Кладионица

1. kako mi idu na kurac sto namestaju tako te tikete...
    jeste bas je neko bio tolko pametan da odigra tri najveca iznenadjenja u kolu i sva tri da pogodi...
    jos samo da je umesto memfisa odigro onaj X i da je i to pogodio...

2. Evo ovdje nađoh tiket

3. svejedno, i dalje nedovoljno da poverujem....

aj da je ubo samo bruklin, ili samo njujork....al i jedno i drugo i jos i filadelfija...pa rodjace sta ti uzimas pa da onda znas takve stvari

4. Pezose pa to je nemoguće namestiti, kad je to kod od tiketa tu unet..

5. Шугави смрдљиви НБА умрите цигани одвратни

6. da je imao neki osecaj kao sto kaze stavio bi ove kvote u sistem, nego video velika kvota, tresnuo sa 20 kinti verovatno pored jos par jacih tiketa zbog kojih je i prvenstveno dosao u kladionicu. U SUSTINI MOZEMO DA MRSIMO MUDA JEBACE NAS GUDA DUDA!

ON: uzeo sam juce pare al stavih sinoc 90% od toga na Boguta da prebaci 8p. Dao je 6 u prvojcetvrtini i ni poen do kraja, fakticki nije ni igrao vise

*guda duda- karma, naziv za karmu

7. Ето, 6 поена у првој четвртини и ни поен до краја, па ти погоди нешто. НБА смрди.

8. ja sinoć dao babi da mi odigra NBA igrače manje/više poene
    Ja ime igrača a ona više/manje
    šprdnja, umalo nisam umro

malo falilo, promašila Dejvida Lija
    ubola 4 igrača

9. na dobru si ideju dosao makaronac, na dobru si ideju dosao makaronac

10. Mita, isti si ko moja baba, 4 od 5 ste pogodili.

11. ljudi pa to ne može da se namesti kad je to serijski kod tiketa, nemojte biti blesavi...očigledno je udario iz sprdnje, dao 20 dinara i poz

12. 'ладно на моцарту може онлајн да се уплати 25 динара на тикет? ДО ЈАЈА! нисам имао појма, малопре отишао да уплатим на рачун 700 динара чисто да се спрдам пошто нисам одавно играо, и пробам, кад оно 'оће.

но, дајте предлоге за ова два еврлоигашка меча, почев од поена на мечу, преко поена играча, коначног исхода са и без хендикепа, СВЕЕЕЕЕ!
    и неки енбиеј вечерашњи чисто да бацим нешто ради реда.

13. Za danas je baba samo igrala manje.

Znači ovo je tipovala:

DeRozan D. 20.5-
    Wall J. 21.5-
    Anderson R. 19.5-
    Anthony C. 27.5-
    Young N. 19.5-
    Ellis M. 20.5-

Kvota 41.1

Ajmo baba!

14. Dalas 1 @ 2,25
    ATL-GS 2 @ 1,75

15. Makaronac, ovo je od velike vaznosti. Da li uopste kazes babi koliko je granica?

16. Odaberem ove sa najvećom ponudom poena i onda joj samo imena čitam :D

17. Занимљиво ми ово са четвртинама, па сам ставио 20 кинти на сваку, да ми буде интересантнији меч.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.