Prijava

bicebice... :D ne bih nikad pretpostavio ;)

Džimi stavi pare na mene..ja sam protiv njih dvojice...:))

Dankane pusti mene samo na 10 minuta , posle ti radi s njim sta hoces :D

Ja sam čuo da Prsta čovek ne može ni preskočiti niti zaobići, tako da...ono...ne znam koliki je Dankan no...Prst k'o kuća :)

Није битна величина, има ту нешто и у вишегодишем стажу на трибини...

A tek na tatamiju...

Ја мислим да би се пре помирили кад би се поштено потукли, а не ту да се препуцавају преко форума ко неке сисе.

едит: И сама сам стартовала једну девојку уживо која је претила преко нета да ће ме пребити, иако сам метар и пундравац. Уживо није смела ишта да ми каже. Реално би ме одвалила од батина, али стојим иза својих речи, па макар и на штакама.

Kako mi idete na živac, i to onaj pičkin, da prosti ovaj fin svet. Ma nije moguće da neko ovde, makar i hipotetički, razmatra fajt dva Vukajlijaša i ishode istog. Ej! Pa i mene su ovde vređali 3 meseca u kontinuitetu nekažnjeno, pa ja tu osobu ne mrzim, nit' je volim. NE OSEĆAM ništa prema njoj. Aman. A ovde se svašta nešto OSEĆA.

Ваистину, боље неки барабар да одрадите.

Mylice, ako ti pretim, hoćeš da me startuješ? ;)

Мувај ме на пвт-у, овде се закувава величанствени барабар!

@mylica: Ja sam egzibicionista i avanturista, volim to tako javno... ;)

Ja mislim da bi za ovo najbolje bilo organizovati jedan distrakšn derbi pa ko preživi pričaće... Jebale vas svadje.

EDIT: Jebale vas svađe, da vas jebu!

Ja mislim da treba da ispecemo jedan veliki kolac srece i drugarstva i svi ga podelimo i posaljemo Kaizenu mailom da nam i on bude srecan drug ♥♥♥

Ispovdaonica: mnogo sam pio sinoć, ne mogu da dođem k sebi danas. Riba je otišla, hoće ozbiljno da razgovaramo, druga mi je rekla da šetam. Ja šetao, nije pomoglo. Bljuc.

Да се и ја поново јавим:
Склон сам томе да претерано реагујем кад се осетим прозваним,мада то не показујем увек. Зато сам себи увео терапију:убудуће ћу се трудити да игноришем све оне који ме јавно прозивају или чачкају на било који начин.

Јанковићу, која си ти прженица...

Ја сам прешао на ниво тостера. Значи,сам себе пржим,иако за то нема конкретне потребе. Не знам зашто,али мислим да би требало много више да кулирам. Или да се откачим са нета.

Ја сам те само проверавала, шта се пржиш и објашњаваш одмах :))