Prijava

ајд' сад мало.... :)

Ma idi bre, mozak će da mi iskipi koliko ideja imam :)

Ja i ovako pisem dobro, izbacim kad imam nesto ozbiljno u glavi, ostalo istrosim na glupe defke za grob, tako da bih imao samo veci fond za bacanje!

може, а и не мора бит

ne, a to bi samo povećalo broj golog govanjca od definicija

а ко зна, баш нешто размишљам, можда ако је ограничено на 5 они осећају обавезу пет пута да се исеру, ако је на две - двапут ће, а ако може бесконачно, можда неће писати ништа јер знају да не могу бесконачно да серу па им неће бити занимљиво!?

али дефинитивно тешко ко може више од пет добрих дтвари да напише дневно..

Limit samo ogranicava broj a ne i kvalitet definicija, tako da to nema veze da li bi pisali bolje. Bez limita bi cak bilo vise losih definicija jer bi se pisale razne gluposti a sa limitom ce uvek biti bolje jer ako vec imas ogranicen broj definicija neces ih potrositi bez veze. Da se ja pitam ogranicio bih na jednu definicju dnevno, eventualno dve. Sa jednom definicijom dnevno ljudi bi se sigurno vise trudili. Bez limita - nikako!

али дефинитивно тешко ко може више од пет добрих дтвари да напише дневно..

Чула си вероватно за Абраксуса.
На дан кад се регистровао, написао је преко сто одличних дефиниција, па ти види. :)

Иначе, лимит је уведен са разлогом, и мислим да не би требало да се мења, барем не навише.

kako bih se ja raspisala no me jebe ovaj limit :PPPPP

Protiv sam pooštravanja limita, a ovaj od 5 komada može još i da prođe.

Evo i zašto:

glupu definiciju je lako obrisati, a to vrlo često odradi i sam autor, tako da taj višak definicija na kraju ni ne smeta.

Ali se zato zna desiti da se, eto, ispuca limit - i meni se dešavalo - i da se onda baš nakon toga javi neka odlična ideja za definiciju, a ne može da se objavi. Znam, sad ćete svi reći - imaš notepad, pa sejviraj, itd. ali to ipak zahtjeva malo više discipline, a nekima se to možda ne bi dalo, tako da limit ipak može donekle da sputa, ali eto da bi se spriječila hiperprodukcija imate limit na 5 komada i to je relativno OK. Ali spuštanje limita na 2 ili 1 definiciju bi već bio popriličan zločin prema Vukajliji i prema onima koji imaju šta definišu i u malo većem broju (ne kažem da sam ja taj).

Jebote, pa limit nema veze sa kvalitetom. AKo neko zna da piše, od piše. Nema veze limit.

али проблем су они који не знају.. ако неко не зна да пише, и он ће да пише, недо бог бесконачно. а доста је таквих.
мајмунолики, нем појма ко је тај, ја сам релативно од скоро овде, и тебра како сто за један дан, па ел нормалан он :) О.о

Jebote, pa limit nema veze sa kvalitetom. AKo neko zna da piše, on piše. Nema veze limit.

Gambi kao mene da si opisao!

Ja sam ipak za to da se ljudima zabrani da trijezni i bez ikakvih psihoaktivnih supstanci u sebe pristupaju pisanju definicija.

сви прво у тему о дрогирању, да се изјасне шта конзумирају, па ако већина допусти, може да пише, ако не - други пут