Prijava

Da li mislite da bi golgeter Partizana, Kleverson Kordoba Kleo trebalo da zaigra za reprezentaciju Srbije?

Jes da sam grobar i jes da je Kleo dobar ,al brate ako cemo da dovodimo Brazilce da nam igraju u reprezentaciji onda jebiga......

Ako ćemo da dowodimo Brazilca, daj nekog dobrog da uzmemo.

Da , Romaria na primer.....ili Bebeta.....Rivalda....

Ja nemam neki definisani stav ali pogledajte Nemce. NJima je tim multinacionalni i boli ih kurac, uzese oni bronzu na SPu.

Ja i dalje mislim da je Pantelić bolji od Klea.

Кога боли курац за репрезентацију...

Kakav bre Kleo, decko je suvi prosek! Imamo mi boljih napadaca, nego ako Kleo bude irao za rep. partizan(Tole) ce uzeti vise kinte...

jel to uzeo drzavljanstvo?

Naravno da sam za to da igra Kleo za naš nacionalni tim. Retardi poput Pantelića i Žigića nezaslužuju da igraju na naš tim i ako su Srbi. Baš me briga ko će da igra za reprezentaciju želim samo da vidim uspehe a to sa ovim igračima sa dve leve nemožemo uzeti ništa.

protiv, mi smo jedna od retkih reprezentacija koje imaju svoje državljane u ekipi, kako bi i trebalo da bude, pa ajd' da održimo to...

I ja sam Grobar i bas gotivim Klea, ali nisam za to da on, ili bilo koji stranac zaigra za nas nacionalni tim, u bilo kom sportu..

И ја сам против изигравња прописа о двојном држављанству, тј против наступања СТРАНАЦА у националним тимовима... Било који спорт да је у питању и било која земља. Ако се овако настави, на шта ће то личити за 20-ак година...
Да не причам о томе што су и Пантелић и Жигић бољи од КлеЈа...

za 20 godina će da liči na tvoj avatar ;)
delim mišljenje sa electroloverom u potpunosti, ali zar ti ne pretera malo za žigića i pantelića?

Да би један "странац" стекао право да игра за репрезентацију неке земље, мора да испуњава један од три услова које тражи фифа ( или уефа, како год):

1. Да живи и игра у тој земљи 5 или више година.
2. Да има претке у тој земљи (ћале, кева, бабе и деде)
3. Да је рођен у тој земљи.

Дакле, клео не испуњава ни један од тих услова и на основу тога закључујемо да Клео никада неће заиграти за Србију. Једина шанса је да остане у Парзитану још 2,3 године, што је готово немогуће зато што ће вероватно већ на зиму у неку јаку европску лигу.

Mićko, svaka reprezentacija je sastavljena isključivo od svojih državljana, inače ne bi mogli da igraju. Poreklo je već druga stvar.

Peki, otkad su baba i deda potomci? :)

A što se tiče Klea, nema od toga ništa. Samo lažu ovaj napaćeni narod. Kao, sa'ćemo turimo Klea u reprezentaciju, drž ne daj, a 'vamo vekna 'leba 35 dinara. Pa ko je tu lud? Ko koga jebe?

Лапсус, преправио сам. :)

Тулуме, од кад је векна леба 35 динара, овде у Нишу 29? :)