Prijava

Mene nervira što svi toliko potenciraju njegove godine. Ima mnogo napredne i pametne djece, i ne bi trebalo nikoga diskriminisati samo na osnovu godina.
Meni se mali ne sviđa, ne zato što je tako mlad a bavi se politikom, čak ne ni zbog svojih stavova sa kojima se ne slažem (uglavnom),
već isključivo zato što je prepotentan i glumi nekakvu budalu u odijelu i umišlja da je nešto mnogo više nego što jeste.

A što se tiče njegovih roditelja oni tu ništa nisu krivi.
Kad je dijete radoznalo i inteligentno, tu roditelji ne mogu ništa, ne mogu mu oni zabraniti da se bavi politikom, niti mu oni mogu nametnuti vlastite stavove. Malac to sve provali i vrti svoju ploču.

Zaostao je stav da roditelji mogu previše uticati na dijete, naročito ako je dijete mnogo inteligentno i ima nezavisan karakter. Ako se njemu ne igra fudbal, ne mogu ga oni natjerati. Isto tako, da ga nije interesovala politika, ne bi ga oni mogli natjerati da se bavi njome. Kod malog se vidi da postoji istinska zainteresovanost za politiku. Ne mogu mu roditelji to zabraniti. Jedino su mogli da mu zabrane da se eksponira, mada i to je teško izvodljivo jer se blogovi i kojekakva druga sranja po internetu mogu pisati odsvakuda, pod bilo kojim pseudonimom.

Ako može Ekrem Jevrić i Miloš Bojanić da budu forsirani kao ultramega popularni, zašto ne bi mogao i jedan klinac. On zapravo ne radi ništa pametnije od ove dvojice.
Blamira se u onom odelu i glumi čoveka od 50 godina, a što je najgore on i misli da zna kao čovek od 50 godina. To lepo da ga neko uhvati za ruku i da ga ubaci u neku emisiju sa živim pitanjima (bez pomoći mame) i da se zapravo vidi koliko on sam zna, pa da može da stoji iza takvih stavova.

Ne smatram ga pametnim. Pametan klinac je svestan da svoju mladost treba iskoristiti u uživanju, a ne da se bavi problemima. Jer ti problemi kad ga stignu, onda će da se pita "Zašto nisam uživao dok sam mogo'".