Спортски квиз

1. Makeda je iz Lacia prešao u Junajted, a mlađi je bio Runi kad je debitovao.

2. Makeda je iz Lacia prešao u Junajted, a mlađi je bio Runi kad je debitovao.

3. Ne morate ime, samo klub. I ne, nije Lenon.

Hint: Klub je samo jednom igrao u Premijer ligi.

4. Ako je Barnsli, roknuću ti nusmi zbog reklame. lolo

5. Jeste veverice, nemam ti ja vremena za smišljanje pitanja. I rokni, nek ide ćivot

Pitaj

6. Kako se zvao legendarni treći golman Grenobla koji je davao Džankiju dojave?

7. Zar nije najmlađi bio Defo? Sunce mu jebem, debitovao je čovek s 15 jebenih godina, jedino da ga je neko po danima prejebao... Mislim, pogodio je Veverica tim, ali nije Lenon.
    Toliko ti je očigledno pitanje Veverice da mi ne pada na pamet da odgovorim na isto. Pre svega jer ne znam šta bih pitao. :D

8. Pa nije bio ni Lenon ni Totenhem, nego Barnsli. :D

9. Kako se zvao legendarni treći golman Grenobla koji je davao Džankiju dojave?

ХАХАХАХАХАХАХ ПОБЈЕДА! ООО ДРОГИРАНИ КРВТИЈЕБЕМ БОЛЕСНУ ХАХАХА!

10. Ниси добро поставио питање. Није трећи голман него први!
    ТИ СИ ПРВИ ГОЛМАН ЖЕРЕМИ ЖЕРЕМИИИИИ ЖЕРЕМИИИИ И-И-И

11. Cokula pogodiJo. :D
    Blejk, bilo je pitanje samo klub, ne i igrač. :p

12. Ма појма ја немам :) само сам морао поменути Жеремија :) нек ћера неко други

13. Eво једно Аца информација стајл :)
    Са колико година је Адебајор проходао ? :) контам да нико неће знати па ћу ја испричати причу :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.