Prijava

sta bi sa ovim? ovo je neophodno, dajte da zivne malo

Stvarno je preko potrebno ovo uvesti, danas sam pregledao 20 stranica postera i UZASNO je koliko su smece. Osnovna skola preuzima, a Kaizenu siste jajca za to.

Usao sam u najpopularnije postere u nadi da cu videti koji dobar, ali samo na 3-4 dadoh plus, a gledao sam 10 strana! Ma daaajte...

I ja se slažem da treba uvesti tako nešto, ali mislim da je 500 popularnosti daleko previše...Ja, iako sam na sajtu već par meseci imam tek oko 200..jer je baš mnogo pojmova definisano ovde...ali sam opet okačio par normalnih postera...a za komentare se ne slažem, ne mora ih čitati ko neće, a na kraju krajeva-svako ima pravo na svoje mišljenje...

Trebalo bi uvesti da onaj ko nema defku ne sme da komentariše. Ima kojekakvih klinaca koji su osnovna, nemaju nijednu defku i već su prvi dan zaboli 6000 minusa.

Мислим да су још гори такви који су заболи 6000 плусева за кратко време.

Мислим да су још гори такви који су заболи 6000 плусева за кратко време.

ja sam ZA ovaj predlog ali Limit da bude malo visi od 100
jer sad mi dodje tu neki lik skine sliku sa nemosvjerovat i stavi komentar
mislim stvarno
ae neka neko uslika sliku kao ja :)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/12681

lako je 5 klika i najomiljeniji poster dana..

apsolutno se slazem, cak sam i za vise kriterijume. 500 popularnost... i cao zdravo. Pa neka shvati sta je primarno ovde.

Лимит ако се ради нек се ради и временски и бодовно.
Шта је са ауторима као ја, овде сам већ 9 месеци па имам свега три дефиниције, четврта ми је била обрисана због тешког излива црног хумора.
Па опет имам 16 постера, од којих само задњи није прешао 100, а ниједан није преведен. И имам свега 97 популарности са дефиниција.

И сад, ја да бих окачио неки постер са неком идејом, треба да силујем дефиниције да бих могао да качим?

Лепо увести најмање два месеца на вуки и/или 50 популарности.

Ukinuti zato što od govana ne mo'š da pogledaš nisa kasvetno, ja se demorališem posle dva.

Ne znam sta je gore gomila glupih postera ili definicija koji izlaze svake sekunde.Ja bih zabranio postere koji ljudi naprave od vec napravljenog...ima dole opcija komentari.

Ukinuti! Nego sta! :)

Automatski ban za SVAKI pokusaj postera u posteru. Sto kaze Pazarac, ima opcija komentari. Kao kad bi za svaku definiciju na koju hocu da okacim komentar pravio novu definiciju, gde bih citirao staru.
Kad se uvede redovno banovanje, a za visestsruke povratnike trajni ban, prestace i ovo.