Prijava

Mene zanima vase misljenje o ovom divnom mladom gospodinu. Da li mislite da je sasvim normalno da se dete od 12 godina bavi politikom, ili mislite da neko musko treba da mu pokaze magiju zenskog tela.

Мали је кретен, клинац са 12 година подржава независност Косова. Клинац је идиот, како год да окренеш. Носи одело са 12 година и мисли да је неки геније. Знам децу сто пута паметнију од њега, само што своје знање и интелигенцију користе на друге начине.

Ја мислим да клинац треба да се бави чиме хоће да се бави. Проблем је овог народа што сви размишљају на следећи фазон:

''аха, ја сам само играо фудбал кад сам имао 12 година''
или
''ја сам са 12 година дркао 5 пута дневно''
или
''ја са 12 година ништа нисам радио'',

па онда следи ''Зашто и ОН (Растко) не игра фудбал/дрка курац/не ради ништа'' као и сви ми (нормална деца)?

.......

Мени је сасвим нормално да неко дете има другачија интересовања и подржавам га у томе.

Е, сад, колико су то заиста његови пориви, а колико форсирање од стране његових родитеља, то не знам. Нити ме занима, уосталом.

Mene treba grašak.

Ма дајте бре молим вас, дете од 12 година у оделу пропагира независност Косова... То је тако јефтина реклама, као: Има и у Србији паметне деце која подржавају европске интеграције...

Ma podrzavanje Kosova je "najblaza" stvar za koju se on bori. On se bori i za pravo zena i gejeva i zivotinja, admin je na nekoj anti-fasitickoj strani i jos mnogo toga.

Mene samo zanima, koliko on dobro poznaje te teme da bi se on borio za njih istim zarom kao neko ko se bori vec 10 godina. Koliko on zna o Holokaustu pa da moze da napise knjigu o tome???

Ма зна он ђавола мог, он је најобичнија реклама.

Само да кажем, можда звучим мало оштро, али мене овакве теме једва да дотичу, али кад кренем да размишљам о томе, умем прилично бурно да реагујем.

Јбт, таман сам заборавио на њега, кад ви поново... :)

Pitace ga starost gde mu je bila mladost.
Jebao ga B92.
Politicke vesti od njih saznaje, nije ni cudo sto je retard.Lepo je rekao onaj pisac da je mlada dusa kao mek vosak, tako se lako oblikuje.
Kad bi uzeli nekog klinca od 5 god. i svaki dan mu punili glavu sa karakteristikama kubanskog mahagonija sa 12 bi pisao knjige o tome k'o bela lala.

Samo sam dosao da vam kazem da ste mi ukrali ime teme, tj. zamena reci. :)
A mali... Ne znam, mislim da su njegovi roditelji krivi za to. Ne zbog toga sto pise te knjige i sve, nego zato sto su ga obukli u neko retardirano odelo, stavili svoke, pustili mu kosu, umesto da dete malo uljude. Neka on ima te stavove, ali njegovi roditelji koji pustaju da im on bude na TV-u, a znamo kako Srbi razmisljaju, je pogubno.

Росонери је најбоље објаснио:

Питаће га старост где му је била младост.

Imenjace, ne kontam sto se toliko potresas oko ovog deteta...?

Koliko sam ja shvatio njegovi roditelji nemaju veze sa njegovim postupcima posto su mu roditelji razvedeni. Jos jedno pitanje: Sta znaci kada neko kaze da Agostik koji naginje ka Ateizmu?

Не потришем се, пре ће бити да ме не интересује, али знам једног клинца налик њему, то је био син моје наставнице српског у основној који је прескакао силне разреде у основној зато што је као много паметан. Све то лепо звучи, али кад проговориш са њим схватиш да није скроз нормалан.

A ja zaista ne razumem zasto ne mozemo prihvatiti medjusobne razlike? Sto svaki decak mora da trci, igra fudbal i ostalo. Ima dece koje to ne zanima. Iako je to prosecnom Srbinu nenormalno dete, tako stvari stoje.

Najstariji smo narod u evropi, ne rađaju se deca.

Preko tevea nas mole da damo koji dinar da bi narodne kuhinje funkcionisale.

I tako svašta nešto.

Мали је јебач. Урадио то да би га рибе виделе. Сад је кул.

Схватам зашто је у старој Грчкој човек могао да се бави политиком тек са 30 година... На колац ненамашћен и неогуљен.