Prijava

Znači ođe postaviš pitanje na koje bi volio da znaš odgovor, velike su šanse da ćeš dobit' tačan i jebitačan odgovor jer na Vukajliju dolaze studenti, akademici, zidari (ne, nisu masoni) i ostala balafurdija. Prvi ću ja pitanje koje me jebe evo čitav dan: O ribama. Znam da seru, ali kako majku im jebem? Odakle im izlazi? Smrdi li? Može li da se koristi ka' đubrivo? S čim se brišu posle nužde? Zna li iko?

Evo ovako:
Riba ima analni otvor blizu repa koji otvori i izlazi vidljivo govance koje toliko smrdi da moze da ti usmrdi sobu i ako im ne budes cisto svaki put kad se useru ima da crknu u akvarijumu.
Inace se to govno ne koristi kao djubrivo jer je toksicno!

A sto ti dodje tebe Barracuda, posto imate pingvina za avatar? A sad drugo pitanje: Zasto imam nepovezane i zabezeknute snove skoro vazda kad popijem malo vise crnoga vina?

Zato što si Crnogorac a piješ vino koje nije 13.juli :))

Haha. A koji je to tajni sastojak sto stavljaju u Koka kolu te nece da recu?

Suze beba!!! I perje beloglavih supova, i krv devica koje su bezgrešno začele...
Barem ja to stavljam u moju verziju kole.

A moj drug je diga' na dizalicu auto, podiga' ga je bio tako da mu prednji lijevi točak stoji u vazduh, i reka' je da će on da mu nabija gas i da će samo taj točak što je dignut' sa zemlje da se okreće (prednja vuča) a ovaj drugi prednji da neće ni da mrdne, Ford Eskort, '88 vozi ako se ne varam. Sda, bilo je ka' što je on reka', i ja pitam, zašto se desni prednji točak nije ni pokrenuo a prednja je vuča?

Mislim da imam logicno objasnjenje za to tvoje pitanje!
Kada dizes auto mozes minimum dva tocka da podignes i to na racun dva tocka koji ce ostati u kosoj ravni sa zemljom.
Kada je tocak u kosoj ravni sa zemljom i na njega deluje sila koja ga odrzava u kosom polozaju.U kosom polozaju tocak tezi da se krece po kruznoj putanji(slicno kretanju cigre)a kad mu se jos dodaje gas onda jos vise tezi!
E sad leziste tocka ne dozvoljava tocku da se okrece kao cigra i tada tocak nije u stanju da napravi okret,dok tocak koji je gore moze da se krece jer nema podlogu ispod sebe da uslovljava njegovo kretanje.
Probaj i sam i videces,ali pritom moras da napravis bas dobru kosinu tj. da bas podignes auto.

Aha, a sad ovo pitanje. 'Oću da prestanem da pušim (zapaliću samo s vremena na vrijeme), i primijetio sam da su mi pluća prilično zakrljžljala. Sad, kako opet da pluća dovedem u koliko-toliko normalno stanje? Trčanje, vožnja sobnog bicikla, pijenje voćnih sokova (bljak!)?

Немој да престајеш да пушиш и уздај се у напредак медицине, ко сваки нормалан пушач.

Kad malo bolje razmislim, što bih prestaja' da pušim, jer niko nije zdrav umro! A i ovo me interesuje, zašto su žene ponekad ka' vazda? Je li istina da su nastale od jednoga rebra? Ja ništa ne vjerujem ženama, primjer mi je Eva, prva žena, gre'ote, što naćera' Adama...

Ncu, necu, necu!!! Al' bih barem mogao da pocnem da naplacujem...

Apsolutno, čisto da imaš da uplatiš internet. Negde 30 dinara oralna završnica? Pardon ti si iz južne nam republike, znači 549 perpera?

Euri, brate, euri se ovamo koriste. Kod mene ti je diskrecija zagarantovana, a i koristim zaštitu, znači samo ga dudlam s kurtonom...

Pa jesam lijepo vaspitan, samo što se ne ponašam tako. Barem nisam ka' dbgp...

Znam, no mi ih muka nabrajat'...

Novo pitanje me muči. Evo ga: Ako crnac oplodi (izjebe, sa sve svršavanjem u mindžu) Kineskinju, 'oće li ona rodit' kosookoga crnca?

A što će ti ta ekskurzija?
A i ovo pitanje imam: Ko pregleda novopristigle klipove s Youtubea? Imaju li oni radnike koji po 9 sati dnevno sede ispred kompjutera i pregledaju nove klipove? Ili to radi neki program? Ili je već nešto treće magareće?

"Ako crnac oplodi (izjebe, sa sve svršavanjem u mindžu) Kineskinju, 'oće li ona rodit' kosookoga crnca?"

Nema veze kako je oplodi vazno je da je oplodi.
U teoriji ne moze da rodi kosookog zbog dominacije jednih gena nad drugim. Bice melez ili kako se vec kaze u toj kombinaciji. Medjutim praksa je nesto drugo od teorije, ali i da se desi sansa je vrlo mizerna tako da se zanemaruje.

Ako je Bog svemoćan, čemu onda mi, ljudi, i čemu sve ona priča o Paklu i Raju? Jer ako je svemoćan, On onda zna već što će unaprijed bit', pa tako nema potrebe za našim postojanjem, je l', nego lijepo unaprijed se zna ko ide u Raj a ko u Pakao. A čekaj, onda ni to ne ide. Ako je svakome već određeno što će da radi prije no što se rodi, onda mi nismo odgovorni za to, no Bog, jer nam je on ispisa' stranice naše klete sudbe. I da me neko ne sad pitao jebem li što, da mu unaprijed odgovorim:"Ne brate (sestro), inače mi ne bi ovakva pitanja padala na um, i ne bih vrijeme provodio na Vukajliju, no među ženskim nogama.".