Prijava

Vama samo treba ovaj lik i onda igrajte na duge lopte. Znači onako kako se Vels (većinu vremena) izvlači na Bejlove prekide, tako se vi izvlačite na malog Bolta i preskakanje igre (s tim što vi ne bi ste preskakali samo sredinu... vi bi od golmana do špica preskakali)

https://www.youtube.com/watch?v=HFqUQABuz8w

Kakav je Maksimović po Italijama?
Vidim da ga je Napoli platio dobro, ali je l vredi kurcu?

kada sam ga gledao u ligi sampiona.prvo poluvreme.bio je skroz ok.samo napoli ima neku cudu igru.svi se nesto dodaju u 3 metra kod svog kaznenog,pa vrate rejni,on je nabije na jedno 30 metara od gola i tako se to vrti.igrao je standardno u torinu.bio dobar.do povrede.da bi igrao u napoliju mora da bude bolji od kulibalija ili raula albiola.eventualno onog rumuna ako dodje sebi.
po meni bitna stvar je da napoli dobro ubada ugrace generalno.

E da, to si u pravu za Napolitance.

pozvao muslin pejcinovica na kraju.fejsa povredjen,valjda ce muslin dobro razmisliti i staviti radoju da igra.jos kada ne bi zvao stojkovica,ivanovica,kolarova,tosica i rukavinu bila bi banja.

Bio bi zadovoljan i sa tosicem za pocetak. A posle i kapiten i njegov zamenik. Mustafa i rukavina su jos i najmanji problem u celoj prici.

Za tog drugog veznjaka radoja/grujic pa cak i gudelj ili milivojevic. Kazem drugog jer matic mora igrati i mora imati odresene ruke da ide de oce i radi sta oce

a realno je i najbolji.uvek moras titrati jaja najboljem.da se ne nadrka.
ili je on u ovom slucaju debeli klinac koji jedini ima loptu.ili koji ima neku zajebanu sa svetskog,a ne neku sirotinjsku balonjaru.

dobismo juce jer su norvezani ocajni.utakmica ocaj.imali smo dva suta i dali 2 gola.doduse,jedan od ta dva je zavrsio u golu.norvezani sebi nabili jedan.posto nije bilo nigde prenosa,nasao sam strimer, jedan jedini link postojao i na njemu nije bilo komentatora.sto nije bilo toliko i lose.zvanicni spiker mi bio zvezda vodilja.daju norvezani sebi drugi,centrira zivkovic.ckode iz norveske je zakucava u svoju mrezu.zvanicni spiker rece gol za srbiji sa brojem 17 zivkovic.
ne znam zasto nije igrao meleg prvu.doktor fudbala za one tamo.ubacuje cavrica koji nije ni za kurac.da je bila neka normalna reprezentacija,razjebali bi nas.ocajna utakmica.mi dobri stari sovjetski fudbal igrali.

Ajmo momci srećno.
Navijam za iznenađenje 3-0 za nas.

ALO NEMA MI RTS-a! Đe još se prenosi

Brate nemam SK uopšte na kablovskoj ni u ponudi. Imam RTS i RTRS n kojima se prenosi a oba su mi blokirana... baš ne razumijem... Pa jebo te ako blokiraju samo zbog Srbije, pa bolje bi bilo da nam prvo daju normalnu sliku kad igra naša utkmica pa tek onda da se kurče

Tačno sam znači znao da će biti neka ovakva greška nakon onakvih par akcija. Odma se opuste ovi majmuni iz odbrane i plus se useru kad se naglo promijeni tempo.

Oće moći da nasravi tadija'

Jebem ti život kako je ovaj usrani Nastasić uopšte postao profi igrač i kako igra za jebeni Šalke... ne zna jebenu loptu da zagradi i da je izbaci u kurac.

Oni imaju bejbla mi imamo matica

Ja se samo nadam da Remzi neće dati gol, jer će onda 99% ubiti Trampa

Robson Kanu je sad namjerno pao da bi se poklonio Alahu krišom

Tadić ako preživi ovu utakmicu treba Nikolić orden da mu da