Prijava

Ima li Vukajlijaša koji idu? Jeste da su prošli kroz svašta od osamedes' pete, ali ipak mislim da se ovakva prilika ne propušta. Ja se razmišljam, 3.5k i nije tako puno..

Шта знам... Пропустио сам много боље концерте да бих сад ишао да гледам Ексла како се ту нешто прима. Макар да је Слеш у бенду, па да одем. Овако... Једино кад би ми неко дао карту бесплатно. :)

Ja idem...te price nisu Gunsy nego samo AXL su ciste gluposti...Po toj logici nisam trebao na Knopflera jer nisu Dire Straits...Axl jeeste dickhead ali me zanima kako to sad zvuci

A i čaniz demokrasi mi uopšte ne privlači pažnju, al ko zna kada će biti prilike da čujem bar njega..

Idem makar da cujem neke stare stvari mozda cak i IRS i lovac u zitu za demokratije mada tesko...Treba tema na forumu na fazon najbolji i najgori koncert na kojem ste bili...

Ја ћу ићи и понећу једну циглу, да проверим да ли и даље прекида концерте :)))

Urose da se nadjemo da ga gadjamo zajedno :)

Ja sam na ekskurziji u Italiji tad, evo sedim ovde i jedem se zbog neodlaska :/ Inače GNR posle 10 godina konačno jesu bend, svaka čast Bucketu i Fincku (dobro, ne Fincku) ali ovi gitaristi su toliko dobri da ujedaju! A i Axlu se vratio glas :)

Za tu lovu mozete da dodjete i mene da gledate koliko sam mator, propao i kako lepo umem da se blamiram

Bucket jedva da je nešto uradio oko ''novog'' albuma, a i odavno nije sa njima. Sve te pesme u suštini nije problem izvesti tako kvalitetnim muzičarima koji su trenutno u bendu, ali to ipak nema taj stari šmek i osećaj da će posle svakog koncerta izbiti neka masovna tuča.

Za tu lovu mozete da dodjete i mene da gledate koliko sam mator, propao i kako lepo umem da se blamiram

Jesi gledao Axla na nekim novijim koncertima? Za takve kao što si ti uvek postoji duplo više razloga da se nešto ne dogodi, nego obrnuto. Ljudi sa naših prostora, bili pozeri/elitisti/koji kurac ne znam ni ja nemaju šansu da svake godine idu na Vudstok i proputuju svet uzduž i popreko. Ja mislim da kada već imaš priliku da ti nešto što voliš i poštuješ bukvalno dođe pred prag, i ukoliko ne postoje prepreke tipa finansijskih, treba da se ode, koliko god to ziljavo bilo. A o mentalitetu nećemo, svako ima svoje mišljenje za koje misli da je tačno.

Sa obzirom da je od benda koji je obelezio popularnu rok scenu, ostalo samo ime i onaj nadrkani pajdoman, dam im kurac tolke pare da se probijam kroz sedamnestogodisnjakinje i likove koji su izveli ribe na koncert. Bacanje para, pre bih otisao sa nekom pickom na Parni Valjak, bez zajebavanja. Nadajmo se stre cetvorci u 2011, za to ne treba zaliti pare.

Ne bi išo ni da mi plate. :)

.....Bacanje para, pre bih otisao sa nekom pickom na Parni Valjak

A publika legendarnog Parnog Valjka po tebi kakva je? Tamo nema 17ogodisnjakinja i sa curama??? Ocigledno neko ko slusa parni valjak (bez uvrede) nema sta da trazi na GNR koncertu...

Iron Maiden ima dva clana iz prve postave - Bio - odusevio se
Whitesnake samo Coverdale iz prve postave - Bio - odusevio se
Sisters of mercy samo Andrew iz prve postave,posle Clapotna najbolji koncert u zadnjih 20 godina koliko pratim koncerte

Bio Axl samo na video bimu,pevao na plejbek,bio na stakama,udrogiran pijan ili sta vec oni koji su 89 isli u London ili u Nemackoj za plocu Gansa,lakse u Nemacku jer je Geffen izdavao tad i treba da dodju da odgledaju deo mladosti uzivo...Pa makar gazili po tim 17-ogodisnjacima kojih izgleda nema ni na jednom koncertu jbt :)

koverdejl je koverdejl.. ja ga mnogo gotivim

Prva postava Iron Maidena nije ona najbolja i najproduktivnija, dok prva postava GNRa jeste.

Ceka se cetvorka!

Зашто су ово отказали???

Šta su otkazali?

A zamisli samo da su svi bez Axl-a? Da l bi tad nek'o krenuo u diskusiju e bez njega nije isto... Axl je AXl bend je bend,samo sto Axl ima pravo da koristi to ime..sto se mene tice mogu da se zovu kako hoce...Kao sto Doorsi bez morrisona zvuce bolje nego sa njim mozda i novi gansi zvuce bolje bez cetvorke ali ko zna,tesko...

Znam ja. Ni prići. Ali dobro. Morisona ne diraj.

Dzoni Stulic na Americki nacin ili obrnuto... Odgledaj When you're strange