Ko će koga?

1. Shana
    pre 3 dana
    Mene sparujte sa svima osim sa tipovima sa ove liste:

Џими
    Nemanja_Proud to be -NIKAKO!!!NI U SALI!!!
    thunder_templar
    Mlatinjalo-NI SLUCAJNO!!!
    sevast-Jer svaka devojka je njegova devojka,a sevast i ja imamo precutni dogovor da ja JEDINA necu biti njegova devojka :D

Uuuuuu znaci nisam te dovoljno iznervirao..... :)

2. @sonoftomorow
    Bas lici na binarni kod!:D

@L@ki
    Nisi :)

3. Shana je htela reci da licim na ovog http://img233.imageshack.us/img233/7752/cigan3vadp4.jpg
    Nema pravda od vas belci za nas cigane

4. Хоћемо, него се правимо хладни да те излудимо.

5. Ovaj Cigan je pravi cigan.

6. A jeli, je l' ovo još uvek aktivno? Mislim hteo bih nešto i za sebe. :)))

7. Samo pokaži prstom.

8. Janu hoces? Bice tu povuci, a bogami i potegni.

9. isuse..
    Kakva je zaboga ova tema?
    Sta se ovde radi, ukoliko je neko orgijanje zaboravte. Ne moz. Ja sam stidljiva zemska. Smerna cedna i postena. Nista od toga Daishi gledacemo se iz daleka.
    Sa mnom se ne bludnici zaboga!

10. molim gos'n mindža da se javi na ovu temu:)

11. DAiSHi, evo doveo sam ti je, ko sto sam i obecao. :) :)
    Sad vi... tu, ovaj... Vidite sta cete... :)
    ... Tj. vidi sta ces :) Samo pazi, jezik joj je kao sablja u kraljevica marka, a znas i sam da je marko i golim rukama turke na gomilu bacao.

12. TDJ traži mindžu... cccc... zastranila skroz :)))

13. pridržinjo, ne izvlači (ga) iz konteksta:)))

14. Lepo sam se izjasnila..gnusam se ovog orgijanja ovde. Uvek najebem...a vidim da se zeka ming i pridrzinjo spremaju za haos. :)
    Da bolje krenite sa orgijama ja se gubim odavde :)
    plavi jezik mi nije kao sablja ti si jedan bezobraznik. tacka.

15. daishi dragi zao mi je..izgleda da nisam ipak za tebe i ovu temu... :):):)
    Dzabe je sto plavi misli da me je doveo :)

16. ja sam pozvala mindža da te demantuje!!!!!
    i ti jano ne diraj plavog jer ja počinjem da gajim simpatije prema njemu:P

17. Zekana sto se mene tice i kukuruz mozes da gajis nije problem diram kog ja ocu. I ti ne mozes nista da mi zabranis..I kako mozes da gajis simpatije breeee sram te bilo!!! Simpatises ga sigurno zato sto mene kida po forumu!!! znam tico.
    Sad ga i ti diras garant jer verovatno prezire da ga neko zove plavi. :)))

18. hehehe, ti možeš da ga zoveš i zlatni, džaba ti, jer čim ti čuje glas dobija ospice:)))

a što se tiče onog kukuruza, hmm, mislim da još nisi zaslužila da od zeca dobiješ klip:))

19. Nisam toliko ocajna klip da trazim.
    Jeste obicno dobijaju ospice ljudi od mog glasa... Imam pusacki glas i bole me brige, jos kad na tu muku dodas polipe na grlu i stalno dranje, svi dobrijaju ospice.. :):)
    Ja cu ga zovem kad budem tela da se kloniram a ti ga zovi kad budes tela da se simpatises :))))