Prijava

Mi igramo sa dva zadnja vezna, Fejsa je još odrađivao korektan posao. Milivojević je takav poluproizvod od igrača da je to jebemli ga, nit se nešto pridodaje napred, nit je mnogo dobar pozadi. Niti je stvarno dobar all round igrač. I Neca Gudelj je isti fazon. OK, malo bolji, al ista priča.

Cemu rasprava, tri boda su tri boda, pritom su za razliku od proslosti nastavili sa svojom igrom(bilo to i na kontre) i posle primljenih golova dali.. dakle nije otislo u dvojku kao po obicaju da se popisaju,iako primamo amaterske golove. Stefan Mitrovic ocajan i ne vidim potrebu da se Vukovic menja kad je vec igrao pre toga. Muslin nije takav trener, a to je steta sto se nece desiti, da stavi Matica i Grujica u sredinu, imao bi i cvrstinu i kreativnost, ova dva panja samo biju majku im jebem. Napad funkcionise odlicno, 8 smo dali, samo ta odbrana da se popravi. Tadic i Mitrovic(svaki jebenu loptu je decko pokupio, osigrao,napao) ojebali. Jbg,moze da nam se ne svidj sto igramo ovako ili se povlacimo, ali nismo Njemci dq mozemo dq damo svakome 3-4, mora da se cuvaju bodovi. Protiv Iraca nam se obilo o glavu, danas nije,ali za sada Muslin izgleda da zna sta radi. Dao je slobodu Tadicu i Kosticu i to ne najbitnije, igraju kako znaju.

Jebacemo Bejla!!!

ne znam dal je neko od vas igrao stopera nekad al ako je zadnji vezni nevidljiv stoperi mogu samo da se opuste da im lakse ulazi

Tačno donekle, mada ovako lošim štoperima ne pomaže ni da ispred sebe imaju makelelea i davidsa u kombinaciji. Ali ako štoperi valjaju, dogovore se ko će da izlazi ispred i da preuzme deo posla od zadnjeg veznog, a drugi treba da čuva leđa. Sad, tako je bar trener pričao i tako smo uvek radili pa je ok funkcionisalo. Doduše taj isti trener je smatrao da mene sa desnog krila treba staviti na štopera iako sam metar i žilet visok, ali dobro.

A u ovoj formaciji sa 3 štopera bih baš voleo da vidim Matića kao centralnog halfa/libera. Ima visinu da dobija duele, ima snagu, odlično čita igru, ume da iznese loptu, ne ispada kao iz voza čim nego cimne ramenom.

Koliko se samo slažem za Matića i Grujića u sredini. I odbrana može da bude sa trenutno pouzdanijim štoperima. Dvojicom, ne trojicom. Maksimović i još jedan, ne znam ni sam koji je najbolji, svi su pomalo kiksali. Može Jagoš, eto. Kolarov i Ivanović (ako baš mora, ali ne sa puno ofanzive) nazad na krilo, manje se osete kiksevi. Mada bolje čak i Rukavina...

Ono što me generalno smara je kukavičluk kod naših trenera. Jesmo ranije bili sila, ali što ne biti i sada hrabar? Nekad (davno) je svako od nas znao ko će biti u prvih 11 i svako od nas kućnih selektora se sa tim izborom i slagao, a eventualno se dešavalo da bude neko taktičko iznenađenje. Sada do poslednjeg časa ne znaš ko će igrati, ali se po pravilu hvataš za glavu dok pevaju himnu i mahom vidiš na sredini panjeve koji biju, a ako ne biju, okrenuti su leđima protivničkom golu dok imamo posed. EDIT: Mada je Fejsa bio okej sinoć.

Inače, da se desilo da sam tokom svih pet postignutih golova sinoć otišao baš tad do klonje, a gledao samo ostatak utakmice - Autstrijanci su igrali mnogo bolje. Pobedu nismo zaslužili. Tadić-Kostić-Mitrović - to je to napred, svaka čast.

Ma kakav matic na stopera bre decko kida na svojoj poziciji totalni olraund zadnji vezni(inace najbitnija pozicija u timu pored golmana sig). Samo matic i grujic u vezu i jebemo karamo. Doduse meni bi igrao i vukovic vrv sa maksimovicem a mozda cak i spajic pre ove dvojice balavandera(posebno nastasic panicar).

To bi bilo to. Mada nije toliko ni bitno ko igra dok je pristup na ovom nivou trci sutiraj klizaj udri ako treba i ja sam zadovoljan

I da brt mozda bi(kad bude igrao matic) drugi veznjak lagano mogao da bude katai. Matic moze da ga pokriva u defanzivi ladno(sa defanzivnim kolarovim npr koji povlaci u sredinu malo kada treba) jer je pokazao da ima taj bljesak, u momentu opa gde je lopta nema lopte ko je video loptu eto je pred golom ajmo sansa

Edit: katai ima bljesak ne kolarov, sremac iz vojke je debilcina

Bejbl ce izjebati Ivanovica... Te ostrvske ekipe nam ne leze nikako jer nismo ratovali sa njima pa nam nedostaje motiva.
Naravno samo su nas englezi bombardovali pa sa njima mora djonom u list.
Tesko sa Velsom i Irskom... Ovo otalo pickin dim

Tosica karleusu treba zrtvovati da bejlu sjebe koleno(ako ne sjebe sebi metarzalnu jer je bejbl spreman kao lovacki ker) i odmah izmena daj "normalnog" beka u 23,7min

Slažem se.

Pseto zna fudbala.

Karleusa je bolja opcija i od Vukovica i od Mitrovica.

Bejl nema Modrića iza, lagano

Ma dokle bre više pred svojim navijačima da se igra sa dva zadnja vezna, koji ste katanaćo selektori

Ako može Karleuša, ja sam da zove i Krasića. Što, šta fali...a mislim i da je Lekić još uvek aktivan...naravno braća Šćepović i Veseljko Trivunović i lagano svetski prvaci...

Kad smo kod štopera, šta je sa Vilotićem? Hvalili ga po novinama jedno vreme, sad nešto ne čujem za njega. Isto Spajića što ps reče. Ima onaj Kosanović u Standardu igra solidno, Tomović bi bio dobar isto. Pejčinoviću ne znam kako ide u Lokomotivi.

pejcinovic i maksimovic stoperi. imamo mladih koje treba ubaciti na bekove.ovo sto sada imamo je kao da ih i nemamo,tako da bolje da neki antonov zaigra.jos bi nekog nasli. do prvenstva ce nam sadasnji bekovi od starosti umreti.aj ne bas tako,al za 2 godine ce biti kraj karijere.ako su pametni citave,a ne samo u reprezentaciji.sa maticem treba da igra radoja u kombinaciji.ubija u selti.

Da Antonov je dobar levi bek / levi bočni, desno bi mogao onaj Gajić što je u Bordou ili možda čak i Ignjovski, mada je on pomalo izgubljen slučaj. Ima tu još klinaca dobrih tipa Maksimovića iz Astane, tog iz Selte dečka. Ne znam kako bi se recimo neko od tih zadnjih veznih snašao kao desni bočni npr. Stvarno što kažeš, da ne čekamo SP sa igračima koji će tad da imaju 35 godina.

Bejbl ce izjebati Ivanovica...

Море, кад Муслин пусти Душка Карлеушу на Бејбла... Лолололо
Иначе, Бејл игра више по десној него по левој страни. У Реалу игра десно, а Роналдо лево.

Bejbl Bejbl...

Dobar igrač beše Radek Bejbl.

Ma dokle bre više pred svojim navijačima da se igra sa dva zadnja vezna, koji ste katanaćo selektori

Koji katanaco brt vidis da kazem da bi mogao katai da uleti kao drugi veznjak

A i u formaciji sa tri stopera veznjaci nisu zadnji vezni nego samo vezni

Samo Katai ljudi, samo on umesto nekog, ne znam kog baš, ja sam vuše košarkaški.