Prijava

A kako bi bilo da se prikazuju samo teme sa podforuma na kome se autor trenutno nalazi.Na primer uloguješ se, izabereš da li čitaš definicije ili ideš na forum i odabereš željenu temu. Ko hoće da sedi na dve stolice i da bude na više tema, jednostavno otvori novi tab.

Sviđa mi se gornja ideja.

električar ne kapiram. fora sa trenutnim rešenjem je da na jednom mestu imaš pregled najnovijih iz svih podforuma. ako sam dobro razumeo tvoj predlog, to bi značilo da ideš redom i otvaraš svaki podforum.

Predražinjo, ko hoće da se igra može da vidi šta se dešava na ovoj stranici: http://vukajlija.com/forum/podforumi/2

Tako je šefe. Ali zašto komplikovati trenutno rešenje, kada prosto otvoriš više tabova i gotovo.Mislim da ne bi trebao da se igraš Deda Mraza ovde, pusti ih neka se snalaze.
PS. Ko hoće da mu Kaizen dizajnira sajt po narudžbini neka plati Ktitor nalog.

Jedino bi mogao da poradiš na jednom bagu, a to je da se klikom na temu ili poslednji post uvek završi na poslednjem postu. Mislim da je ovo neko već rekao, ali čisto da te podsetim.

Sjajan predlog. Bolji nikada nije predložen.

Protiv.

Zašto neke druge teme da imaju povlašćen status u odnosu na "igre na forumu" ?
Svi koji ste zasad glasali niste uzeli u obzir da su vaše teme (tj one u kojima trenutno učestvujete) spem nekome ko trenutno učestvuje u igrama.
Takođe, teme sa foruma za igre su najbrže aktivne teme (najčešće su promene, svakih minut-dva) dok su sve ostale sporije, pa je logičnije da baš one budu šortkatovane u popisu aktivnih tema.

Ali ipak, Kaizene, čik probaj čitavom svetu da ugodiš..

Pa drži u posebnom tabu podforum sa igrama.
Nije da imaš komodor pa da ne možeš.

Pa drži u posebnom tabu podforum sa igrama.
Nije da imaš komodor pa da ne možeš.

Baš tako, mnogo je lakše nego da čovek kopa po kodu i maltretira se.

Zašto neke druge teme da imaju povlašćen status u odnosu na "igre na forumu" ?
Svi koji ste zasad glasali niste uzeli u obzir da su vaše teme (tj one u kojima trenutno učestvujete) spem nekome ko trenutno učestvuje u igrama.

Није баш тако. ''Poslednje aktivne javne teme'' одељак би требало да постоји да би човек могао да види шта има ново на форуму, да прочита нешто паметно можда. А коме се само игра, може лепо да има отворен таб са подфорумом ''игре'' и да га рифрешује по потреби, што рече Гамби. Јебига, реално теме попут ''каладонт'', ''баба ванга'', ''затражи слику'' и гомила њих за које већина форумаша не зна ни чему служе затрпавају прозор ''Poslednje aktivne javne teme''.

Pa dobro onda neka se ukine sve, pa nek sajt postane ko C/PROMT

Ljudi zar vam je toliko tešto da otvorite još jedan raspali tab? Najbolje da kaizen ide od kuće do kuće i da vam otvara.

Pa zar je vama teško da otvorite taj "jedan raspali tab" koji NIJE tab sa igrama nego što reče Džimi sa nečim što vas zanima ?

Da, industrial, lakše je otvoriti 8 tabova za ostale forume nego jedan za raspale, gnojave, spamerske igre tipa "pogodi koji mol svira Boki Milošević". Logika na nivou Mirka Topalovića.

Apsolutno za, ubija preglednost.

Pa ne mora, evo možeš da kupiš 8 kompova i na svakom po samo jedan tab.

Ne komentariši MOJU logiku, jer ovo nije lično prepucavanje.

Jebiga... Ne znam šta očekuješ posle onakvog posta. Ja sam inače nežan dečko, nemoj pogrešno da me shvatiš. Jednostavno ti je logika na nivou Mirka Topalovića. Kao da je to nešto loše...

Pa loše je da udaraš na bilo koju karakternu osobinu bilo koje osobe koju u životu nisi video, a pogotovo na temi koja nije predviđena za to.

Pogotovo što nemam pojma ko je taj Mirko, da si rekao Nikola Tesla, pa ajde..