Кладионица

1. Tasio - sat ti se pozlatio

2. Tasio - dabogda se u velikom stanu s dobrom ženom i mnogo lepe dece skrasio :-)

3. Pa ne bi bilo cak toliko glupo da se neko odmah zajebao (ja sam znao tacno kako glasi fora moram da napomenem to inace nije fora za tasio nego.kasio ali ajde)

4. Tasio - dabogda se u velikom stanu s dobrom ženom i mnogo lepe dece skrasio :-)

...i onda ri dosao mladji brat degenko razvalio ti vrata i oterao dobru zenu.

5. TAKO JE GOBER MAJSTORE AUUUH IGRAO SAM 193.5+ BURAZER IZVADI NEKAKO

JOS IMA SANSE DA SE POCUPAM MALO

6. Produzeci, al svejedno je sad :))))

7. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3609#post_3726251
    Kakav car, a znao sam da će i ovde da pomene pa koliki kompleks imaš jebote?

8. Hahahahaha da l ides po forumu i trazis psetove postove da proveris

9. Išo sam na najnovije i vido njega na temi ovoj kad mi proradio radar odma :)

10. Sto se primas tifors, pseto je nula od coveka to ovde svi znaju, zasto te pogađaju njegove reci btr?

11. Uf listam ovu temu od 8 ujutru i tražim neki arminov tip koji je prošao i ništa jebeno. Bataljujem.

12. Sta je sa nikolasom? Jel nasao lopove?

13. Koja slucajnost bas za slavu tako nesto da mu se desi...

14. Hahaha dobro nije rekao da treba sav imetak stecen od sejtana proslediti najblizem imamu xD

15. sve preko 2 igraca je uglavnom sreca, a ovo sto pogadja usercina somi boga pitaj sta je uglavnom zalihe srece ti nece dugo trajati, svaki covek ima odredjenu kolicinu srece koja se onda trosi na razlicite nacine tokom zivota na kocku, zdravlje, ljubav itd. kad kazu ko nema srece u kartama ima u ljubavi bas zato sto se kod nekoga trosi ta sreca jako na jednu stvar, ali uglavnom je to rasporedjeno ravnomerno kod vecine
    ono sa rajsom gledas kao nesrecu veliku ali sta je onda pogodjenih 15 parova jebenih nego sreca luda tako da uzivaj dok mozes, a ja cu se sladiti posle dolazi na naplatu sva moja sreca u svim aspektima zivota, na zdravlje sam samo pomalo trosio ali i tu moze mnogo bolje

ali evo opet da ti zacepim usta kao prosli put kad si izasao kao MIS IZ RUPE

pogon szczecin 1xi2+
    genclerbiriligi 1xi2+
    panionios 1xi0-2
    braunschwig GG
    opava 3+

kvota 14

ulog 4000 rijada