siroko igra od aut linije do aut linije iako su i oni kurac ali bar ono sto radd lici na.nesto sto se zove fudbal (u 21.veku). Naravno da je debilski porediti pl i klupski fudbal uopste sa reprezentativnim fudbalom ali cisto da vam objasnim

1. Patrik Stjuart može da bude samo kapetan Žan Luk Pikard, ako ćete već da ga poistovećujete sa nekom ulogom jebemudan.
2. Mora da se vrati Matic da imamo jednog krštenog centralnog veznog a terenu. Bilo bi lepo i štoper koji nije sakat, ali to teško.

tadic pomogao nepokretnom debelom gmazu da ubode 2 golai generalno je lomio kicme po terenu.ivanovicu bi bilo najpametnije da zavrsi karijeru na kraju sezone.arnaut prolazio kroz njega.kolarov pokusava da bude denilson.sve u svemu,muslin bi bio zadovoljan sa tri boda iz prve tri tekme.mislim da ni sam ne veruje da dobijamo tekme.drugi mitrovic odlicno odlozio loptu kod drugog gola austrije.i jebo ih antonio sve koliko ih je.

mitrovic nije bio toliko los koliko nastasic, ali ni jedan ni drugi nisu krivi toliko koliko zadnji vezni. kad matic bude stao ispred stoperi ce biti 40 posto bolji.

ne znam dal je neko od vas igrao stopera nekad al ako je zadnji vezni nevidljiv stoperi mogu samo da se opuste da im lakse ulazi

Ajde ne.seri glupanderu balavi picku cu ti slomiti. Sta ti.seres vise o fudbalu stalno kao da si ronaldinjo nemogu te slusati vise neki aitoritet nam.sprovodis ovde a da se sretnemo na.ulici zube bi brojao krvavim prstima

mrs jebem ti mater

Mrs jebem li ti majku. Stalno on ima nesto da doda i obavezno upotrebi vec karakterisricnu za njega recenicu.,,neznam jeste igrali nekad fudbal ali,, kao da nam dokaze da je on upravu posto mi niko nismo igrali fudbal samo je on igrao pa da bi izgledalo pametnije to sto prica

pa jesam ja kriv sto ti nisi igrao fudbal govno jedno malo neodgojeno jeli

Fudbaleri su najgluplji sportisti generalno.

Gospodo ja mislim da je za našu pobedu večeras zaslužan zemljak Arnautović.