Prijava

Aman, Haze, ovi ljudi znaju bolje. Precenjen ko Milan Mladenovic. Zvuci maltene i duhovito, primice se u narodu.

Losoj slici i rapidnom zaboravljanju (inace najdoslednijoj srpskoj osobini) dodatno doprinosi sljam koji je isplivao u DS-u nakon njegove smrti, koji Djindjica takoreci ni ne pominje (verovatno u strahu da ne bi poredili njegove rezultate sa njihovim), a takodje i LDP, glavni "bastinitelj" njegovog lika i dela - koji to opet rade samo i iskljucivo u svrhu sopstvene promocije.

Davno su jos Latini rekli - Nemo propheta in patria.

Najgore je što alternativa ne postoji, ironično je to što najača opoziciona stranka ima isti program kao i vladajuća govoreći kako su veće demokrate od samih demokrata. Ldpovci su parodija na sopstveno delo, Čeda Jovanović svojim džipom (koji mu je dobronamerno pozajmio jedan biznismen) ide u Sandžak da raspravlja o nemaštini. Vuk Drašković je od formiranja Srpske dobroljačke garde stigao do plana uvođenja Srbije u nato i priznavanja Kosova i Metohije. Ivica dačić, Dinkić i ostali su čist privezak Tadiću, dok Koštunica i Šešelj ni nemaju neki ozbiljniji program.
Sve u svemu Demokrate ispadoše najmanje zlo.

Najmanje zlo?!

Ljudi, da li ste vi svesni da postajemo autoritarna država?!

U Slobino vreme se makar otvoreno znalo ko je gazda u avliju. Sada pokušavaju da nam prodaju muda za bubrege. Pogledajte bre Dnevnik 2 na RTS-u, Tadić i Dačić se ne skidaju, podelili Dnevnik pola-pola da se reklamiraju. Vesti iz sveta - predsednika Tadić, vesti iz zemlje - predsednik Tadić, vesti iz sporta - predsednik Tadić, vesti iz Tunguzije - predsednik Tadić sa Ivicom Dačićem! Dokle bre više pobogu?!
A da ne pričam o tome ko sve sedi u toj stranci! Dva pametna čoveka nemaju, a i ta dva će da gurnu negde u pizdu materinu da ne ugroze slučajno (čik pogodite) predsednika Tadića! U normalnoj demokratskoj državi se funkcija šefa stranke zamrzne dok si na poziciji šefa države, ali zašto bi predsednik Tadić to radio, mislim ipak je on predsednik Tadić! A o omladini da ne pričam, mladi poltroni, partijski aparačici i oportunisti, ako će oni sutra da vode ovu državu ja lepo odoh u tri pičke materine nepovratno, jebe mi se da se učlanjujem u stranku i da se uvlačim predsedniku Tadiću u gluteus maksimus da bih sutra imala normalan posao!
Isti su ko jebeni SPS nekada, samo što prikrivaju svoje namere, što ih čini još gorim!
Fuj!

Slažem se samo mi je žao što se je i narod postao pasivan, ovi barem ne kradu na izborima (barem ne za sad) tako da su demonstracije nepotrebne, dovoljno bi bilo edukovati te ljude i objasniti im besciljno lutanje ove vlasti i onda dobiti izbore. Nažalost ne vidim nikog ko bi mogao da ujedini narod protiv snsa i dsa, a to i nije tako čudno kada se uzme u obzir neverovatno intenzivna propaganda sadašnjih konkurenata za vlast. Jedini put za izlazak iz krize je dalja demokratizacija društva i pružanje šanse sposobnijim u obavljanju društveno značajnih funkcija.

Isti su ko jebeni SPS nekada, samo što prikrivaju svoje namere, što ih čini još gorim!

Naprotiv, jos su i gori. Setite se, kad je bio SPS na vlasti, oni su krili i demantovali da se do funkcija u upravnim odborima dolazi preko partijske pripadnosti. Ovi ne samo da ne demantuju i ne kriju, vec konstantno pokusavaju da nas "edukuju" kako je to zaboga normalno.

Pogledajte bre Dnevnik 2 na RTS-u, Tadić i Dačić se ne skidaju, podelili Dnevnik pola-pola da se reklamiraju. Vesti iz sveta - predsednika Tadić, vesti iz zemlje - predsednik Tadić, vesti iz sporta - predsednik Tadić, vesti iz Tunguzije - predsednik Tadić sa Ivicom Dačićem! Dokle bre više pobogu?!

I ovde bih imao primedbu, naime prvih 10 minuta jeste Tadic, a drugih 10 minuta jeste Dacic...ali posle toga imamo priliku da do detalja cujemo sa kakvim problemima se susrece Grcka, kako je nezgodno stanje u Iraku...dosta se u Dnevniku govori o krizama, nemoj da si zlonamerna ;)

Jedini put za izlazak iz krize je dalja demokratizacija društva i pružanje šanse sposobnijim u obavljanju društveno značajnih funkcija.

Upravo tako...ali pogodi ko nece dozvoliti da do toga dodje? Imas 10 pokusaja.

Ne znam Đinđu, ali znam onu babetinu, njegovu majku, jebo je moj deda!

Tu babu vazda po dva pandura čuvaju, kao da joj nevinost štite od uspaljenih crnčuga što jure sokacima nenog sela, sunce joj vampirsko.

Kakva je to majka kad nije crkla od tuge za sinom?

Onog dana kada je ubijen sam prestao da pratim politička dešavanja kod nas. Evo, ima 7 godina kako nisam izlazio na glasanje, otkada sam zadnji put pogledao Dnevnik ili neku emisiju političkog karaktera...
Pratim njegove reči... Radim 15 sati - spavam 5 sati dnevno, motivišem ljude oko sebe da rade isto što i ja. Pa se iskreno nadam, da ako svi damo svoj maksimum, naša deca će barem imati šansu kad već mi nismo mogli da je iskoristimo.

Zanimljivo je da se vidi ko je rasturio i izdao Zajedno koaliciju.