Prijava

ja vala tibor ume opasno da nervira

Nervira me kad na yt debili okače jednu pesmu preko sat vremena. Tipa traje pesma 3 minuta, i oni okače video gde 20 puta ide ta pesma ista. Meni autoplay i naravno ubode tu pesmu jebemimaiku baš.

I to i što kreteni prate lige petice u fudbalu, i čim se nešto desi, ko na primer danas crveni Mitrovića, oni okače "Aleksandar Mitrović red card, Newcastle Arsenal 29.7.2015 15.min.", ti uđeš, a ono random akcija snimljena na pesu okačena. Jebao ih taj jedan pregled, + što ih izkunem na pasja kola.

I još mnogo toga...

http://mondo.rs/a825971/Sport/Fudbal/Nebojsa-Covic-Sposoban-sam-da-budem-predsednik-Crvene-zvezde.html

Kad ljudi pričaju ovako kao Čović

HOĆU, ALI MOŽDA I NEEEEĆU

BILO JE TEŠKO, ALI I NIJE

Kenjatori, demagozi i svi ostali retardi nas samo unazađuju, neuk narod se primi na demagogiju ko dete na šećer.

covic je vec iskusna kuka,prekaljeni kenjator.kada pusacica kita turskim kamiondzijma moze da sere na neku temu i da je masa simpatise,onda iskusni covic moze da sere po njima,a da nikad ne primete.

Nije samo Čović, gomila je ovih kenjatora, Čovke mi je samo bio povod da se iznerviram na sve te bljuvotine ljudskog roda.

kapiram da nije samo covic(da je primer),nego sam hteo reci da narod mogu izjebati i mnogo gori,a ne on kenjator kenjatora prvog reda.

Ja sam ekonomsku završio uz pomoć ove tehnike. 10 rečenica naučenih i samo rokaš. menjaš red reči u rečenici pa red rečenica u izlaganju pa u krug. Prolazilo kod 5 profesora. Nemojte pljuvati ovo jbg

Ja sam ekonomsku završio uz pomoć ove tehnike. 10 rečenica naučenih i samo rokaš. menjaš red reči u rečenici pa red rečenica u izlaganju pa u krug. Prolazilo kod 5 profesora. Nemojte pljuvati ovo jbg

+1000
Tako je iz svih stručnih predmeta u ekonomskoj. Samo da znas rentabilnost, produktivnost i ekonomičnost.

Oni našli samnom da se jebavaju

зар ниси у медицинску ишо бохоре

Doktor sam ali to nema veze sa školom

ЕЛ БИЛО НЕРВИРА МЕ ЖЕНЕ КОЈЕ НЕ ДАЈУ ПИЧКУ? АКО НИЈЕ НЕРВИРА МЕ ТО. САМО У ДУПЕ ОЋЕЈУ

PA KAD JEBAVAŠ PO NASELJU, TE SE ČUVAJU DA POKAŽU ČARŠAF SVEKRU I SVEKRVI

АМАН ЗАШТО ТИ ОТКРИВАШ ШТА ЈА РАДИМ ПО НАШОЈ ЛЕПОЈ ПАЛЕСТИНИ???

VIDEH JUČE LJUBICU CIGANČICU STOMAK DO ZUBA IMAŠ LI ŠTA DA PRIJAVIŠ SRAM TE BILO 15TA JOJ GODINA TEK

TEK TEK TEK JOJ JE 15 GODINA TEK TEK TEK TEK

Pola jebenih prijatelja serovalo sliku onih glupana sa trga sto protestvuju protiv rijalitija, nemam reci za opisati tu hrpu govana