Prijava

Duda oce da ide. Sad sam gledao njegov intervju na SOS-u. Kaze kako bi rado ostao ali nema uslova (tj. Nas usrani savez nece da ga plati).

Мислим да нећемо имати никог ни у првој петроци првенства... ту ће вероватно Дркоглу, Ђурант, Шола, Кљејиза и још неко из састава који освоји титулу. Можда улети ту и Тео, јбг.

Погодио!

Савез нема 'леба да једе, а камоли да нешто кешира. Ту држава треба да припомогне, а не да председник троши паре на чартер летове за Турску да би се сликао са кошаркашима...

Cuj njega, da ne trosi pare na carter letove?! Pa kako mislis da inace stigne na vreme da se vrati u Beograd na docek kad stigne AUTOBUS sa vaterpolistima iz Zagreba?

Дуда рече да би волео да остане и да има жељу да остане, али да не зависи од њега, зато што не зна да ли ће савез бити задовољан резулатом са светског(?!!).
А вероватно и паре играју ту неку улогу, он реално може да буде и у Олимпијакосу и да буде селектор репрезентације, ја мислим да има неколико таквих примера у пракси, али не могу сад тачно да се сетим који су то тренери.

Што се тиче пара, ако су само паре проблем, па свима онима из врха државе да им ** ону њихову. Када могу да интервенишу за Антића, који води оне билмезе и од њих умало и да направи нешто, могу и за Дуду који ЈЕ направио нешто од клинаца и од репрезентације од које смо на неки начин дигли руке.
Доста бре, више са улагањем у фудбалере и са пуњењем њихових џепова, никада ништа нису урадили, нити ће икада ишта урадити, док за разлику од њих ватерполисти који дижу кредит да би отпутовали ДО ЗАГРЕБА (шта би било да је неки даљи град био организатор), и ових кошаркаша који буквално играју за кикирики и дресове, нешто и добијемо (пар минута среће), за њих као нема пара.
Нек се терају сви, од службеника до министара, па само да су мало смањили Јеремићева путешествија по свету, од којих не добијамо ништа, могли су да дају паре ватерполистима и кошаркашима.

Košarka je mnogo pametniji sport od fudbala, pa tako je i pametan trener neophodniji za košarku.
Čist primer je Hrvatska, koja ima odličan tim, ali nije uradila ništa bitno.Dobro udarili su na nas, ali ne bi oni igrali sa nama da su pre toga igrali bolje. Dakle, trener se oslonio na 3 dobra igrača, ali to nije dovoljno. Zamisli da smo se mi oslonili samo na Teodosića i Krstića, pa igrali bi egal sa Angolom.

Ne bih sad da serem o nekom stilu igre, ali ovaj naš spor ritam sa odbranom koja odlično preuzima, daje rezultate.
Mi imamo još mnogo vrhunskih trenera, ali pitanje je da li će se svi odazvati tom novom treneru, a šteta bi bilo da se menja ovako mlad tim. Tako da je opstanak Dude od vitalnog značaja.

Jao brate sad sam ja hteo ovo da okacim, znaci ne mogu da verujem. :@

Јебем им матер, па још ово! Нек иде све у три лепе, где зинуле ове судије?!

Oni nigde, al' im dupe zinulo za lovu koju su dobili garant nakon meča.

Не контам, у чему је фазон?

Видиш да овај њихов Бернардинац газио линију.

Ма монтажа, свирале би то нама судије...

Upravu si Samhaine! Svirali bi nam sigurno tehničku jer smo ga izbacili van terena

Честитке Америци на освојеној титули.

Asi im čestitao, brao, evo bambi za tebe, jedan.

Možda čojek bio u komi 3 godine, šta banjavaš odma.