Prijava

Предлажем увођење могућности класификације аутора у следеће класе (за сваки налог):
1. омиљени аутори
2. неомиљени аутори
3. некласификовани

У листи омиљених би били они које свако себи одабере. Приликом приказа дневних дефиниција вршило би се филтрирање и приказ само оних које су написали омиљени (уз могућност приказа свих).

Такође, предлажем аутоматско смештање на листу неомиљених свих аутора испод неке дефинисане популарности или дужине боравка на Вукајлији. Ове лимите би свако за себе у свом налогу дефинисао. Ако би новајлија "преживео" дефинисани временски период или достигао тражену популарност аутоматски би се уклањао са листе неомиљених и пребацивао у некласификоване, осим ако га власник налога сам не постави у неомиљене.

Мислим да би се овим решио проблем "превеликог броја неквалитетних дефиниција" и "пренасељености Вукајлије" који се помињу као проблем у овој теми: http://vukajlija.com/forum/teme/13006, али и уведена могућност игнорисања (хејтерских или просветитељских) дуплих налога (по слободној процени сваког од чланова Вукајлије).

Поздрав.

mislim da je bio predlog

И као што је неко рекао на претходном предлогу: Шта ће ми било шта да бих некога игнорисао на интернету?

Да не помињем колико је аутоматизована твоја идеја и да губи смисао, као и дефиниција дана.

И не, не би се решило то јер би свако трчао да постане што омиљенији и популарнији у овој гунгули и на тај, додатни начин.

ma ovo nije lose da stavis nekog u kantu za otpatke, i da mu uopste ne vidis definicije...
al kurac kad si moderator :)

mada, zaboravite na ovo... preveliko opterecenje za server ako bi svakom zahtevu slao posebnu stranu.