Prijava

Bogami, Rasni, ja čim izađem iz kuće, počnem se plašiti i unaprijed pazim šta ću govoriti. Nikad ne znam hoće li neki lik s nožem iskočiti i tražiti da poštujem njegova ljudska prava, još ako se lako uvrijedi....

Vo iz kupusa
Komad, odakle si?

Zagreb

Stvarno? Idem i u Zagreb. Aj se nadjemo!

Komad se kupa na Jarunu. Njoj je i Crna Gora ko Grčka.

Ne na Jarunu, možda na Bundeku.

ВИДЕО САМ КАИЗЕНОВ КУРАЦ

VIDEO SAM VIDRINU PIČKU

ВИДЕО САМ НАТНАТИНУ СИСУ.

al kavu si glupavu igru smislio hahha

VIDEO SAM URRADOV TRANZISTOR

Iskustva iz "Lijepe njihove"
1. Okučani 2009 sve bilo ok. Išli kod ženine bake.
2. Okučani 2010. drkao me pandur ravno 45 minuta. Bg table plus zastava Srbije na retrovizoru, plus imam bradu. Ništa mi nije našao pa je morao da me pusti. Posle je ispalo da je taj školski drugar ženine sestre od tetke. Našli se u kafiću. Pravdao se da je mislio da sam švercer iz Bosne. Otvoreno sam mu rekao da mislim da me drkao zbog brade i Bg tabli.
3. Okučani 2012 i 2013. Bio s "domovinskim herojima i invalidima rata" u kafiću. Klub neki njihov. Prvo je bilo malo napeto. I oni i ja nosili uniforme. Osećala se nelagodnost. Posle sam ua njih zvao gde ste ujke a oni mene gde si čedo. Da se zapuca verovatno bi se opet preko mušice gledali, al jbg mir je. Iste probleme imaju i njihovi i naši ratni invalidi.
2014. Avgust. Bio u H.Novom. Otišo na aerodrom u Dubrovniku.Aj dok čekam prijatelja, a kasni avion da odem do Đubrovnika. Kakav zajeb. Uletim opet s bradom i Bg tablama u PROSLAVU OLUJE! Ispljuvali su mi auto, udarali i šutirali auto( bez posledica) uz pominjanje majke ćetnićke. Ja majmun posle u inatparkiram u garažu i na kafu. I nisu mi dali šifru wi-fi u kafiću. E tad se opametih pa kući. Nikad više Đubrovnik. Bolje mi 10 puta bilo u klubu s bojovnicima...

Prvo je bilo malo napeto. I oni i ja nosili uniforme. Osećala se nelagodnost. Posle sam ua njih zvao gde ste ujke a oni mene gde si čedo.

Kao scena sa ostrva iz filma Parada, samo je još falilo da imaš nekog geja pored sebe. :)

da, cuo sam da su u dobrovniku najrasprostranjenija govna. ono, ima i na drugim mestima, al nema toliko i male sanse da naletis na govno, a da ih u dubrovniku ima bas dosta.