Prijava

Daj ne zajebavaj me

Наши су ментално сломљени, бар већина је скроз ван меча, неки и даље мислима у оној крађи јуче. Литванци опуштени, чак и крилни центар Клеиза погађа тројке.

Ne zajebavam. Ovi Litvanci samo ubadaju trojke.

Nasi su potpuno demoralisani. Samo se nadam da cemo da izgubimo sa manje od 10 razlike.

Маму им јебем у пичку турску. Ови наши, јбг, сјебани у главу... штета, јер контам да би бронза много значила за један овако млад тим. Схватиће то касније али ће бити касно...

Литванцима је много лакше пао пораз него нашима. Ипак су били велики аутсајдери јуче, а и током целог меча су губили. Класична су "ран ен' ган" екипа. Кад их крене шут - мељу.
Наши тотално ван меча. Иако смо добро отворили утакмицу, касније се испоставило да нас је јучерашњи пораз психички растутрио. Свака част момцима још једном за приказану игру на целом турниру, једино ми је криво што се на овакав начин опраштају од СП-а.

Свака им част још једном за приказану игру на целом турниру, једино ми је криво што се на овакав начин опраштамо од СП-а.

Да, штета. Верујем да би их баш лепо дочекали да су узели бронзу, овако је некако шљуђав осећај на крају...

Мислим да нећемо имати никог ни у првој петроци првенства... ту ће вероватно Дркоглу, Ђурант, Шола, Кљејиза и још неко из састава који освоји титулу. Можда улети ту и Тео, јбг.

Добише нас и Литванци. Пукли су наши...ко не би?

Чек, чек. Није све изгубљено... Још увек.

А у курац! Пробудили се мало наши, али где да стигну 20 разлике за 7-8 минута...

Мени није јасно како су ове судије тако усране. Мислим, добили би нас ови и овако али бар једно 3-4 ситуације свирају њима уместо нама. Јбт, ја очекивао неку компензацију за оно јуче кад оно курац - не дају ни бронзу. Кажем - свеједно би нас добили али оне рампе јбт, то није фаул, пичка вам материна усташка...

Срце ме боле што нисмо у финале пишљиво ушли, за ову утакмицу ме боле уво, али да нас избаце турци које смо добили...па то ме је сломило.

Кажу људи :"Добро, најмлађи су, ова екипа са мањим променама може бар још једно 7 година да игра, биће медаља...има времена". А ја нешто размишљам, супер, супер...а шта ћемо са селектором? Шта ако дође нека будала и све упропасти? Или не буде способан да води репрезентацију?
Онда нам нико не би помогао. Баш ми криво што не уђосмо у ово финале...уффффф...

Ma sta pricamo, ja sam nocas u 4 popio bromazepan da bih zaspao i probudio se danas u 5 sati sav u bunilu. Mogu samo da zamislim kako je bilo njima. Ali ko ceka doceka, bice prilike za revans Turcima i Litvancima vec sledece godine...

Како је тек мени било? Изгубимо ми и ја онако сјебан запалим на "Дане пива", рек'о сад ћу да се убијем, кад оно - нема пива, точили од 9 до 11. У јебем им матер у пичку...

Зеко, кад је Дуда доведен, циљ је био да за 3 године направи тим који ће да доживи свој врхунац на олимписким играма 2012. У суштини, олимписке игре су најјаче такмичење у кошарци, тако да би требали да се спремимо за то, у међувремену имамо и ЕП у Литванији следеће године. Дуда остаје, али сумњам да ће баш цела екипа остати на окупу до тад. Али, видећемо...

Ја био код друга, са још пар ортака. Гледали утакмицу, пили пиво и онда нас онако пијане растрезниле судије на крају. Пола сата нико реч није изустио.

Онда смо до шест ујутру играли мјау-мјау, магарца, занимљиве географије и клуедо...све у покушају да скренемо мисли и да се искулирамо...ал прц Милојка, није било шеме.

Ал' овај Ерден... Сећам се, у Партизану, зицере шутирао 1 од 5, а сад је као неко мудо, отиш'о у Бостон, ово-оно.

Јој, како ће црнци да их разглаве... Идемоооооо!