Prijava

Стварно? Да ниси сањао? Оно верујем ја у то,ал некако ми више личи на сан.

Па, могуће да јесам, али је то небитно. Битно је да је то вероватно на неки начин била манифестација онога што ми се ујутру десило. А и то што ми је причала мајка је јако чудно. Она је била будна. А то се само те ноћи десило, а били смо скоро 20 дана у тој кући.

Углавном на овакве ствари реагујем као на глупости, али постоје неке ствари које не можеш да објасниш.

За време бомбардовања '99, док сам још живео у Алексинцу сањао сам како ми је мој пас појео оног електирчног љубимца (то су она, у то време популарна срања на батерије величине ручног сата са малим дисплејем и то је у ствари игрица где ти чуваш неку животињу, 'раниш је и то). Ја сам то испричао мојима и ћале је рекао како не постоје никакве шансе да џукац поједе чисту електронику.

Једног дана, оставим ја то говно у дворишту на покварену веш машину (висока је, рецимо метар) и џукела се, док ја нисам гледао, докопа тог говна и изгризе га начисто. Кева и ћале се шокирају с обзиром на то да сам вртео причу недељу дана раније како сам сањао то. Сутрадан, сањао сам како су срушили мост у Алексинцу и кева се утриповала па смо морали да запалимо за село...

Вероватно јесте. Мени се више пута дешавало док сам живела у другој кући да увече видим неке сене како се крећу по соби. Можда је то само била игра светлости из ходника,ал опет ја сам се тад плашила. Знам људе којима су се сличне ствари као и теби дешавале.

Пеки, па колико знам, Алексинац су опасно били разјебали током бомбардовања. И код мене доле исто, у Сурдилици.

Е, то већ јесу глупости. :)

Cudno je tako nesto reci na ovakvoj temi ;).

Na osnovu ono malo podataka koje znam o jogi i slicnim istocnjackim sistemima kultivisanja tela, ne verujem da je glupost dok se ne dokaze da je tako :).

VLASKA MAGIJA JE KEVA!!!

Malo o sinhronicitetu, cisto da ne budem potpuna offtopicka ;) :

Sinhronicitet, ili takozvana "smisaona koincidencija" je termin koji je osmislio Jung i koji oznacava povezanost izmedju dva dogadjaja koja nema osnova u uzrocno-posledicnoj vezi, ali koji su povezani smislom. Da bi nesto moglo da se okarakterise kao sinhronicitet, mora takodje da postoje relativno male sanse da se ta dva dogadjaja poklope (mogu da se dese istovremeno ili u relativno kratkom vremenskom periodu). Na primer, ako sanjas neciju smrt, i kroz par dana taj neko zaista otegne papke, to bi bio sinhronicitetan dogadjaj.
Ima jos dosta o tome, ali sad bih da dam rec nekom drugom ;).

Sad kad malo pogledam, reko bih da je Peki vec opisao jedan sinhronicitetan dogadjaj :)

Ja sam sanjao da će Valdo Ponse štoper Čilea da dobije crveni karton na sveckom,otišao danas da mi daju kvotu i oni kažu 1,20!!!!!
Znači ne da mi je bio proročki san samo ne znam kako i oni znaju za to majke im ga nabijem.Možda su mi upali na astral dok sam to sanjao.

Brate, znaci, na prethodnoj strani sam te spomenuo i ti si se pojavio. Znaci, mora da je neka magija po sredi, majke mi! xD

Svezani smo na astralu možda. :)

Elem,sjajan post je ostavio Đimi na prošloj strani.
Ne postoji magija.
To što smo u odredjenom trenutku razvoja na društvenom i ličnom planu ograničeni nekim stvarima i ne možemo pojmiti neke stvari ne znači da je to plod Djavolovo i Baba vangine rabote već neka pojava koja se odvija po nekim zakonitostima koje u tom trenutku ne kapiramo.

Taj rad! I zato Indijanac mozda stvarno nije nista ni jeo 70 godina :).

Necu vise da gnjavim sa njim, ovo je poslednji put ;)

Само да се надовежем на Џимија да ја то доживљавам као дежа ву - додуше плашим се да се неће остварити сан у којем се будим без одеће насред Теразија...

Digresija, peki boje, to se zove tamagoči, što je ker izgrizo.

Тако многи родитељи осете да им нешто није у реду с децом, имају ту неку енергетску повезаност с њима.

Ovo je živa istina. Ja sam imao X situacija sa kevom u kojim se uključi taj njen instinkt, šta već. Valjda je još jače što sam jedinac.

I, znači, kad dođemo do zaključka da postoje razne vrste energija na sve strane koje priznajemo, dolazimo do zaključka da je jako moguće da postoji i crna i bela magija, samo što ne razumemo njene zakone? :)
A verujete li da se bačena crna magija vraća na ''castera''? Čuo sam priča o tome. Ranije je u maltene svakom selu bila dežurna vračara (odnosi se samo na onu koja baca crnu magiju) i u 99% slučajeva im je smrt bila u agoniji. Teškoj. Da li je to neki yo-yo efekat?

Магија спада у контролисање енергијама, као било шта друго. Као што сам ти већ рекла Жњи, термини црна и бела магија су неадекватни, јер све је то подједнако примитивно и опасно. Поред енергије Сунца, електричне енергије и других, постоји извесна биоенергија, акумулирана у живим бићима. Ако смо и сами изграђени од атома који поседују разне енергије, нпр. енергију јонизације, зашто и ми не би поседовали неку комплекснију енергију која једини те од којих смо изграђени?

Магијом се не треба бавити не зато што она не постоји, или је глупост, како лаици наводе, већ зато што је опасна и сувише смо мизерни за контролу толике количине енергије.

Што се тиче којекаквих ножица, длачица и сличних рожнатих творевина, моје мишљење је да то има симболичну сврху. Човеку је лакше да усмери енергију и мисли на нешто, када то нешто визализује, а поготово ако је то опипљиво. Ето колико је то примитивно и духовно неконтролисано, кад се ниједан магијски ритуал не одвија без материјалних помагала.

И да, никад нисам доживела ништа слично, осим комплексних, интуитивних и луцидних снова, али имам у породици примера над којима су врачали, и то се баш осети у њиховом присуству и понашању.

Recimo da verujem jer su meni, mojoj porodici i nekim ljudima iz blizeg okruzenja desavale takve stvari. Verujem da odredjeni ljudi mogu da kontrolisu i usmerevaju pozitivnu i negativnu energiju.

Углавном праменовима косе...

Ја ћу веровати у магију када прелепа сукуба из пакла буде дошла да води љубав са мном...

Ja sam sanjao Tošeta Proeskog veče prije nego će poginuti.

Sanjao sam neki strašan san gdje nepoznata osoba sleti sa puta u potok i pogine - nedugo potom moja razednica pogine u saobraćajci na ovakav način.

Jednu noć sam ustao i bunovan prebacio na DM-SAT i u tom momentu je pjevao Nino. Odslušao sam njegovu pjesmu i nastavio spavati. Ujutru su javili da je Nino preminuo od posljedica srčanog udara.

Sanjao sam kako Jivaskila pobjeđuje Inter Turku i da ja dobijam tiket. Sutradan sam namjerno stavio keca na Jivaskilu i pobjedili su 1:0 iako su bili totalni autsajderi.

U mojoj kladionici postoji klađenje na poker uživo. Poznat sam kao osoba koja pogodi 7 od 10 karti koje izađu na riveru. Nešto mi jednostavno govori...

Nije neka magija...
Al' energija postoji sigurno...
Čak mi je i jedna baba rekla da imam ogromnu količinu bioenergije u sebi i da trebam liječiti ljude.

Ima nešto u tim mađijama....

Не бих се ја зезао са црном магијом, није да нешто верујем у то, али за сваки случај.
А од бабе и рођака сам слушао све и свашта, и свакаве приче...Моја баба то много озбиљније схвата, причала ми баш доста ствари. Она је иначе из Владичиног Хана, доле код Врања, и кад год одем тамо на десетак дана, неко мора да покрене неку причу на ту тему.

А за хоџе сам чуо да ако ти они баце неку клетву, да си га угасио, не могу ни Власи да те извуку...тако ја чуо..