Prijava

Uglavnom, nije u redu. I to na 10 dana. Ja sam dobio 3 a nema gde nisam zajebavao. Tako da kad sam kod toga Dzimi ga je verovatno banovao zato sto je "uvredio" neku njegovi prijateljicu. I to nije u redu. Ajd 3 dana za psovku, ali ovo nije bila psovka i nije u redu 10 dana.

Dzimi, samo zbog ovoga, ima i drugih razloga, minijaturnih, ali necu da nabrajam. Znaci, ovo. Jel ovo mozda rasisticki sajt. Jel cigani nisu ljudi? Da nazovem nekoga Italijanom ili Amerikancem, jel bih i ja dobio ban? Boli me tuki za tog lika, ali nije ovo u redu.

Синак, одрасти. Лик је коментаром очигледно имао намеру да увреди ауторку.

Ajd 3 dana za psovku, ali ovo nije bila psovka i nije u redu 10 dana.

Е, да, после је направио постер са дуплог налога, не знам да ли си видео, па смо видели о каквом се човеку ради. Идем да му продужим на трајни бан.

Netačno. Ciganštura je uvredljivo, ciganin nije.

Baš tako. Isto tako BLack nije uvredljivo, dok Nigger jeste. ;)

Што се тиче самих Цигана, упознао сам поприличан број њих и знам да се неки вређају, а неки су скроз ок кад их назовеш циганином. Циганштура јесте увреда за било кога.
Али знате и сами да би се 99% Срба увредило да их неко назове циганином. Што рече Џими, намера да се увреди, овде је јасна.

To je nacionalna manjina, stoga, nije psovka.

А које значење онда то има? Је л' би имало икаквог смисла да ја теби сад кажем: Норвежанине један! Који си Чилеанац! А?

Заборавих... У Америци није политички коректно рећи некоме да је црн (блек), пожељан је израз афро-американац. Није ни лепо рећи белац већ "кавказиан" (кавкажанин би ваљда било на српском). Америчко виђење демоктратије и људских слобода...

ok, ako posaljemo nekog u penziju, ko ce biti umesto njega? i taj koji dodje, kuj nam garantuje da nece biti isti ko ovi, tj. da se nece naci neko ko ce ga kritikovati. ja sam za to da ne radimo ama bas nista! tihi bojkot! lepo da se svi dogovorimo da do daljnjeg NISTA ne definisemo... samo visimo ko dzigerice po forumu i chatu. a kako ko novi dodje, odma ga savatamo i nagovorimo ga da ni on/ona nista ne defka.... a?

Evo ja ću da uletim umesto prsta.Biću deset puta gori ako treba, samo da se dočepam moderatorske stolice.A kad ja dođem na vlast, najebali ste.

Lemaja i nije ti loša ideja, ionako nemam neku inspiraciju za defke.
Jedina mana je to što nema šanse da uspe.

А које значење онда то има? Је л' би имало икаквог смисла да ја теби сад кажем: Норвежанине један! Који си Чилеанац! А?

Има смисла да кажеш Румун. :))

али нема смисла да кажеш Ромун ЉОЉ

У 2 линка, 4 добре дефиниције. Мада сам неке већ био оценио.

pazi ovih uvlakusa sto oftopikuju :)

Ja samo mogu da podržim lemajin prijedlog!
Ubjedljivo najbolji na čitavoj temi!

ok, ako posaljemo nekog u penziju, ko ce biti umesto njega? i taj koji dodje, kuj nam garantuje da nece biti isti ko ovi, tj. da se nece naci neko ko ce ga kritikovati.

Ni jedan moderator neće u penziju, sem ako sam ne zatraži to. Ni jedna pobuna, niti i jedan post nije oterao bilo kojeg moderatora u penziju. Mislite da će ovi postovi uticati na kaizena ili bilo kojeg moderatora ovde? Ajde lepo priznajte zašto bi oterali neke od moderatora u penziju? Recite pravi razlog! Obrisao vam poster, definiciju? Ustvari vam je krivo jer su sa nekim članovima uspostavili bolje odnose nego sa vama. Tako je i u životu, to je ono kada isključite kompjuter. I POMIRITE SE VIŠE SA TIM! Nema demokratije. Ja sam penio pre nekog vremena kao što vi penite ovde. Vajde: NIKAKVE! Bijo sam banovan zilion puta. Onaj surovina, me banovao jednom zbog spema u najavi, jebem ga luda,i to na pet dana, a vi ovde! Banovao me džimi na 48 sati bez razloga...šmrc... Dobro je bilo, zaključavajte ovu bezvezariju, o'ma!

Tema je zamisljena kao skretanje paznje onim moderatorima koji se "ponasaju", i ciljano je napravljena kao anketa ne bi se statisticki izrazilo ko zaista ima problem da kontrolise sebe kao moderatora. Otuda je bila molba da se ne obrazlaze nasiroko, i da se NE SPEMUJE I NE OFTOPIKUJE.

Ali kad su svi toliko prokleto duhoviti, i tako prokleto nesebicni da zele da podele svoju duhovitost sa nama, kako im zameriti oftopikovanje i spem?

Nije planirano da se moderator zaista i posalje u penziju, jerbo bi to iziskivalo i neku jubilejnu kintu, pa onda cevape i cokoladnu tortu, a mozda bogami i rucni sat za vernost sluzbi. Plus sto bi primao penziju, a to tek ne zelimo! Dovoljno nas boli Nikolina penzija!

Mada se slazem da temu treba zakljucati, za 7 dana nije se skupilo ni 10 potpisa. Da smo skupljali potpise za Novu Komunisticku Partiju, skupili bismo bar duplo vise, a mozda bi i neko sponzorstvo namakli!

Jericho, slažem se sa tobom da ima dosta sranja ovde, i moj post nije skretanje sa teme, vać gledam kako se ovde organizuje neki puč i smešno mi. Razmisli malo, koliko moderatori trebaju da pregledaju definicija dnevno, i da se ne opuste na ovom sajtu malo? Pa ja ne bih prihvatio da budem mod ovde, pa da mi i plati kaizen. Svestan si da brdo definicija u zadnje vreme zakrčuje ovaj sajt, i da ovi modovi i nemaju svojih obaveza u pravom životu i da samo sede i brišu gluposti, PUNO JE! Sad, kažem nek uzme svako ko misli da su moderatori loši i proba danas da pregleda sve i jednu definiciji i samo po svom subjektivnom mišljenju stavi oznaku "za brisanje" na svaku koja mu se ne svidi. Ma ima da ga glava zaboli, a kamo li da obriše neku od tih i da se raspravlja sa nama smrtnicima o tome, da li je ta def. dobra ili loša za ovaj sajt, i onda dolazi do gluposti.

meni je padalo na pamet par puta da se razmodujem kako bi ponovo poceo da pisem dobre definicije... al onda kazem neeeeeee nece to da pomogne, presusio sam svejedno, a ovako necu imati sve ove igracke na sajtu sto sad imam.

Oš'o čovek u penziju :)

Da neko od modova ne radi svoj posao kako treba, kaizen bi ga odmah razmodovao, budite uvereni u to. Ako je na nečemu težak, to je izbor moderatora. Uostalom, evo male "tajne": Moderatore biraju moderatori po principu porote - jedan protiv, ništa od toga.

p.s. Ima kandidata za nove modove.....naziru se. ;)

Uostalom, zezajte se bre, ova tema i služi za to :P