Prijava

Vecina nas vidja sve gluplje postere iz dana u dan, a dosta njih je od clanova koji se registruju, ne pisu definicije nego samo spamuju glupim posterima.
Trebalo bi da se doda pravilo da clanovi preko 100 poena popularnosti mogu da dodaju poster, ili clanovi koji su registrovani vise od mesec dana.
Naravno, ovo je samo predlog, moze biti i 300 poena ili registrovani vise od 45 dana, ali molim da se uzme u ozbiljnije razmatranje jer novajlije unistise kvalitet postera.

Ajde da se upisem, mislim da nije los predlog. Time bi se sprecili i banovani korisnici da u revoltu kace nebuloze, jer ih to ne kosta nista.

Ne treba ogranicavati stazom, dovoljno je da bude popularnost - kao za cet.

Otrove, delimično se slažem, ali onda ti ne bi još mogao da dodaješ postere jer nemaš ni 100 popularnosti, a kamoli 300. Nisu ti nešto, a i oba su postera u posteru.

Nije mi namera da vređam, ali se lepo kaže "Počni od sebe". ;)

Pa on je i krenuo od sebe, gde ces posteniji pristup?

Brate tvoji posteri(čak dva) su vrh(neka pogledaju ljudi ako ne veruju-drpio si dva tuđa i to sa nekom nacrtanom ženom-LOL). Imaš čak 3 definicije, a popularnost ti je ispod 90. Član si čitavih 15 dana. Ajmo jedan aplauz za 'Nula TR Nula V' (0tr0v)

a ti si propali klinac koji zica kesh od mame da kupi cigare, pravi se faca po parkovima i kara svaku ribu na youjizz-u...
Ali nismo ovde da se vredjamo, nego da damo konstruktivan predlog, bar ja.

hmmm...procitao sam samo naslov mada nije lose, imam osecaj da se neki vamo uclane samo da bi gurnuli sliku u poster

mozda je preostro, mozda treba ograniciti na 200 popularnosti kao cet, ili na 200 ocenjivanja postera

neka bude sve isto kao i kod četa...to je razumno i ne bi postavljalo novi niz pitanja tipa zasto nije kao i kod ceta 50 poena, pa nisam doao ovde da pisem def vec da kacim postere...

Imate samo 2 postera dnevno, ako se desi spam, modovi stignu oba obrisati i banovati spamera u danu, tako da je to sasvim ok.

Kad neko ne bi usrao temu, mislim da bi server pregoreo!

Постере би требали да каче само они који имају преко 500! Ја сам то још одавно рекао.... Исто тако и чет! са 50 у време када је једна дефка довољна за чет, доћи у сукоб са изопаченим умовима на чету.... па мало је то превише за новајлију.
Пошто просек оцењености дефиниција расте, тако треба и чет лимит да расте! Ја мислим да је сада реално око 500
...
Немам више шта да кажем

А како ће те новајлије стићи до цифре од 500 поена?
Тоном идиотских дефиниција, наравно.

Па чему служе модови? Да бишу тону идиотских дефиниција.

Kako glup predlog!!!Ja se divim osobi koja je ovo predlozila!!!Kako neko moze da bude toliko tup u glavu da ovo predlozi!!!Jeeeeeee.......

Ja bih jos i dodao da autor koji nema nijednu definiciju nemoze ni komentare da ostavlja. Za ovo ostalo se slazem.

ovo bi trebalo uvesti kao i ono sto je remac rekao

Хм, аутор без дефиниције без коментара? ПА могло ви овако, кад стигнеш на чет, тад пишеш и коментаре...

Не дирати ништа, нек' се играју деца.

Šta će posteri na Vuki? Ionako su skinuti sa drugih sajtova i prevedeni. Big deal napraviti dobar poster. Ukinuti postere! Za pisanje definicija ipak treba malo kreativnosti. Angažovati hejtere. Izhejterisati loše defke!

Sto ste vi naporni jebote...........
Podrzavam Predraga sa severa.....