Prijava

Torazulu je prvi pisac koji ima kesha

Odlično, oterali smo ga. Nek ide i troši svoje pare u realnom životu

Zulu kakve knjige? Neka beletristika fazon ili stručna literatura? Za koje si novine pisao?

Pa knjige mi sad prikaza rasni (hvala), a pisao sam za CKM, rubrika "Dnevnik jednog navijaca", nego me ukinuse dusmani... Inace vazim za jednog od najvecih strucnjaka po pitanju fudbala i navijanja.

Ako si ti navijač ja sam zavarivač auspuha.

E moj shinko, pa ja sam napisao "Iz dzepa u kantu, istorija fudbalske kladionice",

Gde varis auspuhe? Kod Pirketa? Kolko prohromski za Golfa keca?

Pa knjige mi sad prikaza rasni (hvala), a pisao sam za CKM, rubrika "Dnevnik jednog navijaca", nego me ukinuse dusmani... Inace vazim za jednog od najvecih strucnjaka po pitanju fudbala i navijanja.

E jebi ga Zulu ti sad zajebaješ. Ozbiljno pitam.

Nemoguće da si napisao knjigu i da visiš na vukajliji. Eventualno imaš 14 godina i drkaš na dnevnik jednog navijača pa si se uživeo.

Ne verujes mi? Ceo taj projekat je zapocet slucajno dok je urednik CKM-a bio Daca (Dasko Milinovic). Pozvao me je jednog dana kada mu je tiraz poceo opada i zamolio me da mu pomognem.
Rekao sam mu "Slusaj Daco, ja sam star za te stvari, ali poslusaj moj savet. PISI O JEBENOM FUDBALU! Ovi klinci ne jebu nista i ne trebaju im gole picke!"
I tako me je on zamolio da putujem po utakmicama i kroz moju jedinstvenu literarnu prizmu dam vidjenje stvari, uz budzet od 2500 E mesecno.
E onda je za urednika postavljen onaj peder Borocki, i sve se strmopizdilo. Smetalo mu je sto ne koristim pravilno veliko slovo i sto sam za reprezentaciju (REPREZENTACIJU pice, klopa, kurve, ne REPRIZENTACIJU tunjavi fusbaleri) potrosio 3252 E. Ne moze ono bre da se napravi za dzabe! I to ti je zahvalnost. Posle su i propali...

CKM je mene zajebao za fotoaparat. Bilo je tematsko takmičenje "medved u svakom od nas". Poslali kao aparat za Milanovac nekom liku koji je poslao istu fotku kao i ja, ali kao on je poslao prvi.

Izradili me skotovi za fotoaparat iako su mi objavili ime.

Najebem se Dašku keve, on je tad bio glavni. A ni ti torazulu nisi ništa bolji lik. Taj dnevnik jednog navijača je čista kurčina. Rubrika koja je zanimljiva samo pajserima.

Terejte se u kurac čitav CKM i ti sa njima ne čelu

#ogorchenibivshichitalac

A brate kod nas su i onako većina listova, što dnevnih što periodičnih, obično pranje para. Kapiram da je i CKM bio sličan fazon.

CKM je mene zajebao za fotoaparat. Bilo je tematsko takmičenje "medved u svakom od nas".

daj da vidimo fotku caro međede

daj da vidimo fotku caro međede

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201003/5522/pandan.jpg

Ova fotka bila. Naravno sve se to odigralo negde 2005-2006-e godine. Posle sam se dobro pomučio da izguglam fotku ovog preteranog pandanskog međeda

Od saveta za letovanje prešli smo na tutorijale za jebanje Hrvatica i knjige Isidore Bjelice lolo

Dobro, ovako
mislim da ste dovoljno govana popushili. Ovde sve mozhe da se nadje, sem onoga shto je zaista potrebno. Jebote kuratz, pa pishite o smeshtaju, meshtanima, shta prichati, a shta ne, da li i gde izlaziti nocu, gde se kupati, shta videti, koliko para poneti za 10 dana, koje jelo probati, koje je pivo najbolje, na sta se ribe lozhe...

Dajte manite se crnogorchina yeahbenih, idite na dobro jutro Crna Goro

GASITE TEMU A U KURATZ

U Caro, pa to je stvarno nepravda... E da sam znao onda drugacije bi to bilo. Ako prihvatas nateracu Dacu da ti posalje koznu jaknu? Mislim njegovu, ko ga jebe.
Nemoj tako, dobra je to rubrika bila... Kako bi inace znali da se u Nemackoj na stadionima toci pivo?

GASITE TEMU A U KURATZ

A što si je dizao iz mrtvih koji kurac, nije ti ovo forum kontiki travela jbte pa da ti ljudi daju savete gde konobari primaju najmanji bakšiš i iz kog hotela smeš da drpiš pepeljaru i peškir.

Preterujem naravno. Ok je bila rubrika, ali ste mi se zgadili koliki ste seljaci bili.
Daško nek se buđavi u svojoj jaši na B92. Vratiću mu kad tad za taj fotoaparat pička.

Torazulu, poshalji mu samo link od ove teme da vidi kolika je noobara i pichka ispao.

Najjači deo ,, šta smem da pričam a šta ne"
LOOOOOOOOOL koji će ti kurac letovanje na kome se bojiš šta ćeš reći