Кладионица

1. JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

2. Mož da staviš i urnebes što se naplaćuje.

3. наручи и помфрит уз то, еј! части друштво жвакама!

4. синак, ви'ш да су хрвати писали, то дакле не мож' да буде тачно па да јебе мајке.
    а пробај, добро иду к'омпирићи уз пљеку.

5. ne jedem pljeskavice, samo na proslavama...inace

1. Pomfrit sadrži velike količine "loših" masnoća, koje povećavaju rizik od srčanog i moždanog udara, debljanja i visokog kolesterola.

2. Zbog prženja u ulju na visokoj temperaturi, pomfrit sadrži akrilamid - poznati kancerogen i neurotoksin. Pretpostavlja se da samo u SAD-u akrilamid uzrokuje nekoliko tisuća slučajeva raka svake godine.

6. Dzankee

ne jedem pljeskavice

Al' zato jedeš govna za trojicu.
    U kakvo li ćeš tek govedo da izrasteš , kad si tako mali žešći smrda, baš se pitam.

7. govedo je korisna zivuljka...

8. Evo morao sam da odigram i jedan preko avansa:

Celzi X2
    Sporting 2+
    Aston vila 2+
    malaga 2+

Sportize, jebem li vam sve MRRRRTVO!

9. Ma ne, UOPŠTE nemam karmu serijskog ubice. Uopšte.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8340776-970

kolesterola.

Otkad se ti izražavaš na hrvatskom? :D 'Ajde bre ljudi, koji vam je kurac, pustite dečka da se raduje i uživa. Jebiga, neko ima više kinte, neko manje, ali ne znači da je neko loša osoba ako može više da uloži i samim tim i više da dobije.
    Jaoooooooo, gle gle glupog Sportinga! Jeeebote! Koliko si stavio, o nesrećni čoveče kojeg ne samo što savršeno razumem nego mi dođe da se iscimam u onu Malagu i da im se najebem majke svima od Kamenog do Van Nisterloja? :) Već me je jednom ta Malaga prejebala, igrali su protiv Betisa, jebem ti slepce da ti jebem. Jeb'o im ja pas mater da im jeb'o ja pas mater.

10. stavio 500. Odose ko da ih nikad nije ni bilo!

11. 'Ajde bre ljudi, koji vam je kurac, pustite dečka da se raduje i uživa. Jebiga, neko ima više kinte, neko manje, ali ne znači da je neko loša osoba ako može više da uloži i samim tim i više da dobije.

грифине, очито да не познајеш џанкија злојаву довољно. вероватно је харао темом док ти још ниси био активан на сајту, тачније док је још био у вртићу, па крао паре од васпитачице да пише сингл на четврту немачку лигу југ. знајући њега, не би ме чудило да је позајмио тикет од локалног алкоса који је решио да тог дана не пије и одигра тикет уместо тога, па џанки уз'о и усликао, лололо

12. грифине, очито да не познајеш џанкија злојаву довољно. вероватно је харао темом док ти још ниси био активан на сајту, тачније док је још био у вртићу, па крао паре од васпитачице да пише сингл на четврту немачку лигу југ. знајући њега, не би ме чудило да је позајмио тикет од локалног алкоса који је решио да тог дана не пије и одигра тикет уместо тога, па џанки уз'о и усликао, лололо

Hahaahahahah, zanimljiva teorija zavere.. :))

13. Danas lagani dubl za 1000

Crusaders - Portadown 1
    Ystads IF - Lugi ispod 50.5 golova

14. Džanki, mislim da je tebi zabranjeno da postuješ ovde. :D

15. vučice, mislim da je tebi zabranjeno da moderišeš. :D

16. vučice, mislim da je tebi zabranjeno da moderišeš. :D

Auuuuu........

17. To nigde ne piše. :P

18. kako nigdje, rekosmo ti bar šurnajs miliona puta, da ne pretjerujem sad.

19. U kakvo li ćeš tek govedo da izrasteš , kad si tako mali žešći smrda, baš se pitam.

Pa ja nemam reci za ovo... :D :D :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.