Prijava

Nikada mi nije bilo jasno zašto bi neko posle divljačkog seksa palio cigarete. Meni je dovoljna čokolada, ili voda. Mnogo vode.

Ja ne znam, nisam pušač, a nemam ni divljački sex.

Prvo bih rekao svima koje znam šta mislim o njima, bilo to dobro ili loše.
Proveo bih ostatak vremena sa najbližom porodicom i prijateljima. Nakon što sve odradim otišao bih na vrh solitera Y i pokušao da naučim da letim.

Ја бих прво дошао кући и рекао мојима о чему је реч.
Онда бих позвао друштво, са њима отишао на пар пива, никако им не бих рекао о чему се ради.
Вратио бих се кући, узео кера, сат - два њега шетао по крају, то време бих искористио да будем мало сам.
Вратио бих се кући, изнапушавао пар комшија и последње минуте бих провео у кући, са породицом, чашицом ракије и цигаром.

Cigaru? Misliš kao fore posle divljačkog sexa?

Tako nekako.... mada ne mora da znaci :)
Moze da bude i ona uz kafu
:)

Ukrao bih Ferrari, natankao ga do vrha i poginuo u njemu, k'o covek, pre isteka vremena koje su mi drugi dali, i dokazao bih da sam SAMO SVOJ!

Naoruzao se.

Dva pistolja, tri puske i jos jedan pistolj(poneo bih i jednu malu bazukicu, cisto da imam ako budu helihopteri nadletali dok ne zavrsim posao). Nekoliko bombi. I municije da ne nestane.

Natovario sve to na ledja i izasao na ulicu.

I poceo nasumicno da pucam.

Uzeo bih jedan pistolj velikog i dva pistolja malog kalibra, veliki da otkidam ruke, noge i glave, a mali da mi zrtve ne umiru odmah vec da bih mogao da ih vise puta upucam dok ne umru, puske bih birao slicnom logikom.

Prosao bih tako nekoliko nasumicno izabranih ulica i onda bih se uputio u neki objekat sa dosta ljudi, stadion bi bio najbolja solucija.

Usao bih direktno na travnjak i bacio bombe kako bih urusio sve izlaze.

I tada poceo opet da pucam, bez ikakvih izuzetaka, decu, zene, starce i muskarce. Naravno do tad bi vec dosle patrole milicije i ta cuda... sa njima bih se obracunao pomocu bazuke... I tako do kasno u noc... imam dovoljno municije a ni meta mi nece faliti...

Duga solucija je neki oblakoder... naravno nista ispod dvadeset pet spratova ne dolazi u obzir...

Mozda bi pre toga poduhvata, pipio neko picence i jeo nekog mesa i cokolade. Silovao na sve moguce nacine, inspirisan Markizom De Sadeom sisate jebozovne ribetine. Tj. njih tri. Crvenokosu(2x puta MIN), plavusu, i crnku, ko sisa brinete! I da... obavezno bih se iskenjao kao covek... I onda posao u pohod...

Napravio bih nesto slicno pesimistinoj ideji. Malo morbidnije i lepse osmisljeno, ali slicno :)

mozda da posetis porodiliste?

Zar ne mozete da se napijete ko sav normalan svet? omg