Prijava

U mom selu se kaže "Zaludan pop i goveda krsti" :) ite jebite nešto

У преводу твоје мудрости постају Каизенове. Исто тако важи и за твоје глупости.

Sta ja ima mudrosti da mu ostavljam , to cuvam za sebe.Od sad samo gluposti pisem.... (a do sad kao nisam :))

Мада постоји једно питање које се односи на старе чланове. Правила око "ауторких права" на овом сајту су се мењала. С обзиром на то да није постојала клаузула да се правила сајта везана за то могу мењати по нахођењу власника сајта, то не би требало да буде ретроактивно.
Било би лепо када би каизен извукао од када до када су која правила важила. Мада колико знам, на основу тих правила могу глат да тражим да ми се обрише профил ако бих хтео и законски не би смело да ми се та жеља ускрати, јер ме не качи ово да је то што сам дефнисао власништво сајта одмах. Можда имам неколико дефиниција које су постале власништво након 24 сата, али не верујем.

Valjda je jednoim pisalo ako se ne varam: Sajt nije odgovoran za pisanije članova ili slično...to je bilo pre dve godine.

Зашто уопште размишљате о томе? Да ли ћете престати да пишете ако установите да дефиниција постаје каизенова? Или ћете писати још више да бисте му му тражили паре ако прода сајт? Уосталом, ако икада дођете у сукоб са каизеном око ауторских права најпаметније би вам било да се обратите адвокату.

Пре свега зато и не дефинишем (поред других разлога, а има их доста). А да се надам да ћу од овога зарадити сигурно не бих писао овде, већ бих слао своје глупости издавачким кућама.

Аха, да не би ни Каизен случајно зарадио кад већ ти нећеш :)

Зашто уопште размишљате о томе? Да ли ћете престати да пишете ако установите да дефиниција постаје каизенова? Или ћете писати још више да бисте му му тражили паре ако прода сајт? Уосталом, ако икада дођете у сукоб са каизеном око ауторских права најпаметније би вам било да се обратите адвокату.

Pošto mislim da si mene pitala, daj da ti odgovorim. Napisao sam 800 svačega ovde. Za bar 200 bi me neko tužio jer ga zajebavam i slično. Aca Stojanović na primer. Zato, neka to Kaizenu. I na onoj temi za naslovnu sam ovo napisao:

Retko ko ovde shvata da piše za sajt. Retko ko ovde će da kaže: "Boli me briga, što su mi objavili definiciju u Blicu, i što su je izmenili. Normalno da su je izmenili, jer nije sve za štampu bez sudskih tužbi."

Tako da, se uopšte ne sekiram. Ako mi nekad nešto zatreba, Kaizen je dobar čovek, shvatiće :)

Нисам тебе питала, само мислим да нема потребе да се оптерећујете тиме, а да има потребе онда бисте то морали да радите мало озбиљније него да нагађате :)
У суштини, боли ме уво, досадно ми је па кењам :)

само мислим да нема потребе да се оптерећујете тиме,

Apsolutno tačno.

prodati vukajliju ... dobar vic ... moze i dobra defka da se napravi od toga ... ko ce ovo da kupi?

našao bi se neko na limundu garant :)

Pa nisu ovo baš tako bezazlene stvari. Ako jedan Ivan Ivanović kupi odavde materijal i prodaje širokim narodnim masama, time stiče popularnost i povećava svoju cenu od vlasnika televizije. Ono što je Cellt pisao je prastari zakon o autorskim pravima i ne ide to baš tako. Elem imate pravo da pokrenete građansku parnicu, to košta, ali imate, bar u nekim pravnim državama šanse da dobijete spor.
Ovo što smo mi kliknuli da pristajemo je...hajmo reći vrlo diskutabilno, niko od nas nije ovde pod pravim imenom i prezimenom. A ako jednog dana objavi knjigu viceva od ovog ništa sem moralne satisfakcije u smislu Izvinjavam se nepotpisanim autorima ne bi bilo moguće.

Aurora, sta ce ti vise, realno? Shvatices to kao lep i zabavan projekat ciji si deo bila.