Prijava

Dok ne pocnu banovati za nemilosrdno neduhovito ponavljanje, svaki cas ce se naci neki pametnjakovic koji ce pomisliti "jao, sad kad dodam drustveni parazit ili stereotip na kraju, pa to ce biti fora veka!"

hihi, svidža mi se. Ova je jedina normalna tog tipa.

Primijetio sam dosta pritužbi od strane nekih autora zbog otvaranja previše tema. Da se ne bi opterećivao forum Vukajlije, predlažem da ko god nije siguran da li je neka tema prikladna ili dobrodošla na ovom forumu, može istu da otvori na forumu http://nova-agora.forumotion.com/ . Tu su sve teme dobrodošle, i zasad se čak preporučuje otvaranje što više tema, jer je forum nov i potrebne su mu teme i učešće. Na tom forumu bi mogle da se odvijaju malo ozbiljnije rasprave, koje nisu baš zgodne za Vukajliju, s obzirom da je Vukajlija uglavnom zabavni sajt. Međutim i na tom forumu bi bilo zajebancije. Postoji podforum humor, kao i podforum "offtopic i no limit" na kome nema nikakvih pravila.

Za početak za učestvovanje na forumu je potrebna registracija (to je samo zato da bi se oformila kakva takva zajednica, i da ne bi odmah forum otišao u anarhiju), a bavim se mišlju da kad (i ako) forum sazri, dozvolim SVIMA da na njemu učestvuju anonimno i bez registracije. Naravno registrovani članovi bi i dalje mogli da učestvuju I POD SVOJIM NICK-OM I ANONIMNO.

Eto ako se nekom da može da navrati. Takođe, ako neka tema na Vukajliji ode u offtopic, tj. rasprava se udalji od originalne teme, predlažem da se taj offtopic, otvori kao nova tema na forumu

http://nova-agora.forumotion.com/

Svi zainteresovani su dobrodošli!

Ja mislim da su nekada bili carevi, ali da su se sada prodali, :P

Da li je moguce da ova tema ne samo sto nije zastarela, vec je cak i dobila na znacaju? Dobro, nije dobila na znacaju, serem.

Ne sereš ali ću se posrati na tebe sada pazi ovo:

Džeriko, Džeriko,
Jebem te sa perikom xDDDD :PpPPppp

Posrao sam se na tebe i na tvoju temu uuuuu

a da otvorimo temu "kucamo na vrata zaboravljenih tema" i da izvlacimo levopomenute i dajemo im drugi zivot?