Вукајлијашка исповедаоница

1. Dankane, moja lošija, da ne kažem zlija polovina ti je sve objasnila :)))

2. Може, договорили смо се онда за тројку. Само да видимо још ко ће бити пасиван. НИСАМ!

3. Ахахахахаахха, како смо му шукнули!!!

4. JESTE, i to oboje! Kad vas ja sdžgam, ima da molite da prestanem! :P

5. Ја већ молим да престанеш! Трансфер блама ме обузео, кева ми мери температуру, ћале бере боквицу за чај!

6. Ahahahahahahaha, ma samo da si ti meni GEJ, mislim, vesela :)))

7. Milica je vece musko od vas dvojice, majke mi.

8. Катија, од нас двојице тешко... Али од ооооогромне већине на сајту јесте, ја то потписујем од самог почетка.

9. Ja potpisujem Dankanov potpis :)))

10. Ја волим катијине исповести, оне су некако најпикантније :) А то за мушкост ћемо да одмеримо на ревији! Наоружајте се лењиром!

11. Ti, Dankane u rozoj majici, da cutis. U onim okrutnim zemljama bi te kamenovali zbog toga :)
    A ti Mrmune,muzijaku moj, pustas da te tamo svakojake sovurine cimaju :)

Milica za sada pobedjuje.

12. Ае, дрес сам набавио онако, јер је од мог клуба и немам намеру да га носим. Али што ми је позадина на сајту розе... има ту нешто...

13. E, devojčice, pojavite se na reviji, pa ćemo da pričamo. Muški. Nemam nameru da se ubeđujem preko monitora. Jasno!? :))))

14. I oskudno se obucite. Ili još bolje, nemojte.
    (da se obučete)

15. Е и моја је розе, сад ћу да ставим плаву па да почнем да се курчим и трипујем да сам мушко, као Мумун. А можда се и активирам преко свог алтер ега бзбзбз :)

16. Mrmune, skliznuse mi gacice koliko si strog :)

17. Реално, најбоља риба овде сам (и бићу на ревији) ја.

18. Muluce, čuvaj jezik, trebaće ti na reviji :))))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.