Prijava

Ajde sad jedan oftopik ako može.
Šta mislite o curi koja je vas startovala? Mijenja li to vaše mišljenje o njoj? Jer je ustaljen običaj da mi prvi prilazimo :)

Mislim da je kurva i fuksa neviđena ili u najmanju ruku da je veoma ugrožena!!!

Šalim se, sve zavisi od cure, situacije, načina prilaza i ostalog. Mislim da ne bi imao nekih pretjeranih predrasuda.

Ja bih malo u pm... Stalno bi me kopkalo to što mi je ona prva prišla... Ne znam zašto :)

Malo da se vratim na glavnu temu:

Mislim da je ovo dosta važna tema jer svi (ili barem većina) koristimo fejsbuk, a taj čet je jedna od funkcija koja kod čovjeka može da izazove nedoumice oko toga kako da se postavi i kako da se ponaša. On je tu prisutan (čet), a o njemu niko direktno ne govori. A svi smo prinuđeni da nađemo tu neki naš način ponašanja ili neki stav prema tome. (ako već imamo fejs, ako ne onda je druga priča)

Ja bih malo u pm... Stalno bi me kopkalo to što mi je ona prva prišla... Ne znam zašto :)

konzervativnost ovo-ono :P

konzervativnost ovo-ono :P

Jok bre :p

Jovičiću, ja sam sasvim normalan na čatu, kao i lično, neozbiljan naravno... Samo što zavisno od raspoloženja, mijenja se i moje ponašanje tamo. Npr da mi neko šalje poruke sad na čatu, mislim neki smor, poslao bih ga u tri lijepe, jer sam smoren... Inače se držim po strani... Imam druga koji sve šalje poljupce :* i srcaD <3 po čatu
svaka linija po poljubac....

ja nikad nisam ni znao ni htio da tako tepam i šaljem tamo neke puse i poljupce i srca i sl.
čak i sa curama pregrubo pričam, skoro isto kao sa ortacima
jebeš ga, nisam slatkorječiv

Meni to zavisi... Možda ima par osoba sa kojim sam slatkorječiv.... Inače ništa... Evo sam prestao i smajlije da pišem, to sam primijetio...

A realno slatkorječivost često i prolazi kod nekih cura, naročito kad nekome stoji, kad neko zna to da iznese, uz dozu humora, a ne da pređe u gejstvo.

Ja umijem, glumac sam veliki :) Možda bih i tebe ♥ mogao da ♥ smuvam ovako nekim srcima ♥ :)
Ja se tako bebim npr sa svojom curom, mada je nemam sad :D ali inače, to mi je ok, ali sad da šaljem srca i poljupce svakoj curi na čat... to mi je nekako maloumno previše...

Mene teško ;) mene ni ženske time ne smuvaju. Da bi mene neka mogla smuvati mora da dođe do kontakta uživo i tako to, malo ozbiljnije priče, zezancije.

Ali podržavam svaku taktiku kad su žene u pitanju. Cilj opravdava sredstvo.

"svi smo prinuđeni da nađemo tu neki naš način ponašanja ili neki stav prema tome"

ja sam nasla svoj nacin: appear offline :))

jebote ovdje svi koriste taktiku eskivaže, ccccc

koristim i ja ponekad, al se ne hvalim time

to mi je malo kukavički

A jebi ga, mrzi me da se smaram s tim, a i picka sam...posteno... Ne mogu na telefonu da napisem "appear offline", u krajnjem slucaju moram da procitam poruke, pa kad imam sansu da sve eskiviram, koristim je.

Jebeš ga i ja nekad eskiviram.

Fejsbuk je postao realnost i jedan od faktora koje ne možemo zanemariti.

Više ne treba raspravljati na temu Fejsbuk za ili protiv, niti pisati kojekakve definicije o istom u kojima se izražava neki naš kao visokointelektualni stav.

Sada treba raspravljati na temu - Fejsbuk - šta i kako?

Tj. o tome kako na što bolji i efikasniji način iskoristiti njegove prednosti, a izbjeći njegove zamke kao i pretjerano navlačenje.

imam dve grupe. kad mi se catuje sa nekim, prebacim ga u prvu grupu, iskljucim se za ostale pa lepo pricamo da ne iskacu prozori. pa ga vratim posle... nekad mi se ne cetuje ni sa kim :)

jeste malo trulo al bolje od neodgovaranja, posto ne volim da sa 5 osoba pricam o 5 razlicitih stvari. tupavo je.

U pravu si celt. Teško je održavati više konverzacija u isto vrijeme. A nema mi ništa mrže nego kad mi neko ne odgovara, a vidim da je online. A i ja zbog tih razloga ne stignem nekad odma odgovoriti. Nije loša taktika.

Ja sam npr online, a desi se masu puta da ne gledam fejsbuk čat... a i milion puta se desi da zaspem, a komp upaljen sa sve fejsbukom i vukajlijom

ali kad si neaktivan pojavi ti se umjesto punog zelenog kruga, onaj mjesec, pa ljudi znaju da nisu tu